Leerrendement boosten door activatie van specifieke breingebieden!
18 februari 2019 
1 min. leestijd

Leerrendement boosten door activatie van specifieke breingebieden!

Wil je iedere maand nieuwe breincapaciteit activeren en leerrendement boosten? Sluit dan aan bij de Breinstein colleges. 

Leerrendement behalenLeerrendement, een interessant woord. Dit houdt in dat je toegevoegde waarde levert aan de ontwikkeling van mensen. Maar, hoe doe je dat?

Het antwoord is voor een groot deel te vinden in de activatie van breincapaciteit.  Hierdoor kun je in je organisatie meer uit het talent en potentieel van je mensen halen.

Iedereen leert op zijn eigen manier, maar we zijn ook allemaal mensen. We hebben allemaal een brein dat miljoenen jaren evolutie achter de rug heeft en reageert op generieke impulsen. Deze impulsen kun je beïnvloeden door de wijze waarop je trainingen, opleidingen en andere leerinterventies ontwerpt en inzet. Je neemt hierbij de puur menselijke eigenschappen in combinatie met een effectieve strategie van talentontwikkeling als uitgangspunt. Kortom, hoe zet je mensen AAN om te ontwikkelen? Hoe houdt je ze geboeid om te leren? Wat zorgt ervoor dat je meer rendement haalt uit talentontwikkeling?

Doe je dit gericht op verschillende breingebieden, dan neemt het leerrendement in je organisatie met sprongen toe. Dit vergt wel een goed stappenplan en heldere filosofie.

Download hier onze inspirerende kijk op veranderen en talenten ontwikkelen>>>

Vlog serie: De geheime kamers van Breinstein

Bekijk deze eerste video goed en je zult de volgende keer zien hoe ik met mijn volgende vlog een sprong vooruit heb gemaakt. Effectief leerrendement dus! Met hulp van anderen en vooral door geheime kamers, die ik nog niet had ontdekt, te openen en daarmee mezelf bij iedere stap die ik maak te verrijken en verder te ontwikkelen.

In deze vlog serie ga ik jouw ook uitleggen hoe je dat kunt doen, zodat jij ook anderen kunt helpen meer leerrendement te genereren.

Tiendelige serie vlogs over hoe JIJ meer uit het talent en het leervermogen van je medewerkers kunt halen. Kortom, met minder moeite, meer meters maken in talentontwikkeling.

DOE MEE en ontdek de geheime brein-kamers!

Maak een fijne week!

Thomas Hijl – The Messenger!

 

Over de schrijver
Thomas Hijl is een van de SLiM! entertrainers. Hij is verantwoordelijk voor talentontwikkeling binnen een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van dit moment. Maandelijks vlogt hij over learning & development met inspirerende voorbeelden uit zijn praktijk. Ook is hij een rasentertainer in de stijl van Freddy Mercury en is hij te zien als inspiratiespreker in de SLiM! show.
Reactie plaatsen