Live webinar Amplitief Leiderschap

Organisatie-advies op maat

Heb je een specifieke vraag? Plan een gesprek met ons!

21 Jaar

Evidence based onderzoek naar talent

6000+

Klanten

100%

Garantie op succes

Bel ons voor een inspirerend gesprek & krijg inzicht!

Verbinding en resultaat!

Niets lukt zonder goede onderlinge verbinding en uiteindelijk draait het om samen succesvol resultaat te halen.

Je krijgt van ons deskundig advies, waardoor jij steeds progressief stappen vooruit kunt zetten. Je leert hoe je jullie gezamenlijke ambitie samen waar kunt maken.

Je krijgt van ons een helder stappenplan met een duidelijke tijdlijn en goede opzet . Dit helpt jou om je professionals, teams en de organisatie op een inspirerende manier succesvoller te laten samenwerken.

Realiseer ambities succesvol

Je wilt je organisatie succesvol laten draaien. Dan heb je een aantal dingen nodig. De basis is een heldere missie, visie en strategie, die elke dag leeft. Dan volgen duidelijke middelen en structuren.

Je mensen vormen echter de kern, om je doelstellingen en ambities ècht waar te maken.

We ontwikkelen daarom inspirerende leiders, via de filosofie van Amplitie. Hierdoor kun je je professionals stimuleren om beter te functioneren.

Ze werken meer vanuit hun talenten, ervaren meer zingeving & werkgeluk en werken productiever samen. .

Zo help je je medewerkers om samen effectiever en sneller tot succes te komen! Daarmee ben je als leider per definitie succesvol!

VIP24 heeft onze medewerkers zelfinzicht gegeven in wie ze zijn, waardoor wij ze de juiste vorm van talentontwikkeling en samenwerking hebben kunnen bieden. Dit heeft zeer positief effect gehad op onze resultaten.

Anita van Ingenhouw

Manager PIM - Gemeente Arnhem

Het SLiM! Schakel stappenplan biedt concreet inzicht waar je organisatie staat. Het geeft richting en zet professionals en teams in actie om de gewenste resultaten te realiseren. Goed begeleid en professioneel overview gehouden.

Jack Donker

Marketing Director

Wienerberger Blx

We hebben een loopbaan-tiendaagse gehouden. De filosofie en concrete stappen uit de SLiM! Schakel helpen onze mw's en leidinggevenden grote stappen vooruit bij vormen van hun loopbaanpad en ontwikkeling.

Erika van Ijperen

Senior P&O Adviseur

HHSK Rotterdam

Wat bereik je met goed organisatieadvies?

Je ontwikkelt een heldere koers die, als gezamenlijke ambitie, door al je professionals wordt omarmd. Je professionals ontwikkelen sneller zelfinzicht in wie ze zijn en nemen actief stappen om fijn en met veel plezier samen te werken.

Doordat er plezier op de werkvloer ontstaat, zijn je mensen ook in staat, 100% te gaan voor de gezamenlijke ambities van de organisatie. Zelfs als dit betekent dat ze soms een extra stapje dienen te zetten.

Hierdoor bereik je samen snel en effectief je gezamenlijke doelstellingen & werk je aan een fijne organisatie waar de mens centraal staat. Klanten voelen dit. 

Krijg zelfinzicht

Krijg inzicht in wat voor talenten je in je organisatie hebt.

Ontwikkel 21 century skills

Ontwikkel skills die passen bij de 24 uurs economie van nu.

Goede carrière keuzes

Ken voorkeuren en weet wat de ideale werk/job match is.

Profileer je medewerkers

Krijg inzicht in de voorkeuren, interesesses, talenten van mw's

Breng teams naar succes

Ontwikkel je professionals en teams via kwalitatieve trainingen.

Krachtig leiderschap

Leidt krachtige leiders op, die talenten top kunnen ontwikkelen.

Visuele reacties van klanten op de SLiM! methode

We doen alles met passie en plezier en genereren een goede sfeer. Daardoor krijgen we meer gedaan op de werkvloer!

