arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe kun je jouw talenten ontwikkelen?

Team Innerspective

We geven je organisatie, teams en professionals grip op hun talent!

Wij helpen je 100% vitaal in FLOW te werken door je talenten te activeren.

Innerspective Training en Coaching is er om werkende professionals en organisaties te helpen het beste uit zichzelf te halen. Dit doen wij door inzicht te geven in werkelijk aanwezige talenten, via VIp24 profiling, onze (online) SLiM! trainingen, ons deskundig advies en via onze talentontwikkeling-show SLiM! Daarnaast is het onze missie zo veel mogelijk gelijkgestemde managers, ondernemers, HR-professionals samen te verbinden in onze bruisende community, waarin kennis wordt gedeeld. We streven 100% vitaliteit na voor zowel werkende professionals, als ook voor de organisatie: de juiste mentaliteit, het juiste gedrag, de juiste zorg voor het fysieke lichaam en de goede spirituele ontwikkeling, om samen dichter bij de persoonlijke voorkeuren te leven en werken. Dit leidt tot prachtige resultaten.

Onze diensten

VIP24 Profiling

Wil je ook meer gebruik maken van  je persoonlijke talenten of aanwezige talenten binnen je team maar weet je niet precies welke talenten aanwezig zijn of hoe je deze kunt activeren? VIp24 geeft je helderheld over natuurlijke interessegebieden, vaardigheden, waarden en persoonlijkheid en hoe je dit nu manifesteert. Je krijgt inzicht in talenten, zodat je de professional op de top van zijn ladder kunt krijgen.SLiM! Training & Coaching

Met de SLiM! training/ coaching, krijg je direct inzicht in je natuurlijke talenten en hoe je deze succesvol kunt benutten. De training voor professionals richt zich vooral op verhogen van zelfinzicht, opruimen van belemmeringen en inzetten van nieuw gedrag, dat naar meer succes, plezier en minder stress leidt. De training voor leidinggevenden focust vooral op leidinggeven aan talent en inzetten van de juiste manier van talentontwikkeling.


Organisatie-advies

Zit je met je organisatie in een veranderende omgeving en bereik je nog niet de resultaten die je wilt? Wil je de samenwerking van teams verbeteren? Zoek je een manier om talentontwikkeling succesvol binnen je organisatie neer te zetten maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Wij adviseren op strategisch niveau wat je concreet kunt doen en hoe je talentontwikkeling en de verandering binnen teams/ je organisatie succesvol maakt.

Onze huidige trots

Wout Plevier

Eigenaar en Strategisch Consultant

Mieke Hinfelaar

Senior Trainer Talent en VIP24 profiler

Edwin de Graaf

Trainer Talent en VIP24 profiler

Ben Wienk

Strategisch Consultant VIP24

Lucienne de Bie

VIP24 profiler 

en Trainer Talent

Thomas Hijl

Entertrainer SLiM! show en Trainer Talent

Jack Donker

Strategisch loopbaan-begeleider

Michiel Plevier

Chef Klantgeluk en Acquisitie

Wat zeggen klanten over ons?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Aanstekelijk en professioneel

Enthousiasme, kennis en de manier hoe talentontwikkeling wordt overgebracht is geweldig. Niet voor niets dat Univé Innerspective opnieuw het talent-ontwikkelingsprogramma laat draaien.

Paul Kochx - Financieel Planner Univé.

 • Oog voor lange termijn visie

  Zeer vaardig adviseurs. Vanuit grote betrokkenheid bij gesprekspartners 

  geven ze advies op individueel niveau als ook op het structureren en ontwikkelen van de organisatie. Gebaseerd op een lange ervaring in sturende rollen in bedrijven, is Innerspective in staat waardevolle implementaties door te voeren, met aangetoonde effectiviteit.

  Douwe van der Meer

  Salesmanager Dynniq

 • Verbluffend resultaat in korte tijd

  De trainer Wout Plevier weet zijn kennis op een optimale manier over te brengen op onze talenten. Het is verbluffend wat voor resultaat er in relatief korte tijd gerealiseerd kan worden.

  Maurice Krouwel - Manager HR & Facility PQR

 • We gebruiken cookies