Tips, advies, boeken, ebooks, webinars, blogs en evenementen om vitaal te werken vanuit talenten.

Team Innerspective

Training, coaching & inspiratie om vitaal, effectief en succesvol samen te werken!

Innerspective staat voor naar binnen kijken. Wij helpen ambitieuze professionals, teams & organisaties het beste uit zichzelf te halen. Dit doen wij door de beste tips en adviezen te delen via ons boek SLiM!, onze gratis ebooks, blogs, videos, webinars & SLiM! shows. Daarnaast verbinden we ambitieuze professionals in onze SLiM! Community. Onze missie is 100.000 professionals vitaal, geïnspireerd en op hun nr. 1 talent aan het werk te krijgen.


We gebruiken ook onze Vitaliteit-assessment en XELFER om je zelfinzicht te vergroten, zodat je meer uit je talenten haalt. We gebruiken onze SLiM! trainingen om je vitaal, effectief en meer vanuit je talenten tot echt succes te komen. Dit doen we op een inspirerende manier, persoonlijk en van a-z goed begeleid. Dit leidt tot prachtige resultaten.

Trainingen Vitaal Samenwerken vanuit Talent

Eigenaar van Innerspective

Wout startte in 2000 thuis Innerspective om werkende professionals effectiever en met meer plezier te leren samenwerken.  Hij specialiseerde zich in persoonlijke effectiviteit en talent en draaide honderden talentontwikkeling- en leiderschap-programma's voor corporate bedrijven uit de top 500 van Nederland.  Hij schreef de bestseller Snellezen voor Professionals en de prachtige best-seller SLiM! Daarnaast is hij host van de inspirerende podcast-serie: Plevier & de Powervrouwen. Hij spreekt regelmatig online en offline voor grote groepen mensen over talent, bevlogenheid, leiderschap en omgaan met verandering.

SLiM! Trainers en Adviseurs

Wout Plevier

Eigenaar en Strategisch Consultant

Mieke Hinfelaar

Senior Trainer Talent en XELFER profiler

Edwin de Graaf

Trainer Talent en

XELFER profiler

Ben Wienk

Strategisch Consultant XELFER 

Trainster Slim werken vanuit talenten

Maaike Rotteveel

Intuitïecoach

en SLiM! Trainster

Thomas Hijl

Entertrainer SLiM! show en Trainer Talent

Jack Donker

Strategisch loopbaan-begeleider

Creatief Producent

George Parker

SLiM! Schakel Consultant

& creatief producent.

Wat zeggen klanten over ons?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Aanstekelijk en professioneel

Enthousiasme, kennis en de manier hoe talentontwikkeling wordt overgebracht is geweldig. Niet voor niets dat Univé Innerspective opnieuw het talent-ontwikkelingsprogramma laat draaien.

Paul Kochx - Financieel Planner Univé.

 • Oog voor lange termijn visie

  Zeer vaardig adviseurs. Vanuit grote betrokkenheid bij gesprekspartners 

  geven ze advies op individueel niveau als ook op het structureren en ontwikkelen van de organisatie. Gebaseerd op een lange ervaring in sturende rollen in bedrijven, is Innerspective in staat waardevolle implementaties door te voeren, met aangetoonde effectiviteit.

  Douwe van der Meer

  Salesmanager Dynniq

 • Verbluffend resultaat in korte tijd

  De trainer Wout Plevier weet zijn kennis op een optimale manier over te brengen op onze talenten. Het is verbluffend wat voor resultaat er in relatief korte tijd gerealiseerd kan worden.

  Maurice Krouwel - Manager HR & Facility PQR