Start op 14 februari met het volgen van je hart en dromen
07 februari 2019 
1 min. leestijd

Start op 14 februari met het volgen van je hart en dromen

Start met het volgen van je hart. Het klinkt simpel maar het is voor zo veel mensen zo moeilijk om te realiseren. Gelukkig helpt hart-ambassadeur Maaike Rotteveel je vooruit. Elke 2e donderdag van de maand, nieuwe inspiratie!

Trouw zijn aan je hart vergt namelijk dat:

  1. je jezelf goed kent
  2. eigen gevoelens her- en erkent
  3. in relatie met je omgeving jezelf toch steeds als kern en uitgangspunt neemt
  4. je wel in connectie met je omgeving blijft
  5. goed kunt duiden wat er precies op dat moment speelt
  6. je op basis daarvan duidelijke beslissingen neemt
  7. actie dan de volgende logische stap is.

De start is vaak niet zo moeilijk maar weten waar je precies wilt uitkomen en daar 100% gefocust voor gaan, met het juiste stappenplan, dat is een heel ander verhaal.

Dit betekent zes dingen voor jou

Weet waar je precies voor wilt gaan. Dit kun je ontdekken door volgen van je missie en definiëren van je waarden en moeten-regels. Wat vind je belangrijk en wat moet je doen om dat tot leven te wekken. Maak een concreet plan van aanpak hiervoor en kom in actie. Elimineer alle obstakels in jou en buiten jou. Kom 100% gefocust in actie? Evalueer of je succesvol bent. Zo niet, finetune dan je aanpak. En, mobiliseer je omgeving met allemaal positieve supporters die jou aanmoedigen. Simpel gezegd, dan gedaan, zul je nu zeggen. Kijk en daar ben ik voor!

Start met volgen van Maaike en volgen van je hart!

In een drieluik zet hartambassadeur Maaike Rotteveel steeds drie dingen voor je op een rij:

  1. Het hart: wat is dat nu…je hart volgen?
  2. De obstakels: waarom is dit zo moeilijk?
  3. Het pad: hoe volg je nu echt je hart?

Je hart volgenMaaike legt het hier graag aan je uit. Ze nodigt je uit om elke 2e donderdag van de maand mee te doen om toe te werken naar een concreet plan. Je zet samen met haar je dromen om in een concreet plan en overwint alle obstakels die er zijn om vrij te leven. Pure inspiratie voor iedereen die SLiM! het beste uit zich zelf wil halen en een start wil maken bij het volgen van zijn of haar talent. Kortom, start en volg je hart!

Wil je een beetje hiervoor bezield raken? Download dan bezieling uit ons boek SLiM!

Over de schrijver
Maaike is hart ambassadeur. Ons hart vertelt ons wie we zijn en wat we het liefste zouden willen doen. Helaas ziet ons verstand vaak beren op de weg, waardoor we angstig zijn ons hart te volgen. Een organisatie benut veelal niet het volledige potentieel van haar medewerkers, wanneer geen ruimte wordt geboden voor het volgen van het hart en hebben van angst. Om ons te laten zien wat het belang is van het uiten van deze gevoelens, hoe je hiermee weerstand ombuigt naar wendbaarheid en daardoor je medewerkers en dus ook je organisatie naar een hoger niveau tilt, gaat Maaike elke maand hierover bloggen of vloggen.
Reactie plaatsen