De Beste Assesments & Profilering-scans

Ontdek wie je werkelijk bent en wat je èchte talenten zijn. Voor jezelf, team of bedrijf.

Vind de losse puzzelstukjes 

Wist je dat maar 30% van de mensen zichzelf ècht goed kent? Breng de talenten van jezelf en de talenten van je team en organisatie snel in kaart. Krijg helder wat jij, je collega's  motiveert, waar hun interesses liggen, hoe ze beslissingen nemen en waar ze staan in hun werk en privé.

De unieke combinatie van 5 profileringen geeft een perfecte blauwdruk van je organisatie en vergroot het zelfinzicht en het ontwikkel-potentieel van werkende professionals. 

Waarom een KERN! Scan?

De wereld verandert. Door de opkomst van digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie, staat de arbeidsmarkt aan de vooravond van de grootste en ook snelste verandering ooit. Banen en beroepen verdwijnen en de aard van werk, zoals wij dit nu kennen, verandert compleet. 


Organisaties en professionals dienen flexibel te zijn en nieuwe vaardigheden te beheersen. Het is belangrijker dan ooit, om bewust te zijn van je eigen waarden, talenten en voorkeuren. Je kunt talenten dan inzetten, waar ze het beste tot hun recht komen.  De KERN! Scans helpen hierbij. Ideaal voor de start van een leiderschap mentoring, team-coaching of leiderschap- of Amplitie-traject. Praktisch!

De KERN! Scans hebben me zelfinzicht gegeven, waar mijn werkelijke kracht ligt. Daar focus ik nu op. Het gesprek met Innerspective heeft mooie verdiepingen gegeven.

Joyce Brand

ING

Ik werkte voorheen veel onder stress. Nu weet ik waar ik goed in ben en heb mijn loopbaan omgezet naar een omgeving en functie die 100% bij me past. Flow!


Jack Donker

ZINK Unie 

Innerspective heeft ons geholpen onze teams in kaart te brengen qua talenten en ook zwakten. We werken nu beter samen en we begrijpen elkaar beter. Heel goed.


Lieve van der Meer

BAM

Welke voordelen haal je met onze scans?

Genereer zelfinzicht

Krijg inzicht in interesses en voorkeuren en ontwikkel de juiste talenten om effectief te werken. 

Maak betere carrièrekeuzes

Ken je voorkeuren en weet wat jouw ideale baan is. Vorm van daaruit een mooi loopbaanperspectief.

Ken sterktes

Weet waar jij & collega's uitblinken om succesvol te kunnen zijn en zet deze sterkten dagelijks in voor beter resultaat.

Ontdek je soft-skills

Leer hoe waarden, interesses en persoonlijkheid met elkaar acteren en hoe je kunt winnen.

Lifelong online omgeving

Ontvang je persoonlijke dashboard met daarin jouw profiel en verdiep wanneer jij dat wilt.

Verbeter de samenwerking

Begrijp hoe je team is samengesteld en optimaliseer de onderlinge samenwerking en communicatie.

In 5 concrete stappen de ambities van je organisatie waarmaken?

Strategisch Groei-gesprek

Wil je jouw ambities waarmaken met een helder plan? Start met een persoonlijk advies op maat. Ontvang een grondige intake, analyse van jouw situatie en de te nemen stappen. Wij bekijken je missie, visie en strategie, en relateren deze aan je ontwikkeldoelen. Samen bepalen we welke ambitie je wilt bereiken, hoe je dit doet en welk resultaat je wilt behalen. We helpen je jouw ambities te concretiseren met duidelijke uitgangspunten, heldere doelstellingen en een concreet stappenplan.

Cultuurscan geeft totaal overzicht

Weet jij hoe je team of organisatie er nu voor staat? Doe een cultuur-scan om inzicht te krijgen in de status-quo. Ontdek je organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau wat betreft leiderschap, communicatie en planning. Formuleer een duidelijke missie, visie en strategie die breed gedragen wordt, ter ondersteuning van je organisatieverandering of talentontwikkeling.

Ontdek de kracht van de KERN! Scans

KERN! Scans geven inzicht in de voorkeuren, interesses en vaardigheden van je medewerkers. Via een persoonlijk online dashboard vullen zij profilering-questionnaires in. In een persoonlijk gesprek krijgen ze diep inzicht in hun capaciteiten en waarden. Dit vormt de basis voor een ontwikkelpad waarmee je gezamenlijke ambities waarmaakt. Talentontwikkeling versnelt, samenwerking en communicatie verbeteren, en jullie bereiken samen betrokken de doelstellingen.

Amplitie-programma

Op basis van de  uitkomsten uit de KERN!-scans & je ambities, zetten we samen een programma leiderschap-, talent-ontwikkeling  of Amplitie op.  We installeren hierbij de juiste coach-structuur, een goede gesprekscyclus & we ontwetpen de perfecte functierollen. We bieden dìe trainingen, mentoring & masterclasses aan, die door je professionals als waardevol worden beschouwd.  Onze inspirerende trainingen helpen hierbij:.

Succesvol stappenplan voor verandering

Talentontwikkeling werkt het beste met een goed gefundeerde visie, steun vanuit het MT, en een methodisch stappenplan. Dit maakt resultaten zichtbaar en deelt concrete successen. Ons Robert Quinn stappenplan voor change management is waterdicht en versterkt leiders en directieteams. Je realiseert verandering sneller en effectiever, verhoogt de betrokkenheid, en bereikt samen uitstekende resultaten. Zoek je een effectief change management programma? Ontdek hoe wij verandering mogelijk maken!

KERN! is gemakkelijk in gebruik. Mijn DT leden hebben hun profielen t.a.v. interesses, waarden, vaardigheden en persoonlijkheid online ingevuld. Mijn DT- leden snappen door de scan en het aanvullende gesprek, beter wat men goed kan en wat men meer samen dient te ontwikkelen. Top.

Bas Poirters

Directeur Eppendorf 

Dit is mijn 3e coachingstraject en eindelijk merk ik nu een doorbraak. De KERN! profielen zijn persoonlijk & zakelijk mijn basis om richting te geven aan mijn toekomst. Ik voel me vitaler, krachtiger en ik zit zelf “achter het stuur”. Ik vind het bijzonder dat mijn mentor zo duidelijk mijn verbeterpunten wist te achterhalen.

Tys Leenders

Portfoliomanager HVC

KERN! werkt. Je krijgt exact een weergave wie je werkelijk bent. Samen met het Amplitie- & Leiderschap-programma, zorgt het ervoor dat talenten op de juiste plek komen te zitten. De samenwerking en het begrip binnen ons management-team & onder medewerkers is gegroeid.

Liselore Verschuren

EY

Boek een oriëntatie-gesprek over de KERN! Scans

De beste manier om inzicht te krijgen in het natuurlijke DNA van jezelf en je team