Ebook Leidinggeven aan verandering

  • Waarom mislukken 93% van de veranderingen in Nederland?

  • Hoe ga je van richten, naar inrichten, naar verrichten in je organisatie?

  • Wat voor cultuur heeft je organisatie en wat is de zwakste schakel?

  • Welke stappen volg je om succesvol te veranderen?

  • Wat zijn de valkuilen waar je absoluut niet in moet trappen?

  • Inclusief gratis 15 minuten adviesgesprek

Veel gehad aan sta je "aan" of "uit?"

SLiM! helpt los te komen uit sleur

Gemakkelijke overzichten v. wat werkt

Download Leidinggeven aan verandering

Je leert in 3 stappen hoe je je organisatie en de mensen succesvol meekrijgt in verandering. Volg ons helder stappenplan en voorkom de fouten die 93% van de organisatie maakt.
50%
Download Leidinggeven aan verandering!
Leer in 3 stappen hoe je mensen in je organisatie meekrijgt in verandering.
Download hier jouw ebook
Tips Leidinggeven aan verandering

Wouter Plevier

93% van de veranderingen mislukt door een verkeerde benadering. Als leidinggevende heb je dus een belangrijke rol om te zorgen dat het bij jou goed verloopt. Al 25 jaar houd ik me bezig met veranderingsmanagement. Na trainen van 6000+ leidinggevenden, snap ik precies wat wel en wat niet werkt en hoe elke mens tot de beste resultaten kan komen.


Ik ontdekte dat organisaties graag willen dat medewerkers direct meegaan in veranderingen. In realiteit kost het veel moeite om te veranderen. Ook zag ik dat organisaties vaak de verkeerde route nemen, waardoor men uiteindelijk veel langer bezig is en mindere resultaten behaalt. En dat kan ècht anders.


Mijn succes-ervaringen zijn nu verwoord in dit gave werkboek:"Stappenplan succesvol veranderen voor leidinggevenden". Zo pluk jij de vruchten van mijn jarenlange ervaring.

Expert Amplitie & Leiderschap in verandering

20 jaar

Ervaring in talentontwikkeling

82.750+

Mensen succesvol begeleid

6000+

Trainingen gegeven

Wat zeggen lezers?

Ga zo door...

Het ebook is concreet en bevat een goede visie om mensen in verandering op een goede manier te begeleiden. Het geeft je als leidinggevende precies de juiste route en acties. Ik heb het gebruikt om samen met HR de organisatie talentontwikkeling succesvol te gebruiken bij onze organisatie-verandering. Ga zo door!

Jack Donker

CMO Wienerberger

Mensen zijn 100% in actie

Na de zoveelste verandering waren mensen in de organisatie er wel klaar mee. Het ebook heeft ons concrete handvatten te geven te checken of we op de goede rit zaten en of er her en der bijgestuurd diende te worden. Het is leuk en logisch geschreven en reikt je een stappenplan aan voor succes bij veranderingen. Een must-read!

Ben Wienck

Ons Bureau

Download Leidinggeven aan verandering

Leer hoe je in 3 stappen je organisatie succesvol door veranderingen loopt met behoud van bevlogenheid, verbinding en goede resultaten.
50%
Download hier Leidinggeven aan verandering
Leer in 3 stappen veranderingen succesvol te maken.
Download hier jouw ebook
Tips Leidinggeven aan verandering

Hoe helpt Leidinggeven aan Verandering jou?

Als leidinggevende weet je dat verandering onvermijdelijk is. Ontdek waarom Amplitie jou kan helpen om veranderingen met succes te leiden en betrokkenheid binnen je team te vergroten.


Amplitie is de sleutel tot het stimuleren van positieve energie en bevlogenheid, zelfs tijdens veranderingen. Naast dat je werkt volgens een helder stappenplan, neem je de cultuur van de organisatie mee in in je veranderingstraject. Tegelijkertijd focus je elke dag consistent op bevlogenheid, vitaliteit, juist talentenmanagement, de goede werkinrichting en het beste leiderschap. 


Download ons gratis ebook en ontdek hoe je amplitie kunt inzetten om een cultuur van samenwerking en resultaat te creëren!

Download Leidinggeven aan verandering

Leer hoe je in 3 stappen met je organisatie succesvol door veranderingen loopt, met behoud van bevlogenheid, verbinding & goede resultaten.
50%
Download hier Leidinggeven aan verandering
Leer in 3 stappen veranderingen succesvol te maken.
Download hier jouw ebook
Tips Leidinggeven aan verandering