Training & Mentoring Directie-teams

Creëer het beste directie-team & verzilver je organisatie-ambities effectiever

Master de beste leiderschap-skills

We leven in een snelle, complexe en onvoorspelbare wereld. Hierbij is flexibiliteit en snel reageren op uitdagingen belangrijker dan ooit. In onze mentoring trajecten tillen we de samenwerking van je directie-team naar een hoger niveau, door terug te gaan naar de KERN!

 • Verhoogde samenwerking en synergie.
 • Begrip van het grotere geheel en de organisatie-ambitie.
 • Heldere missie, visie en strategie; samengevat in een concrete actie-agenda.
 • Identificatie en aanpak van knelpunten.
 • Ontwikkeling van concrete doelstellingen op korte en lange termijn.
 • Versterking van leiderschap-skills.
 • Betere samenwerking en duidelijkere rolverdeling.

De kracht van gezamenlijke ambitie

Je werkt met inspirerende no-nonsens trainers & mentors, die veel directie-teams en corporate organisatie hebben laten excelleren in hun groei-ambities (+1100 leiders). We zijn gespecialiseerd in Leiderschap & Amplitie. Kortom, welk leiderschap is er nodig om snel en effectief de juiste groei-ambities te realiseren? Hoe zorg je dat tegelijkertijd functioneren, zingeving en werkgeluk dagelijks gestimuleerd wordt, door goed leiderschap? Onze ervaring in veranderingsmanagement & leiderschap en Amplitie, helpt jullie om snel een juiste strategie op te zetten èn om gefocust te werken aan realiseren van de juiste resultaten. 
Bevlogen en enthousiaste trainers, een goede begeleiding tijdens en tussen het programma en praktisch. Je zet tijdens het jaartraject samen stappen en lost echt dingen op. Zo koers je af op een verbluffend resultaat, dat je op een gestructureerde manier samen neerzet. Verhelderend!

Jack Donker

Interim Marketing Director 

De mentoring is inspirerend. Het heeft de samenwerking in ons directie-team versterkt en duidelijkheid gegeven over de strategie, de te nemen acties en rollen & verantwoordelijkheden. De mentor is inspirerend en past het programma aan wanneer dat nodig is vanuit de groep.

Evert Rietdijk

CEO Nedschroef

Wat realiseer je via deze directie-mentoring?

Je neemt samen deel aan een jaarprogramma, waarin enerzijds de ontwikkeling van jullie als directieleden centraal staat. Tegelijkertijd werk je samen als directieteam aan succesvol realiseren van de organisatiedoelstellingen. Hoe bouwen we dit op?

 • Mentoring-sessies: je doorloopt samen 12 mentoring-sessies van 3 uur,. Krijg  praktische kennis, tips en de juiste middelen om voortgang te realiseren..
 • Opdrachten: deelnemers leveren elke sessie een opdracht in,  die helpt in hun leiderschapsontwikkeling en bij realiseren van organisatiedoelstellingen.
 • Leiderschapsontwikkeling: versterk cruciale leiderschapsvaardigheden zoals communicatie, coachend leiderschap, besluitvorming en verandermanagement.
 • Toename kennis: via de online leiderschap-portal verdiepen we je kennis over leiderschap, strategie, talentontwikkeling en resultaatgericht leidinggeven.
 • Organisatie-doelstellingen: pas geleerde vaardigheden toe via praktische opdrachten om specifieke team- / organisatie-ambities te bereiken.
 • Feedback: tijdens ontvang elke sessie waardevolle feedback op opdrachten om jullie groei en vooruitgang te ondersteunen.
 • Reflectie: reflecteer op je ontwikkeling als leider & directieteam via kwalitatieve gesprekken met je team(s) en door 360o reflectie-gesprekken.
 • Metingen: ontvang 12 metingen hoe jullie je als directieteam / MT ontwikkelen en of jullie de organisatie-doelstellingen realiseren.
 • Resultaatgericht: focus samen op verzilveren van resultaten, die zowel de deelnemers als de organisatie ten goede komen. 


Naar de KERN!

De training is kort en krachtig. Jullie doorlopen de essentie in 12 sessies en leren enkel dat wat je ambities versterkt.

1 toegewijd mentor

Een toegewijd mentor is 16 uur per dag beschikbaar. Je leert om de juiste kennis & vaardigheden effectief toe te passen.

12 maanden traject

De leerperiode is 12 maanden - ideaal om focus te houden en zaken te implementeren

Praktisch gericht

Je doorloopt vooral een DOE training om je leiderschap en inzicht in amplitief leidinggeven naar top-niveau te trekken.

Leer gemakkelijk routines

Door nieuwe inzichten en vaardigheden om te zetten in dagelijkse routines, worden de vaardigheden snel 2e natuur.

100% garantie op succes

Je krijgt onze unieke 100% garantie op succes. Mocht je om wat voor reden niet tevreden zijn, dan geldt no cure, no pay.

