Amplitie en Leiderschap Trainingen

Online training: Strategisch Leiderschap

Activeer missie, visie & strategie en zet de neuzen inspirerend op de juist koers!

Een duidelijke koers leeft elke dag.

In de steeds veranderende en onzekere wereld van vandaag, staan leiders voor ongekende uitdagingen.Het hebben van een concrete missie, visie en strategie, die dagelijks zichtbaar is in gedrag, is de sleutel tot succesvol leiderschap en bevlogen medewerkers. In deze training:

  • formuleer je een heldere missie & visie, die als kompas dient voor je organisatie.
  • krijg je een helder beeld hoe je dit samen, stapsgewijs, succesvol kunt realiseren.
  • ontdek je hoe je medewerkers ook simpel meekrijgt in veranderingen.
  • krijg je concrete tools om medewerkers te stimuleren dagelijks mee te werken aan realiseren van de strategische doelstellingen.
  • leer je hoe je talentenmanagement daarbij op de beste manier toepast.
  • ontwikkel je de leiderschap-skills om je organisatie naar het volgende niveau te coachen.
Strategisch leiderschap

Strategisch Leiderschap: jullie weg naar eenheid en succes! 

De wereld om ons heen is vol verandering en is daarmee complexer en onbeheersbaar geworden. Organisatie en leiders dienen flexibel te zijn en zich snel aan te kunnen passen. Door sterk strategisch leiderschap kun je sneller je missie koppelen aan een goed werkende strategie, die als kompas dient, zelfs wanneer de veranderingen groot zijn.

In deze intensieve en praktijkgerichte training ontwikkel je niet alleen je strategisch inzicht, maar leer je ook hoe je scenario's voor de toekomst kunt bedenken en concrete tools kunt inzetten, om de mensen in jouw organisatie effectiever aan te sturen.  

Van richten, inrichten naar verrichten...

We geloven in het krachtige principe van "eerst richten, dan inrichten en vervolgens succesvol samen verrichten," waardoor je een sterke basis legt voor succesvolle verandering en groei.


Daarnaast krijg je een diepgaand begrip van cultuurverandering volgens het bewezen model van Robert Quinn. Met behulp van een organisatie-scan, implementeer je stap voor stap verbeteringen in jouw organisatie, al tijdens deze training. Je realiseert tijdens je leerproces, al de eerste positieve veranderingen. 

Wat zeggen deelnemers?

Nieuw perspectief op leiderschap
"Deze leiderschapstraining heeft echt mijn perspectief op leiderschap veranderd! Ik heb geleerd hoe ik een concrete actie-agenda kan opstellen die ons naar succes leidt. Een absolute eye-opener voor effectief leiderschap!"

Lieve van der Meer

HP Nederland

Verbindende visie
"Wat een inspirerende ervaring! Deze training heeft onze organisatie een verbindende visie gegeven en mijn team is nu meer enthousiast dan ooit tevoren. Echt een aanrader voor elke leider!"


Arno van den Berg

Teamleider Gemeente Arnhem

Onze organisatie groeit 

"De krachtige training heeft me nieuwe leiderschapsvaardigheden gegeven die ik meteen kon toepassen. Onze organisatie groeit dankzij deze waardevolle inzichten. Ik ben zeer tevreden met de resultaten!"

Cynthia Hilkman

Life Services 

Wat kun je verwachten van de training?

Je doorloopt de training in een leerperiode van 8 weken. Aan de hand van een duidelijk programma, heldere video's en een overzichtelijk werkboek, ontwikkel je strategisch leiderschap en lever je ook een concrete missie, visie, strategie en actie-agenda op voor je organisatie.

Je voert eerst een nulmeting uit op je eigen leiderschap, je vitaliteit & balans. Vervolgens vul je ook een organisatie-scan in, om te kijken waar je organisatie goed gaat en waar je veranderingen kunt doorvoeren.

Je krijgt inzicht in het type cultuur van jouw organisatie en leert hoe je stapsgewijs mensen meekrijgt in verandering. Tijdens de training voer je de eerste veranderingen al door en boek je de eerste successen. 

Duidelijk programma

Via een helder programma doorloop je 2 modules (23 video's), die je strategisch leiderschap vormgeven.

Prachtig werkboek

Je krijgt het inspirerende werkboek vol praktische oefeningen. Direct toepasbaar.

Professionele training

De training is helder opgenomen in een professionele studio en bevat veel afwisseling.

Nieuwste inzichten

De training bevat de nieuwste inzichten in strategisch leiderschap en cultuurverandering. 

24/7 zitten we klaar

Er zit support 24/7 voor je klaar om je te helpen bij vragen of als je extra uitleg nodig hebt.

Garantie op succes

Je krijgt onze unieke 100% garantie op succes. De training blijft onbeperkt toegankelijk.

