Inspirerende spreker gezocht? De KERN! show empowert je publiek!
03 april 2024 
3 min. leestijd

Inspirerende spreker gezocht? De KERN! show empowert je publiek!

🎤🎸 Wat gebeurt er als een groep van 300 mensen collectief "We Will Rock You" van Queen samen zingt? 🎶

Een krachtige golf van energie overspoelt de ruimte, verbindt harten en brengt een gevoel van saamhorigheid en empowerment teweeg! 🌟 Het is er binnen 1 minuut. Robin zijn thema is ook: "sing like no one can hear you". Het draait hier niet om de kwaliteit van je stem, het draait om wat je in no time samen kunt manifesteren.

Inspirerende spreker krijg je via de KERN! showDe KERN show en mijn masterclass KERN, gaan over de kracht van Amplitie. Je behaalt èn resultaat in verzilveren van je ambities. Èn je zorgt dat de mensen in je organisatie optimaal kunnen functioneren, werkgeluk ervaren en emotioneel en fysiek in balans blijven. Niet even maar continue. Als onderdeel van je strategie.

Event of managementdag ... overal energie

Zo worden we ook vaak gevraagd mee te helpen bij een managementdag of een bedrijfsevent. Dit is een uitgelezen kans om de kracht van collectieve energie te benutten en tegelijkertijd belangrijke managementvaardigheden te ontwikkelen. 💼💡

De KERN show is super hiervoor. Met een combinatie van live muziek, interactieve werkvormen en een goed professioneel verhaal, creëren we impact.  Een  ervaring die blijft hangen en deelnemers motiveert om samen actie te ondernemen. 🎭🌈

Hoe ziet er dat bij voorbeeld uit... De KERN! show over "Met energie voor de klas"

Comprix vroeg ons om 900 leraren te leren hoe ze met energie voor de klas konden staan en gemakkelijker samen om konden gaan met veranderingen. Dat ziet er dan zo uit:


Hoe doen wij dit? En kun je het ook toepassen als je een kleinere intieme sessie doet?

We hebben een specifieke aanpak, die we op maat vormgeven. Eventueel simpel van enkel een spreekshow, tot dagvoorzitterschap met een spreekshow, tot volledig verzorgen van je evenement en dit tot een giga succes maken. We draaien de KERN! show voor groepen van 50 - 1500 mensen.

1. Bepaal wat je wilt bereiken met de managementdag of je event. Wil je bijvoorbeeld teambuilding bevorderen, leiderschapsvaardigheden ontwikkelen of strategische doelstellingen bespreken? Wat wil je dat mensen na afloop: weten, kunnen, ervaren hebben, gaan doen, aan inspiratie-gevoel hebben of aan feedback kunnen geven.

2. Werk samen om een inspirerend programma op te stellen dat aansluit bij de doelstellingen van de dag en de behoeften van de deelnemers. Denk aan interactieve workshops, inspirerende presentaties en creatieve activiteiten. We integreren van begin tot einde de sfeer: van uitnodiging, tot binnenkomst over een rode loper, van complimenten-meisjes, tot badges influencers-kaarten, van show, tot workshops, tot dagvoorzitter, tot goodybag, tot ankers voor borging.

3. Zorg ervoor dat de deelnemers actief betrokken worden bij de dag. Dit kan bijvoorbeeld door hen van tevoren input te laten geven over onderwerpen die zij graag willen bespreken of door hen tijdens de dag actief te laten participeren.

Inspirerende sprekers van de Kern Show

4. Maak gebruik van muziek, visuals en andere creatieve elementen om een inspirerende en energieke sfeer te creëren die de deelnemers motiveert en enthousiasmeert. Dit doen we standaard bij KERN op de beste manier.

5. Evalueer na afloop van de dag wat er goed ging en wat er verbeterd kan worden. Gebruik deze inzichten om vervolgacties te plannen en de impact van de managementdag of je event te vergroten. Borg het door ankertjes in de dag te plaatsen waar je later met deelnemers over in gesprek kunt gaan.


6. En vooral: plan als laatste de locatie. Dan kun je namelijk onderhandelen en precies de locatie zoeken die de juiste sfeer en faciliteiten biedt.

Laat onze KERN show je managementdag of evenement eens transformeren tot een onvergetelijke ervaring, die deelnemers inspireert en motiveert om het beste uit zichzelf en hun teams te halen! 🚀🌟 it's worth the effort.

Neem hier contact met ons op en plan je eigen afspraak, dan spreken we elkaar snel en onderzoeken we hoe jouw event een echt succes wordt.


Wouter Plevier is al 27 jaar expert in leiderschap, talentontwikkeling vanuit het gedachtegoed Amplitie.

Hij bedacht de KERN! show om de betrokkenheid voor belangrijke thema's van een organisatie te vergroten.

Niet saai, juist interactief, als een entertrainment: een combinatie van Live muziek, interactieve oefeningen en een heel goed verhaal rondom verbinding, samenwerking, talentenmanagement en -ontwikkeling en de beste manier van werkinrichting!


#Managementdag #Teambuilding #Leiderschap #KERNshow #Empowerment 🎶💼

Over de schrijver
Wout Plevier focust zich al 27 jaar op Leiderschap. Via zijn mentoring-sessies leert hij ceo's, directeuren en directieteams om Amplitief leiderschap te ontwikkelen in veranderende omgevingen. Hij is expert in Amplitie & heeft hiervoor een aantal boeken, een leerportaal met 17 online trainingen leiderschap, een managementgame (Expeditie Amplitie) en een Spreekshow KERN! ontwikkelt. Hiermee bedient hij met veel inspiratie zijn klanten. Sinds 2020 interviewt hij leiders in zijn podcast Plevier & de Inspirerende Leiders. Inmiddels hebben ruim 170 ceo's, directieleden en kamerleden deelgenomen.
Reactie plaatsen