Leiderschap & jouw talenten

Amplitief leiderschap en talentmanagement zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Leer de filosofie die helpt om medewerkers bevlogen & vitaal te laten samenwerken. Hoe je leiderschap daarop aanpast en werk optimaal daarop inricht. Amplitief leiderschap vergt 7 stappen; om jezelf als mens & leider te ontwikkelen en ook om Amplitie succesvol in je organisatie in te voeren. We hebben een spel ontwikkeld "Expeditie Amplitie" dat we graag met je directieteam of MT komen spelen. De leukste en snelste manier om praktisch kennis te maken, is spelen van een management-game, die de discussie op gang brengt.

Na de mentoring hebben jullie de volgende vaardigheden

Zelfinzicht via KERN! scans

Je weet exact waar jouw voorkeuren en interesses liggen en wie je bent als persoonlijkheid. Je kunt je daardoor zelfbewust als leider neerzetten.

Visie op talentontwikkeling

Je zet de laatste inzichten rondom leiderschapsontwikkeling om naar een persoonlijke visie, die zorgt voor goede samenwerking en een krachtig team.

Omgaan met verandering

Je herkent veranderingen snel en zet stap voor stap, actiegericht veranderingen om naar kansen, die de toegevoegde waarde van jezelf en je omgeving vergroten.

Effectief

Je werkt effectief en communiceert transparant, waarbij je goed de belangen en prioriteiten in de gaten houdt. Je handelt probleemoplossend.

Van sturend naar autonoom

Je definieert samen een heldere missie, visie en strategie en werkt met een duidelijk actieplan, waarin rollen, verantwoordelijkheden helder zijn.

Fijn werkklimaat

Je versterkt de onderlinge verbinding en creëert een werkklimaat waarin je collega's het beste uit elkaar en de onderlinge samenwerking halen.

Pauline van Aken

Directeur Pien TV

KERN! voor de leider van de toekomst

KERN! Mentoring voor leidinggevenden gaat uit van een prachtige filosofie: Amplitie. Het sluit  prachtig aan bij de 21st Century Skills  die een  toekomstige leider nodig heeft.  Je leert als directieteam precies wat je nodig hebt om deze tijd succesvol te zijn: strategisch inzicht, coachend leiderschap, community building, communiceren met impact, teamvorming, talentontwikkeling en talentmanagement, snel beslissen en concreet en wederkerig tot resultaten komen.

100% Garantie op succes!

Je krijgt onze unieke 100% garantie op succes. Ga daarom het gesprek met ons aan.Je vertelt ons jullie ambitie(s) en je krijgt persoonlijk advies hoe je daar effectief kunt komen. 

De KERN! van onze mentoring

Gelijkgestemde groep voor kwaliteit

We werken enkel met ambitieuze teams die er voor gaan. Dat mag je ook van ons verwachten. We denken samen met je mee, houden je doel-verantwoordelijk en je kunt altijd op ons terugvallen. Hierdoor worden jullie meegezogen in een opwaartse lijn naar hoge kwaliteit..

KERN! Profilering en persoonlijke intake

KERN! Scans brengen je persoonlijke voorkeuren in kaart. Samen met het profilering-gesprek, geven deze je prima inzicht in jullie ontwikkeldoelen en mogelijke dilemma's.

De ideale leerperiode

Je doorloopt in 12 maanden samen het leertraject Amplitief Leiderschap.. In 12 sessies van 3 uur ontwikkel je jezelf als leider en vormen we jullie om tot een krachtig directie-team. Zo is er genoeg tijd om zaken uit te proberen en te implementeren.

Intensief contact

Tijdens de leiderschapstraining heb je intensief contact met je team en je mentor. Via  opdrachten, masterclasses, de online portal en via persoonlijke sessies. Je ontwikkelt je daardoor effectief en snel..

Veel 1 op 1 contact

Doordat we 16 uur bereikbaar zijn, krijg je veel persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor 1-op-1 contact. Daarnaast informeren we het team regelmatig over de progressie en de te nog nemen stappen.

Uitnodiging voor extra events

Door je deelname aan de leiderschapstraining word je lid van Alumni KERN!, waar we regelmatig inspirerende events voor organiseren . Zo blijf je in ontwikkeling en ontmoet je ook andere inspirerende leiders.

Wat je verder nog moet weten!

 • Sla veel valkuilen over en ontwikkel je razendsnel

We hebben alles voor jullie uitgezocht en weten wat wèl en niet werkt. Door je bewust te maken van jullie voorkeuren, met een persoonlijk ontwikkelplan te werken, de mind-set 100% proactief te maken, bereiken jullie sneller succes.

 • Gelijkgestemden verdubbelt succes

Wij weten uit ervaring dat het een verademing is, wanneer je met gelijkgestemde mensen praat en je echt begrepen voelt. Ervaring leert dat er mooie verdiepende relaties uit ontstaan, waar er respect en begrip voor elkaar is.

 • Voor ambitieuze mensen en organisaties

We zijn geen psychologen, waar je jaren naar toe kunt gaan. We willen ambities van mensen & organisaties realiseren en richten ons op ambitieuze mensen, die extra stappen willen zetten. We gaan voor resultaat en maken dit zichtbaar in acties.

 • Maak 100% af waar je aan begint!

Bij deelname kun je er niet tussenuit stappen of half werk leveren. Je gaat een commitment aan met de KERN! trainers en de groep. Afspraak is afspraak is onze gulden regel en dat komen we samen na.

Start met empoweren van je directieteam/ MT!