Speel onze spellen over Amplitie

Expeditie Amplitie leert je hoe je talenten kunt binden, boeien, ontwikkelen en behouden!

Spel Amplitie & Talentontwikkeling

Download werkvormen

Download hier de werkvormen voor het kaartspel en het bordspel.

Spel Expeditie Amplitie

Kaartspel Expeditie Amplitie

Hoe maak je je medewerkers systematisch vitaal? Hoe activeer j bevlogenheid? Wat zijn de juiste manier om talenten te managen en hoe richt je daar werk op in?


Discussieer met je collega's aan de hand van kaarten met stellingen.. Leer op die manier wat jullie kunnen doen om talenten te binden, boeien, ontwikkelen en behouden? Inspirerend en verdiepend!
Bordspel Amplitie en Talentmanagement
€ 297,-
97,-

DE KERN!

De kern is het leuke inspirerende bordspel, waarin je leert hoe je het functioneren & werkgeluk in je organisatie systematisch omhoog stuwt.


Je leert wat amplitie is. Welke vier pijlers geactiveerd dienen te worden. Hoe je systematisch vitaliteit, bevlogenheid, talentmanagement, werkinrichting en leiderschap positief kunt ontwikkelen.


Aan de hand van een landkaart doorloop je 7 fasen. Door uitdagende stellingen, verdiepende vragen, hulpbronnen en drijfveer-kaarten, ontwerp je samen een roadmap naar succes.
Training Amplitief Leiderschap
€ 1150,-
€ 1297,-

Training Amplitief Leiderschap

Wil je talenten aan je organisatie verbinden? Is je ambitie om de best workplace te creëeren maar weet je niet waar je begint? Zoek je een manier om je organisatie vitaal en bevlogen te maken?


Dan is de online training Amplitief Leiderschap iets voor jou. Een training die je alle facetten leert om amplitie in je organisatie systematisch èn goed in te voeren.