Stappenplan veranderen voor leidinggevenden

  • Waarom mislukken 93% van de veranderingen in Nederland?

  • Wat is het belang van een goede missie/ visie en strategie?

  • Hoe ga je van richten, naar inrichten, naar verrichten in je organisatie?

  • Wat voor cultuur heeft je organisatie en wat is de zwakste schakel?

  • Welke stappen volg je om succesvol te veranderen?

  • Wat zijn de valkuilen waar je absoluut niet in moet trappen?

  • Wat zijn je eerste stappen als leidinggevende?

  • Boordevol tips, een concreet actieplan en een real-time praktijkcase.

  • Inclusief gratis 15 minuten adviesgesprek

Veel gehad aan sta je "aan" of "uit?"

SLiM! helpt los te komen uit sleur

Gemakkelijke overzichten v. wat werkt

Download dit praktische e-book

Je leert hoe je in 3 stappen van richten, naar inrichten naar succesvol verrichten en samenwerken kunt komen. Het is een concreet stappenplan voor succesvol veranderen en... het werkt ècht.

No opt-in form has been selected

Wout Plevier

93% van de veranderingen mislukt door een verkeerde benadering. Als leidinggevende heb je dus een belangrijke rol om te zorgen dat het bij jou goed verloopt. Al 25 jaar houd ik me bezig met veranderingsmanagement. Na jaren trainen snap ik precies wat wel en wat niet werkt en hoe elke mens tot de beste resultaten kan komen.


In 1997 startte ik als zelfstandig ondernemer met trainen en coachen van mensen, Ik ontdekte dat organisaties graag willen dat medewerkers direct meegaan in veranderingen. In realiteit kost het veel moeite om te veranderen. Ook zag ik dat organisaties vaak de verkeerde route nemen, waardoor men uiteindelijk veel langer bezig is en mindere resultaten behaalt. En dat kan ècht anders.


Ik heb inmiddels meer dan 6000+ leidinggevenden getraind en gecoacht. Zij hebben succesvol veranderingen omgezet in goede resultaten: betere samenwerking, hogere efficiëncy, veel werkplezier en de juiste hoge productiviteit. Mijn succes-ervaringen zijn nu verwoord in dit gave werkboek:"Stappenplan succesvol veranderen voor leidinggevenden". Zo pluk jij de vruchten van mijn jarenlange ervaring.

20 jaar

Ervaring in talentontwikkeling

72.000+

Mensen succesvol begeleid

6000+

Trainingen gegeven

Wat zeggen lezers?

Ga zo door...

Het ebook is concreet en bevat een goede visie om mensen in verandering op een goede manier te begeleiden. Het geeft je als leidinggevende precies de juiste route en acties. Ik heb het gebruikt om samen met HR de organisatie talentontwikkeling succesvol te gebruiken bij onze organisatie-verandering. Ga zo door!

Jack Donker

CMO Wienerberger

Mensen zijn 100% in actie

Na de zoveelste verandering waren mensen in de organisatie er wel klaar mee. Het ebook heeft ons concrete handvatten te geven te checken of we op de goede rit zaten en of er her en der bijgestuurd diende te worden. Het is leuk en logisch geschreven en reikt je een stappenplan aan voor succes bij veranderingen. Een must-read!

Ben Wienck

Ons Bureau

Download dit praktische e-book

Je leert hoe je in 3 stappen van richten, naar inrichten naar succesvol verrichten en samenwerken kunt komen. Het is een concreet stappenplan voor succesvol veranderen en... het werkt ècht.

No opt-in form has been selected

Achtergrond succesvol talentontwikkeling en vrij leven!

De druk om te presteren en tegelijkertijd te ontspannen is hoog en dit geeft stress. De dagen vliegen voorbij en geven weinig voldoening. Voel jij je ook minder vitaal en ben je op zoek naar de balans in je leven? Vraag je jezelf ook regelmatig af: Is dit het nou? Wil jij verandering in je leven? Dan is SLIM! iets voor jou.


Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd. SLIM! is geen methode, maar een uniek stappenplan waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen. Alleen dan werkt het. SLIM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend, Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Dat is de kern essentie om te groeien. 


Maar simpel is dat niet voor de meeste mensen. Veel mensen weten niet wat hun talenten en ondersteunende talenten zijn en richten hun leven en werk er te weinig op in. Dit resulteert in stress, zoeken, twijfelen "is dit het nou"', het hebben van een "baan" i.p.v. een baan met zingeving en perspectief. 


Met SLiM! helpen we HR professionals, leidinggevenden en hun organisatie om een verandering succesvol te doorlopen. Dit ebook  bevat een logisch stappenplan, dat kwalitatief leidt tot het beste resultaat.

'De essentie van het leven is ‘blij zijn’. SLIM! maakt blij en zorgt voor balans op het werk en thuis: kortom, balans in het leven. Ongekend trots ben ik op het feit dat ik samen met Wout deze boodschap mag overbrengen op events en congressen. Dus als je blij wilt worden of blijven en talenten om je heen hetzelfde gunt, dan is dit e-book een must-read!' - Robin van Beek,  Vocal coach van o.a. The Voice of Holland, Armin van Buuren en Mr. Probz.
'Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. De titel is heel goed bedacht. In een tijd waarin talenten schaars worden en veel mensen nog gebukt gaan onder dagelijkse stress, helpt dit boek je aan concrete tips waarmee talentbinding en -ontwikkeling logisch word.  De inhoud van het boek is een waarheid als een koe: inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar!' - Pauline van Aken - Gespreksleider en presentatrice bij Hart van Nederland, Nickelodeon en RTL Z.