Wie is Wouter Plevier
Leiderschap
info@innerspective.nl
Leiderschap
03/11/2024
2 min
0

7 dingen die je niet weet over Wouter Plevier

03/11/2024
2 min
0

🎩✨Ik start actief met delen van mijn kennis. Je kent me mgl. nog niet. Dit zijn 7 dingen die je nog niet over mij weet: Ik ben getrouwd met de meest leuke vrouw: Carolien en wonen met Lenne en Sanne in Rosmalen. 👨‍👩‍👧‍👦 ❤️💖  


1️⃣ Als ik niet voor een publiek sta om mijn inzichten over leiderschap te delen, kun je me waarschijnlijk vinden op het podium met mijn gitaar in de hand, mijn andere passie naast het inspireren van anderen! 

2️⃣ Mijn strategische denkvermogen gaat verder dan alleen maar bedrijfsstrategieën. Hoewel ik ooit een fervent schaker was, heb ik mijn passie verlegd naar tennis en crossfit. Niets brengt me meer in balans dan een intense trainingssessie op de baan of in de sportschool, waar ik mezelf uitdaag om mijn energie van 25 terug te krijgen. 

3️⃣ Mijn kern-talenten top 3 zijn: winnen van mezelf en de wereld om me heen, om te groeien, strategisch inzicht & performen voor grote groepen mensen. Ik geloof sterk in de kracht van empathie en menselijke verbinding en dit wil ik in de maatschappij activeren. Ik schreef er zelfs The song for the people over... Kijk maar eens naar de video onder deze blog!

4️⃣ Mijn liefde voor leiderschap begon al op jonge leeftijd. Als kind was ik altijd degene die de leiding nam in groepsprojecten en activiteiten. Nu mentor ik 1. ceo's - 2. directies op strategie, leiderschap en amplitie van organisaties in verandering en ik doe een inspiratie-show KERN met live muziek, een goed verhaal en veel interactie. Dit leiderschap is soms echt een vloek...want this road is sometimes lonesome. Maar het is echt mijn pad, dus ik loop hem. 

5️⃣ De komende maanden lanceer ik mijn boeken over Amplitie & Leiderschap, mijn online portal KERN & bordspel Expeditie Amplitie. Mijn podcast Plevier & de Inspirerende leiders gaat serie 8 in en we hebben al 163 ceo's/ directeuren geïnterviewd, met muziek en hele leuke werkvormen. Ik doe dit om kennis te delen, zodat mensen en organisaties sneller en effectiever gaan. 

6️⃣ Hoewel ik vaak in de schijnwerpers sta, ben ik daarnaast eigenlijk een enorme introvert. Ik laad mijn batterijen op met stille momenten van reflectie en "terugtrekken". Mijn gezin zegt altijd:"Wouter staat uit, of aan". 

7️⃣ Last but not least, de meeste van mijn vrienden wonen inmiddels in het buitenland: Spanje, Griekenland, Frankrijk, Zweden... en eigenlijk ben ik zelf ook reislustig. Dat reizen doe ik om te verbinden met andere culturen om geïnspireerd te blijven. 


Er is altijd meer te ontdekken achter de persoonlijkheid die je op het podium ziet, en ik kijk ernaar uit om deze reis samen met jou voort te zetten. Niet alles is succes en happiness. Het leven is en komt met pieken en dalen. Mijn pad is helder en ik blijf mooie dingen doen, waar mijn energie en talent ligt. En dat... gun ik jou!


Volg mijn podcast, blogs, en posts. Ik ga heel veel magische kennis en ervaring weggeven. 🌟 Laat mooie comments achter, want elke deelne````````````````````````mer beloon ik met een leuke attentie.


#Leiderschap #Amplitie #Verandering #PersoonlijkeOntwikkeling #Magie #Kennismaking


Reacties
Categorieën