arrow_drop_up arrow_drop_down

Kwalitatief organisatieadvies voor bedrijven

Jouw ambities waarmaken, zodat je organisatie beter koerst, is onze passie!

17 Jaar

Evidence based onderzoek naar talent

6000+

Klanten

100%

Garantie op succes

Verbinding en Resultaat!

Niets lukt zonder goede onderlinge verbinding en uiteindelijk draait het om samen succesvol resultaat te halen. Je krijgt van ons deskundig advies, waardoor jij steeds progressief stappen vooruit kunt zetten. Je leert hoe je jullie gezamenlijke ambitie samen waar kunt maken. Je krijgt van ons een helder stappenplan met een duidelijke tijdlijn en goede opzet . Dit helpt jou om je professionals, teams en de organisatie op een inspirerende manier succesvoller te laten samenwerken. 

Maak talentontwikkeling succesvol

Je wilt je organisatie succesvol laten draaien. Dan heb je een aantal dingen nodig. De basis is een heldere missie, visie en strategie, die elke dag leeft. Dan volgen duidelijke middelen en structuren. Je mensen vormen echter de kern om je doelstellingen en ambities ècht waar te maken. Je professionals krijgen van ons inzicht in hun natuurlijke voorkeuren, interesses, waarden en talenten. Ook leert men hoe teams zijn samengesteld en hoe men beter kan samenwerken. Op basis daarvan ontwikkel je professionals, vervolgens je teams en je organisatie,  stap voor stap, naar succes.   

VIP24 heeft onze medewerkers zelfinzicht gegeven in wie ze zijn, waardoor wij ze de juiste vorm van talentontwikkeling en samenwerking hebben kunnen bieden. Dit heeft zeer positief effect gehad op onze resultaten.

Anita van Ingenhouw

Manager PIM - Gemeente Arnhem

Het SLiM! stappenplan biedt concreet inzicht waar je organisatie staat. Het geeft richting en zet professionals en teams in actie om de gewenste resultaten te realiseren. Goed begeleid en professioneel overview gehouden.

Jack Donker

Marketing Director

Wienerberger Blx

We hebben een loopbaan-tiendaagse gehouden. De filosofie en concrete stappen van SLiM!/ VIP24 helpen onze mensen grote stappen vooruit bij vormen van hun loopbaan. veel mw. zijn nu concreet met hun ontwikkeling in gang.

Erika van Ijperen

Senior P&O Adviseur

HHSK Rotterdam

Wat bereik je met succesvol

 talentontwikkeling en organisatieadvies?

Je ontwikkelt een heldere koers die, als gezamenlijke ambitie, door al je professionals wordt omarmd. Je professionals ontwikkelen zelfinzicht in wie ze zijn en nemen actief stappen om fijn en met veel plezier samen te werken. Doordat er plezier op de werkvloer ontstaat, zijn je mensen ook in staat, 100% te gaan voor de gezamenlijke ambities van de organisatie. Zelfs als dit betekent dat ze soms een extra stapje dienen te zetten. Hierdoor bereik je samen snel en effectief je gezamenlijke doelstellingen en werk je aan een fijne organisatie waar de mens centraal staat. En je klanten voelen dit!

Krijg zelfinzicht

Krijg inzicht in wat voor talenten je in je organisatie hebt.

Ontwikkel 21 century skills

Ontwikkel skills die passen bij de 24 uurs economie van nu.

Goede carrière keuzes

Ken voorkeuren en weet wat de ideale werk/job match is.

Profileer je medewerkers

Krijg inzicht in de voorkeuren, interesesses, talenten van mw's

Breng teams naar succes

Ontwikkel je professionals en teams via kwalitatieve trainingen.

Krachtig leiderschap

Leidt krachtige leiders op, die talenten top kunnen ontwikkelen.

Visuele reacties van klanten op de SLiM! methode

We doen alles met passie en plezier en genereren een goede sfeer. Daardoor krijgen we meer gedaan op de werkvloer!

