Team Innerspective

Innerspective staat voor naar binnen kijken. We helpen ceo's, leiders en hun teams om het beste uit hun samenwerking te halen. 


Via Amplitie. een methodiek uit de positieve organisatie-psychologie versterken we leiderschap, functioneren van professionals/ teams en werken we  proactief aan verhogen van hun emotioneel welbevinden (=`zingeving plus werkgeluk).


Onze missie is 100.000 professionals vitaal, geïnspireerd en op hun nr. 1 talent aan het werk te krijgen. Amplitie is een prachtige filosofie die, in deze snelle tijd van onzekerheid en verandering, uitmuntend werkt.


Via inspirerende leiderschapstrajecten, hoogwaardige proflileringstool VIP24 en amplitie-trajecten, helpen we je teams naar goede samenwerking, versterken we jouw leiderschap, zodat jullie sneller & effectiever, jullie persoonlijke en organisatie- ambities bereiken.

Trainingen Vitaal Samenwerken vanuit Talent

Wouter startte Innerspective n 2000 en ontwikkelde zich in 22 jaar tot een expert in leiderschap & amplitie.. "Ik houd van de goede balans: duurzaam resultaten halen, mooie dingen doen en het liefste samen met anderen"


"Helaas werkt de maatschappij niet zo en worden veel mensen door zichzelf, hun leiders of hun klanten onder druk gezet. Dat is niet meer van deze tijd".


Onze methode is gebaseerd op 5 principes:

1. Progress Principe - Niet financiële prikkels of erkenning maar groei motiveert de mens het meest.

2. Zelfdeterminatie-theorie:  professionals worden het meest gemotiveerd door autonomie. De vrijheid om zelf beslissingen te nemen.

3. Job-demands-recources model: stress of bevlogenheid komt voort uit (dis)balans tussen je baanvereisten en hulpbronnen

4. Duning-Kruger effect:  mensen vinden zichzelf bovengemiddeld goed en neigen naar tevredenheid

5. Quinn model:  elke cultuur-fase heeft een specifieke aanpak nodig om succesvol te zijn.  93% van veranderingen mislukt, omdat dit niet mee wordt genomen.


Hierop hebben we een krachtige methode ontwikkeld, die ceo's/ leiders inspirerend en toch resultaatgericht maakt. Die teams beter laat samenwerken, met oog voor de kracht van het individu.  Die sneller positief effect geeft in veranderingstrajecten. 

Eigenaar en Strategisch Consultant

Senior Trainer Talent en XELFER profiler

Trainer Talent en

XELFER profiler

Entertrainer Kern Show Robin van Beek

Entertrainer & Trainer Kern-show en Aftikken.

Trainster Slim werken vanuit talenten

Intuitïecoach

en SLiM! Trainster

Agillet

Trainer en Coach Amplitief Leiderschap

XELFER Profiler & Strategisch consultant

Creatief Producent

Entertrainer & Trainer

& creatief producent.

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Aanstekelijk en professioneel

Enthousiasme, kennis en de manier hoe talentontwikkeling wordt overgebracht is geweldig. Niet voor niets dat Univé Innerspective opnieuw het talent-ontwikkelingsprogramma laat draaien.

Paul Kochx - Financieel Planner Univé.

 • Oog voor lange termijn visie

  Zeer vaardig adviseurs. Vanuit grote betrokkenheid bij gesprekspartners 

  geven ze advies op individueel niveau als ook op het structureren en ontwikkelen van de organisatie. Gebaseerd op een lange ervaring in sturende rollen in bedrijven, is Innerspective in staat waardevolle implementaties door te voeren, met aangetoonde effectiviteit.

  Douwe van der Meer

  Salesmanager Dynniq

 • Verbluffend resultaat in korte tijd

  De trainer Wout Plevier weet zijn kennis op een optimale manier over te brengen op onze talenten. Het is verbluffend wat voor resultaat er in relatief korte tijd gerealiseerd kan worden.

  Maurice Krouwel - Manager HR & Facility PQR