Module 1: zelfreflectie

In deze module bepaal je je nulpunt al leider, als team en als organisatie. Je voert een balans-energie-scan uit die weergeeft hoe vitaal je nu werkt en leeft. Daarnaast voer je een KERN! scan uit, die inzicht geeft in welke mate je effectief en succesvol functioneert als leider. Tenslotte voer je een organisatie-scan uit om te bepalen waar je organisatie nu staat. Kortom, wat gaat goed en wat kan beter. Plus waar liggen jullie ontwikkelpunten. Op basis daarvan definieer je de doelstellingen voor deze training en voor jouw komende periode.

Module 2a: missie, visie en strategie alligned

In deze module ontdek je het werkelijke verschil tussen een missie, visie en strategie. Je reflecteert dit op je organisatie en maakt de missie, visie en strategie concreet door praktische oefeningen. Uiteindelijk design je de actie-agenda van je organisatie, die je samen met je directie-team of management-team bespreekt. Je maakt een duidelijke keuze waar je je de komende tijd op zult richten. Op basis daarvan maak je een plan, hoe je je organisatie inricht. Ook vorm je een visie op talentgericht leiderschap. Je leert precies die leiderschap-vaardigheden aan, die je nodig hebt om de mensen in je organisatie in beweging te krijgen, samen mee te werken aan succesvol realiseren van jullie organisatie-doelstellingen. 

Module 2b: Persoonlijke reflectie op je leiderschap

Je kunt niet goed leidinggeven als je zelf niet als leider goed in balans bent.In deze module kijken we ook naar je persoonlijke leiderschap. Hoe doe je het eigenlijk als leider? Je onderzoekt je drijfveren en vormt een kernachtige visie hoe je de mensen in je organisatie aanstuurt, coacht en inspireert.


Je brengt ook meer balans in je werk door je missie helder te formuleren, de juiste talenten te activeren, je bevlogenheid aan te wakkeren, de juiste routines te volgen en zorg te dragen voor een vitale mind & body. Je focust waar je met je talenten het verschil kunt maken. Hierdoor werk je effectiever en schakel je als leider zelfbewuster.

Module 3: conclusie strategisch leiderschap

We zetten alles mooi als een krachtige samenvatting voor je op rij. Met een duidelijk stappenplan om de beste filosofie van succesvol veranderen in je DNA te krijgen. Je ontvangt goede oefeningen om de geleerde lessen uit te werken en de komend de 2 maanden succesvol te implementeren in je organisatie.

Na de cursus kun jij o.a.

Strategische Leiderschap

Je ontwikkelt strategisch leiderschap en vormt een helder missie, visie, strategie, die je omzet in een concrete actie-agenda.

Van Missie naar actie-agenda

Je vormt in de training, de missie, visie, strategie & concrete actie-agenda van je organisatie.Direct aan de slag!

Inzicht in je leiderschap

Je krijgt door diverse scans hoe je ervoor staat als leider en organisatie & bepaalt op basis daarvan je ontwikkeldoelen.

De juiste gesprekken

Je voert de juiste gesprekken om ontwikkeling van jullie organisatie mogelijk te maken en boekt tijdens de training al succes..

12 weken programma

De leerperiode is 12 weken, wat ideaal is om focus te houden en precies lang genoeg om zaken uit te proberen en te implementeren.

Garantie op succes

Je ontvangt onze unieke 100% garantie op succes, gebaseerd op wederkerige afspraken  van goed burgerschap.

Tijdelijke super-bonus van €697

Ontvang tijdelijk bij je bestelling een toffe bonus: de online training Snellezen voor Professionals (waarde €697).  Plaats daarvoor een leuke recensie voor mij + email de link van je recensie naar info@innerspective.nl en ontvang deze super-bonus. Heel praktisch en waardevol.

Super interessant en veelzijdig
Inspirerende training met nieuwe inzichten op het gebied van talentontwikkeling. Het is  een logisch stappenplan dat van organisatie-strategie, naar cultuur, naar zelfinzicht, naar talentontwikkeling, naar gespreksvoering naar leiderschap loopt. Direct te gebruiken en dat is top.

Lieve van der Meer

HP Nederland

Praktisch en nuttig
De training zit weldoordacht in elkaar en behandelt elk deel, dat je nodig hebt om het beste uit je talenten en de samenwerking binnen je team te halen. Mijn leiderschap is nu meer dienend en coachend.


Arno van den Berg

Teamleider Gemeente Arnhem

Helder programma en stappenplan

De training is inspirerend met heldere video's, praktische en inspirerende opdrachten. Dit geeft je enerzijds veel zelfinzicht en anderzijds ontwikkel je je leiderschap t.a.v. talentontwikkeling goed. Ik gebruik de technieken nog elke dag.


Cynthia Hilkman

Life Services 

Krijg direct toegang tot de volledige cursus voor € 1297,--