Team Innerspective

Innerspective staat voor naar binnen kijken. Wij helpen ambitieuze professionals, leiders, hun teams & organisaties, via amplitie het beste uit zichzelf te halen.


Dit doen wij door leiders en teams te inspireren via ons boek SLiM!, onze gratis inspiratie-tools & onze beste trainingen & leukste SLiM! shows.


Onze missie is 100.000 professionals vitaal, geïnspireerd en op hun nr. 1 talent aan het werk te krijgen. Amplitie is een prachtige filosofie die in deze tijd uitmuntend werkt.


We gebruiken de perfecte tool een Vitaliteit-assessment en XELFER om zelfinzicht te vergroten, Zo helpen we je om meer uit talenten te halen, samen effectiever op een meer vitale & bevlogen manier samen te werken,  en tot ècht succes te komen.


Altijd inspirerend, pragmatisch, energiek, persoonlijk en van a-z goed begeleid.

Trainingen Vitaal Samenwerken vanuit Talent
Wouter startte in 2000 en ontwikkelde zich in 22 jaar tot dè leukste expert in talentontwikkeling- en leiderschap. Hij ontwikkelde en draaide succesvol honderden programma's voor corporate bedrijven uit de top 500 van Nederland.  Auteur van de bestseller "Win tijd door Snellezen", het prachtige boek "SLiM!" & "De Kern van Leiderschap".  Zijn podcasts over inspirerende leiderschap geven je inzicht in gave Leiders van NU.  Zoek je een inspirerende spreker? Wouter spreekt vaak op een bevlogen manier voor grote groepen mensen over Amplitie, Talentontwikkeling en Leiderschap. Hij schroomt niet om daarbij de leukste werkvormen en live muziek te gebruiken, om het publiek zijn boodschap te laten doorleven. Ook coacht hij ceo's via krachtige mentoring-programma's.

Eigenaar en Strategisch Consultant

Senior Trainer Talent en XELFER profiler

Trainer Talent en

XELFER profiler

Strategisch Consultant XELFER 

Trainster Slim werken vanuit talenten

Intuitïecoach

en SLiM! Trainster

Entertrainer SLiM! show en Trainer Talent

Strategisch loopbaan-begeleider

Creatief Producent

SLiM! Schakel Consultant

& creatief producent.

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Aanstekelijk en professioneel

Enthousiasme, kennis en de manier hoe talentontwikkeling wordt overgebracht is geweldig. Niet voor niets dat Univé Innerspective opnieuw het talent-ontwikkelingsprogramma laat draaien.

Paul Kochx - Financieel Planner Univé.

 • Oog voor lange termijn visie

  Zeer vaardig adviseurs. Vanuit grote betrokkenheid bij gesprekspartners 

  geven ze advies op individueel niveau als ook op het structureren en ontwikkelen van de organisatie. Gebaseerd op een lange ervaring in sturende rollen in bedrijven, is Innerspective in staat waardevolle implementaties door te voeren, met aangetoonde effectiviteit.

  Douwe van der Meer

  Salesmanager Dynniq

 • Verbluffend resultaat in korte tijd

  De trainer Wout Plevier weet zijn kennis op een optimale manier over te brengen op onze talenten. Het is verbluffend wat voor resultaat er in relatief korte tijd gerealiseerd kan worden.

  Maurice Krouwel - Manager HR & Facility PQR