Ontdek ons concreet & succesvol stappenplan

Op maat intake gesprek op locatie

Je krijgt een persoonlijke intake, waarin wij je leren kennen en doorgronden in welke cultuurfase je organisatie zich bevindt. Je missie, visie en strategie van je organisatie koppelen we samen aan je strategische visie op talentontwikkeling. Wat wil je opzetten, hoe wil je dit doen en tot welk resultaat dient dit te leiden? We helpen je dit te concretiseren en je zet dit om in een stappenplan voor talentontwikkeling.

Cultuurscan voor de gehele organisatie

Als je meer inzicht nodig hebt waar je staat, dan kun je een cultuurscan doen. Je krijgt hiermee duidelijk hoe je organisatie er voor staat op strategisch, tactisch en operationeel niveau, verdeeld over de deelgebieden leiderschap, communicatie en proces/ planning. Hierdoor kun je een duidelijke visie/ strategie voor organisatie-verandering en talentontwikkeling opstellen. Dat is de basis voor een goed talent-ontwikkelingsprogramma.

VIP24 met profilering-gesprek

VIP24 geeft een totaaloverzicht van de voorkeuren van een mens qua interesses, vaardigheden, waarden, persoonlijkheid en laat zien hoe efficiënt je professionals dit in een 24 uurs economie voor zichzelf organiseren. Aan VIP24 kun je een ideaal-profiel toevoegen, dat aangeeft in welke mate iemand aan dit profiel voldoet. Via een team-map, zie je direct wie de beste kwaliteiten voor de job/ functie/ rol heeft. Het brengt verschillen in beeld tussen de huidige en gewenste situatie. Het opvolgend profilering-gesprek maakt dit inzicht compleet en concretiseert ontwikkelpunten naar een talent-profiel. Je kunt dit gebruiken om je talenten verder te ontwikkelen en ze op de top van hun 'persoonlijke ladder' te krijgen.

Opzet SLiM! Talentontwikkeling-programma

Op basis van de uitkomsten krijg je hulp bij opzetten van een goed gefundeerd talent-ontwikkelingsprogramma. Je zorgt voor de juiste coach-structuur, een goede gesprekscyclus, perfecte functierollen en een concrete talent-academie, met bijbehorende cafetaria-model van opleidingen en trainingen op maat. Twee concrete trainingen zetten je professionals en leidinggevenden op de goede rit: Je Talent aan Zet en Leiding geven aan Talentontwikkeling. Aanvullend kun je ook gebruik maken von onze online portal met meer dan 1000+ trainingen, die je professionals ontwikkelen, stimuleren om goed te kunnen functioneren.

Stappenplan volgens Quinn

Talentontwikkeling werkt het beste als er: een goed gefundeerde visie achter zit, back-up vanuit het MT wordt geboden en als er een methodisch stappenplan wordt gevolgd.  Dan is het continue zichtbaar voor iedereen en levert het mooie successen en inspiratie op. Je krijgt van ons een stappenplan dat systematisch je talentontwikkeling-programma succesvol maakt.

Met veel kennis van zaken en aanstekelijk enthousiasme is onze school met 400 mensen meegegaan in het SLiM! traject. De inhoud was geheel op maat. Deze jongens zijn heel professioneel en denken met empathie en wijsheid met je mee. Iedereen werkt beter samen en we bereiken nu sneller onze doelen.

Marion Slijpen

Directrice Marskramer

SLIM levert oprecht wederkerigheid met positieve mind-set op en dat voegt echte waarde toe aan jezelf en anderen. SLIM gaat om DOEN en Beleven. Door het juiste gedrag aan elkaar te laten zien dat past bij onze gezamenlijke koers. Ons team werkt beter samen en er is meer begrip naar elkaar. De resultaten zijn beter.

Frank van der Zanden

Community Banker

Mensen zijn super enthousiast en het heeft veel energie opgeleverd.

Ik vind het heel mooi, dat na jullie SLiM! traject, je kunt zien dat we veel dingen nu open kunnen bespreken en dat we dat drie jaar geleden niet konden voorstellen. Er is zo veel energie, dat we heel Utrecht kunnen verlichten.

Suzanne van Vliet

Diakhuis Utrecht

Start met talent innovatie in je organisatie

We gebruiken cookies