Amplitie en Leiderschap Trainingen

Hoe versterk je leiderschap 

via Amplitie?

Wat doen wij exceptioneel goed?

Als leider/ ceo wil je samen met de professionals in je organisatie het beste resultaat halen. Met zo weinig mogelijk gedoe en het liefste direct naar de KERN!  Dat vergt iets van jou als leider en ook iets van je mensen.


Via persoonlijk consult, top mentoring- & directie-team begeleiding vanuit het gedachtegoed van *Amplitie,  helpen we je als leider  het beste uit jezelf, je directie-team en organisatie te halen. *Focus op een heldere strategie, betrokkenheid, effectieve samenwerking, juist gebruik van talenten & inspirerend leiderschap,


Wat doen wij exceptioneel goed?

  • inspirerende leiderschapstrainingen: directieteams, ceo's en managers ontwikkelen de beste leiderschapsvaardigheden, via onze inspirerende trainingen en mentor-trajecten.

  • masterclasses & spreekshows rondom leiderschap & amplitie: ervaar zelf hoe je functioneren, werkgeluk en zingeving optimaliseert, door te focussen op talentenmanagement, bevlogen samenwerken, hoge vitaliteit, juiste werkinrichting & top leiderschap. 

  • op maat talentontwikkeling: ontdek hoe je het volledige potentieel van je team kunt benutten met op maat gemaakte talent-ontwikkelingsprogramma's, waarmee je je medewerkers naar zelfrealisatie brengt.

  • succesvol veranderingsmanagement: leer effectieve strategieën om veranderingen in je organisatie te leiden zonder kostbare verliezen.

Wat klanten zeggen:

Betrokken focus houden
Mentoring zonder het gevoel van coaching te hebben, gebaseerd op feiten, met een dosis humor, zonder de juiste richting te verliezen.


De mentoring geeft het gevoel van een open vriendschap, waarbij je uitgedaagd wordt om toch naar het volgende doel te komen en je het uiteindelijk zelf goed hebt gedaan.
Ceo IN3 Hans Langenhuizen

Hans Langenhuizen 

CEO IN3

Versterken samenwerking DT
De KERN aanpak versterkte de samenwerking in ons directieteam. Mensen ontwikkelden samen een heldere visie en strategie voor de toekomst. Men kreeg inzicht in elkaars talenten en er ontstond wederzijds begrip. De methode is logisch, systematisch, fris en helder. Ons MT werkt nu beter samen via een proactieve methode, die goed werkt.


Jack Donker

Marketing Director Zink Unie

Top Mentoring
Een mooie visie op leiderschap begint hier. De mentor duidt duidelijk waar gedrag vandaan komt, om vervolgens structurele veranderingen in te zetten, die passen bij de dagelijkse handelingen. Dit helpt mij enorm, bij de ontwikkeling van mijn organisatie, als ook met mijn eigen ontwikkeling als leider. Een reflectieve spiegel, waarbij je concreet je doelen realiseert.
New Heroes Academy
Thera Gerristen

CEO New Heroes Academy

Trainingen Vitaal Samenwerken vanuit Talent

Wat bereik je met ons?

Directie-teams en Management-teams werken beter samen, met oog voor de kracht van het individu & focus op het beste resultaat.


  • Leiderschap ontwikkeling: :je leert de meest effectieve leiderschapsvaardigheden aan.  

  • Hierdoor krijg je verbeterde teamdynamiek, hogere productiviteit en groei van je organisatie.

  • Amplitie implementatie: via ons stappenplan amplitie-programma's versterk je een positieve werkcultuur. Dit leidt tot meer tevreden medewerkers, betere communicatie en een groter gevoel van betrokkenheid.

  • Talentontwikkeling: ons talent-ontwikkelingsprogramma focust op ontdekken & benutten van het volledige potentieel van je team, met meetbare resultaten in verbeterde vaardigheden en prestaties.

  • Succesvol veranderingsmanagement: je voert samen veranderingen succesvol door, zonder medewerkers te verliezen. Dit leidt tot een veerkrachtige organisatie, die klaar is voor groei en innovatie.

Dit vertaalt zich in groei, betrokkenheid en succes voor jouw organisatie.


Verder praten? Klik op onderstaande button!

Amplitie Trainers & Consultants

Leiderschap Ontwikkeling

Wout Plevier

Leiderschap & Amplitie Expert

Leiderschap Trainingen

George Parker

Leiderschap & Innovatie Trainer 

Leiderschap Consultant Quinn

Pepijn v.Rooij

Leiderschap Consultant & Verandering Specialist

Entertrainer Kern Show Robin van Beek

Robin v. Beek

Entertrainer & Trainer Kern-show en Aftikken.

Trainster Slim werken vanuit talenten

Maaike Rotteveel

Intuitïecoach

en KERN Trainster

Agillet

Antoinette Gillet

Trainer en Coach Amplitief Leiderschap

Personal Assistant van Wouter Plevier

   Mirjam          Vos

Personal Assistant & Eventplanner

Coach Brenda Griffhorst

Brenda Grifhorst

Kern-talenten Expert en Coach

Een greep uit onze bevlogen klanten!

Trainingen Leiderschap