Verandering? Vandaag ben ik gaan lopen... Kom in beweging!
14 februari 2019 
1 min. leestijd

Verandering? Vandaag ben ik gaan lopen... Kom in beweging!

Start met het volgen van je hart. Het klinkt simpel maar dat is het niet. Voor veel mensen is het zo moeilijk te realiseren. Er komt namelijk verandering bij kijken. Generiek gesproken, vinden we change vaak niet leuk. Gelukkig helpt hart-ambassadeur Maaike Rotteveel je vooruit. Elke 2e donderdag van de maand, nieuwe inspiratie!

Verandering bij Maaike

Omgaan met veranderingVandaag vertelt Maaike over haar eigen hart-sprong in het diepe. Zij diende daarvoor het onzekere voor het zekere te nemen en dat is moeilijk omdat we nu eenmaal veel waarde hechten aan zekerheid, waardoor we haast vergeten wat we echt belangrijk vinden. Zij laat jou daar even bij stil staan en daagt je uit om als 80-jarige terug te kijken op jouw leven. Want, aan het einde van je leven kijk je terug op 3 dingen: ben ik geweest wie ik wilde zijn, heb ik gedaan wat ik wilde doen en heb ik voldoende lief gehad! Mooie gespreksstof om het samen met je collega’s en/of vrienden een keer over te hebben. Het brengt je in ieder geval weer een stukje dichter bij jouw hart-ambitie.

In een drieluik zet hartambassadeur Maaike Rotteveel steeds drie dingen voor je op een rij:

  1. Het hart: wat is dat nu…je hart volgen?
  2. De obstakels: waarom is dit zo moeilijk?
  3. Het pad: hoe volg je nu echt je hart?

Maaike legt het hier graag aan je uit. Ze nodigt je uit om elke 2e donderdag van de maand mee te doen om toe te werken naar een concreet plan. Je zet samen met haar je dromen om in een concreet plan en overwint alle obstakels die er zijn om vrij te leven. Pure inspiratie voor iedereen die SLiM! het beste uit zich zelf wil halen en een start wil maken bij het volgen van zijn of haar talent. Kortom, start en volg je hart! Wil je meer inspiratie om om te gaan met verandering? Download dan hier een van de leuke e-books >>

 

Over de schrijver
Maaike is hart ambassadeur. Ons hart vertelt ons wie we zijn en wat we het liefste zouden willen doen. Helaas ziet ons verstand vaak beren op de weg, waardoor we angstig zijn ons hart te volgen. Een organisatie benut veelal niet het volledige potentieel van haar medewerkers, wanneer geen ruimte wordt geboden voor het volgen van het hart en hebben van angst. Om ons te laten zien wat het belang is van het uiten van deze gevoelens, hoe je hiermee weerstand ombuigt naar wendbaarheid en daardoor je medewerkers en dus ook je organisatie naar een hoger niveau tilt, gaat Maaike elke maand hierover bloggen of vloggen.
Reactie plaatsen