De Beste Assesments & Profilering-scans

Ontdek wie je werkelijk bent en wat je èchte talenten zijn. Voor jezelf, team of bedrijf.

Vind de losse puzzelstukjes 

Wist je dat maar 30% van de mensen zichzelf ècht goed kent? Breng de talenten van jezelf en de talenten van je team en organisatie snel in kaart. Krijg helder wat jij, je collega's  motiveert, waar hun interesses liggen, hoe ze beslissingen nemen en waar ze staan in hun werk en privé. De unieke combinatie van 5 profileringen geeft een perfecte blauwdruk van je organisatie en vergroot het zelfinzicht en het ontwikkel-potentieel van werkende professionals. 

Waarom een KERN! Scan?

De wereld verandert. Door de opkomst van digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie, staat de arbeidsmarkt aan de vooravond van de grootste en ook snelste verandering ooit. Banen en beroepen verdwijnen en de aard van werk, zoals wij dit nu kennen, verandert compleet. 


Organisaties en professionals dienen flexibel te zijn en nieuwe 21st century skills te beheersen. Het is belangrijker dan ooit, om bewust te zijn van je eigen waarden, talenten en voorkeuren. Je kunt talenten dan inzetten, waar ze het beste tot hun recht komen.  De KERN! Scans helpen hierbij. Ideaal voor de start van een leiderschap mentoring, team-coaching of leiderschap- of Amplitie-traject. Praktisch!

De KERN! Scans hebben me zelfinzicht gegeven, waar mijn werkelijke kracht ligt. Daar focus ik nu op. Het gesprek met Innerspective heeft mooie verdiepingen gegeven.

Joyce

Brand

ING 

Ik werkte voorheen veel onder stress. Nu weet ik waar ik goed in ben en heb mijn loopbaan omgezet naar een omgeving en functie die 100% bij me past. Flow!

Jack Donker Zink Unie

Innerspective heeft ons geholpen onze teams in kaart te brengen qua talenten en ook zwakten. We werken nu beter samen en we begrijpen elkaar beter. Heel goed.

Lieve van de Meer

BAM

Welke voordelen haal je met onze scans?

Genereer zelfinzicht

Krijg inzicht in interesses en voorkeuren en ontwikkel de juiste talenten om effectief te werken. 

Maak betere carrièrekeuzes

Ken je voorkeuren en weet wat jouw ideale baan is. Vorm van daaruit een mooi loopbaanperspectief.

Ken sterktes

Weet waar jij & collega's uitblinken om succesvol te kunnen zijn en zet deze sterkten dagelijks in voor beter resultaat.

Ontdek je soft-skills

Leer hoe waarden, interesses en persoonlijkheid met elkaar acteren en hoe je kunt winnen.

Lifelong online omgeving

Ontvang je persoonlijke dashboard met daarin jouw profiel en verdiep wanneer jij dat wilt.

Verbeter de samenwerking

Begrijp hoe je team is samengesteld en optimaliseer de onderlinge samenwerking en communicatie.

In 5 concrete stappen de ambities van je organisatie waarmaken?

Persoonlijk intake gesprek

Start met een persoonlijk advies op maat. Je krijgt een plan van aanpak, bestaande uit een grondige intake, een goede analyse van jouw situatie en de te nemen stappen. Je missie, visie, strategie wordt bekeken en gerelateerd aan je ontwikkeldoelen. Welke ambitie wil je samen bereiken, hoe wil je dit doen en tot welk resultaat dient dit te leiden? We helpen je bij concretiseren van jouw ambities en je start met duidelijke uitgangspunten, heldere doelstellingen en een concreet stappenplan.

Cultuurscan geeft totaal overzicht

Weet jij exact hoe je team of organisatie er nu voor staat? Doe een cultuur-scan om inzicht in de status-quo van je organisatie te krijgen. Je ontdekt hoe je organisatie er voor staat op strategisch, tactisch en operationeel niveau t.a.v. leiderschap, communicatie en proces/ planning. Je formuleert aan de hand hiervan een duidelijke missie, visie en strategie die gezamenlijk gedragen wordt. Dit ondersteunt je organisatie-verandering of talentontwikkeling-programma.

Breng ontwikkel-potentieel juist in beeld

KERN! Scans geven inzicht in voorkeuren, interesses en vaardigheden van jouw medewerkers. Via een persoonlijk, online dashboard, vult men een 5-tal profilering-questionaires in. In een persoonlijk gesprek krijgen je professionals diep inzicht in hun voorkeuren, vaardigheden, waarden en interesses. Op basis daarvan stel je een ontwikkel-pad op, waarmee je de gezamenlijke ambitie waarmaakt. Je talenten ontwikkelen zich sneller, de samenwerking en communicatie verbeteren en je bereikt samen en betrokken jullie doelstellingen.

Amplitie-programma

Op baisis van de  uitkomsten uit de KERN!-scans & je ambities, zetten we samen  een leiderschap- of Amplitie-programma op.  We installeren hierbij de juiste coach-structuur, een goede gesprekscyclus & we ontwetpen de perfecte functierollen. We bieden dìe trainingen, mentoring & masterclasses aan, die door je professionals als waardevol worden beschouwd.  Onze inspirerende trainingen helpen hierbij: bv. "Jouw talenten aan zet". Òf denk aan de Leiderschap trainingen: "Amplitief Leiderschap" "Leidinggeven aan je organisatie, missie, visie & strategie" of "Leidinggeven aan talenten" Je krijgt van ons advies hoe je je kern-vraagstuk oplost.

Bewezen stappenplan volgens Quinn

Talentontwikkeling werkt het beste als er: een goed gefundeerde visie achter zit, back-up vanuit het MT wordt gegeven en als er een methodisch stappenplan wordt gevolgd. Hierdoor worden resultaten continue zichtbaar voor iedereen en deel je samen concrete successen. Ons stappenplan volgens Robert Quinn is waterdicht en maakt je als leider, directieteam/ MT sterker. Je realiseert verandering samen sneller en effectiever. Ook verhoog het de betrokkenheid en kom je samen tot ècht goede resultaten.

KERN! is gemakkelijk in gebruik. Mijn MT leden hebben hun profielen t.a.v. interesses, waarden, vaardigheden en persoonlijkheid online ingevuld. VIP24 en het aanvullende gesprek gaf ons exact de verdieping, die ik nodig had om een duidelijke beslissing te nemen t.a.v. de te volgen koers. Mijn MT leden snappen beter wat men goed kan en wat men meer samen dient te ontwikkelen. Top.


Bas Poirters

Directeur Eppendorf 

Dit is mijn 3e coachingstraject en eindelijk merk ik nu een doorbraak. De KERN! profielen zijn persoonlijk & zakelijk mijn basis om richting te geven aan mijn toekomst. Ik voel me vitaler, krachtiger en ik zit zelf “achter het stuur”. Ik vind het bijzonder dat mijn mentor zo duidelijk mijn verbeterpunten wist te achterhalen en concrete handvatten geeft om het aan te pakken.Tys Leenders

Portfoliomanager HVC

KERN! werkt. Je krijgt exact een weergave wie je werkelijk bent. Samen met het Amplitie- & Leiderschap-programma, zorgt het ervoor dat talenten op de juiste plek komen te zitten. De samenwerking en het begrip binnen ons management-team & onder medewerkers is gegroeid. Bij ons heeft dit tot een mooie ontwikkeling geleid; de betrokkenheid & het  zingeving-gevoel is groter & we werken beter samen.

Liselore Verschuren

EY

Vraag nu ook een oriëntatie op KERN! aan