Speel onze spellen over Amplitie

Expeditie Amplitie leert je hoe je talenten kunt binden, boeien, ontwikkelen en behouden!

Spel Amplitie & Talentontwikkeling

Download werkvormen

Download hier de werkvormen voor het kaartspel en het bordspel.

Leukste spel amplitie en leiderschap

Expeditie Amplitie

Expeditie Amplitie is het leuke inspirerende bordspel, waarin je leert hoe je het functioneren & werkgeluk in je organisatie systematisch omhoog stuwt. Speciaal voor directie-teams, management-teams en bevlogen HR-managers & hun team.


Je leert samen wat amplitie is. Welke vier pijlers geactiveerd dienen te worden. Hoe je systematisch vitaliteit, bevlogenheid, talentmanagement, werkinrichting en leiderschap positief kunt ontwikkelen, terwijl je de beste resultaten bereikt.


Helaas niet te koop als los spel, wel in combinatie met een professionele masterclass door ons team.


Aan de hand van een landkaart doorloop je 7 fasen. Door uitdagende stellingen, verdiepende vragen, hulpbronnen en drijfveer-kaarten, ontwerp je samen een roadmap naar succes specifiek voor jouw organisatie!


Neem contact met ons op voor meer info over onze Lunch & Learn bijeenkomsten en onze professionele Masterclass Expeditie Amplitie!
Spel Expeditie Amplitie

Kaartspel Expeditie Amplitie

Hoe maak je je medewerkers systematisch vitaal? Hoe activeer j bevlogenheid? Wat zijn de juiste manier om talenten te managen en hoe richt je daar werk op in?


Discussieer met je collega's aan de hand van kaarten met stellingen.. Leer op die manier wat jullie kunnen doen om talenten te binden, boeien, ontwikkelen en behouden? Inspirerend en verdiepend! Neem contact met ons op en we vertellen je meer!
Training Amplitief Leiderschap
€ 1150,-
€ 1297,-

Training Amplitief Leiderschap

Wil je talenten aan je organisatie verbinden? Is je ambitie om de best workplace te creëeren maar weet je niet waar je begint? Zoek je een manier om je organisatie vitaal en bevlogen te maken?


Dan is de online training Amplitief Leiderschap iets voor jou. Een training die je alle facetten leert om amplitie in je organisatie systematisch èn goed in te voeren.