Ontdek ons concreet & succesvol stappenplan

Op maat gesprek op locatie

Je krijgt een persoonlijke intake, waarin wij je leren kennen en doorgronden in welke cultuurfase je organisatie zich bevindt. Je missie, visie en strategie van je organisatie koppelen we samen aan je strategische visie op talentontwikkeling. Wat wil je opzetten, hoe wil je dit doen en tot welk resultaat dient dit te leiden? We helpen je dit te concretiseren en je zet dit om in een stappenplan voor talentontwikkeling.

Cultuurscan voor je gehele organisatie

Als je meer inzicht nodig hebt waar je staat, dan kun je een cultuurscan doen. Je krijgt hiermee duidelijk hoe je organisatie er voor staat op strategisch, tactisch en operationeel niveau, verdeeld over de deelgebieden leiderschap, communicatie en proces/ planning. Hierdoor kun je een duidelijke visie/ strategie voor organisatie-verandering en talentontwikkeling opstellen. Dat is de basis voor een goed ontwikkel-programma.

VIP24 met profilering-gesprek

VIP24 geeft een totaaloverzicht van de voorkeuren van een mens qua interesses, vaardigheden, waarden, persoonlijkheid en laat zien hoe efficiënt je professionals dit in een 24 uurs economie voor zichzelf organiseren. Aan VIP24 kun je een ideaal-profiel toevoegen, dat aangeeft in welke mate iemand aan dit profiel voldoet. Via een team-map, zie je direct wie de beste kwaliteiten voor de job/ functie/ rol heeft. Het brengt verschillen in beeld tussen de huidige en gewenste situatie. Het opvolgend profilering-gesprek maakt dit inzicht compleet en concretiseert ontwikkelpunten naar een talent-profiel. Je kunt dit gebruiken om je talenten verder te ontwikkelen en ze op de top van hun 'persoonlijke ladder' te krijgen.

Opzet SLiM! Schakel ontwikkel-traject

Op basis van de uitkomsten ontwikkelen we in co-design een goed gefundeerd ontwikkel-programma. We denken aan de coach-structuur, een goede gesprekscyclus, rolverdeling en vormen een concrete talent-academie, met bijbehorende cafetaria-model van (online & persoonlijke) opleidingen en trainingen op maat. Denk aan bv. De SLiM! Training, of Leidinggeven aan talent. Elke deelnemer ontvangt zijn persoonlijke dashboard met trainingen die altijd op maat zijn vormgegeven. In een duidelijke tijdlijn rollen we het programma samen uit. Door een vijfpunt-meting volgen we het effect en succes. Aan het einde evalueren we de concrete resultaten en finetunen we het programma waar nodig. Meetbaar, inspirerend  

Stappenplan volgen Quinn

Talentontwikkeling werkt het beste als er: een goed gefundeerde visie achter zit, back-up vanuit het MT wordt geboden en als er een methodisch stappenplan wordt gevolgd.  Dan is het continue zichtbaar voor iedereen en levert het mooie successen en inspiratie op. Je krijgt van ons een stappenplan dat systematisch je talentontwikkeling-programma succesvol maakt.

Met veel kennis van zaken en aanstekelijk enthousiasme is onze school met 400 mensen meegegaan in het SLiM! traject. De inhoud was geheel op maat. Deze jongens zijn heel professioneel en denken met empathie en wijsheid met je mee. Iedereen werkt beter samen en we bereiken nu sneller onze doelen.

Marion Slijpen

Directrice Marskramer

SLIM levert oprecht wederkerigheid met positieve mind-set op en dat voegt echte waarde toe aan jezelf en anderen. SLIM gaat om DOEN en Beleven. Door het juiste gedrag aan elkaar te laten zien dat past bij onze gezamenlijke koers. Ons team werkt beter samen en er is meer begrip naar elkaar. De resultaten zijn beter.

Frank van der Zanden

Community Banker

Mensen zijn super enthousiast en het heeft veel energie opgeleverd.

Ik vind het heel mooi, dat na jullie SLiM! traject, je kunt zien dat we veel dingen nu open kunnen bespreken en dat we dat drie jaar geleden niet konden voorstellen. Er is zo veel energie, dat we heel Utrecht kunnen verlichten.

Suzanne van Vliet

Diakhuis Utrecht

Start met amplitie in je organisatie

Live webinar Amplitief Leiderschap