Hoe zorg je dat talenten je organisatie niet verlaten?

  • 5 stappenplan naar succesvol talenten aan je organisatie verbinden
  • Check als HR/ P&O hoe je organisatie ervoor staat.

  • Hoe vertaal je de cultuur naar een goede promotie van je bedrijf?

  • Wat vinden werknemers tegenwoordig belangrijk?

  • Hoe laat je zien dat je een aantrekkelijke werkgever bent?

  • Hoe screen je talent aan de hand van 5 intelligenties?

  • Wat verstaan we precies onder een talent?

Veel gehad aan sta je "aan" of "uit?"

SLiM! helpt los te komen uit sleur

Gemakkelijke overzichten v. wat werkt

Wout Plevier

Kun je met meer gevoel van vrijheid leven, dagelijks plezier ervaren en je talenten 100% laten zien, in een maatschappij die steeds sneller gaat en meer druk op de ketel zet? Jazeker, als ik het kan, kun jij het ook!


In 1997 startte ik als zelfstandig ondernemer met trainen en coachen van mensen, Ik ontdekte dat zij dezelfde problemen hadden als ik: geen duidelijke koers, geen inzicht in wat mijn werkelijke talenten zijn, soms te weinig inspiratie om 100% te knallen en veel te veel stress. Na jaren trainen snap ik precies wat wel en wat niet werkt en hoe elke mens tot de beste resultaten kan komen.


Ik heb inmiddels meer dan 72.000 profesionals, mensen met ambitie, leidinggevenden en zelfs CEO's, succesvol getraind het beste uit zichzelf te halen. Ook zij zochten naar hun koers en twijfelden aan hun talenten. Deze 20 jaar ervaring heb ik gebundeld in dit ultieme stappenplan om jou tot de beste uitvoering van jezelf te maken.. Met 'SLiM! - In 7 stappen grip op je leven' pluk jij de vruchten van mijn jarenlange ervaring.

20 jaar

Ervaring in talentontwikkeling

72.000+

Mensen succesvol begeleid

6000+

Trainingen gegeven

Wat zeggen lezers?

Praktisch en inspirerend

Onze organisatie zit in verandering. Als director probeer je dan talenten zo goed mogelijk aan je te binden. Het e-book bevat een logisch stappenplan om te checken of je organisatie op de goede rit zit. Nergens belerend en heel inspirerend.

Annette Frijens - 

Director Marketing  & communications Dynniq

Leuke interactie & mooie lijn

Na lezen begrijp je precieswat je  kunt doen om talent aan je te verbinden. Zit je dan nog met vragen, dan worden deze behulpzaam in persoonlijk contact doorgesproken. Het helpt je om een mooie lijn voor talentbinding en -ontwikkeling neer te zetten.

Hans Verschuren 

CEO Skillstown & Spreker Intelligent Learning

Download dit praktische e-book

In 6 stappen leer je hoe je talent aan je organisatie kunt verbinden en kunt voorkomen dat ze niet weglopen. Mis vooral niet de wijze hoe je vanuit 6 intelligenties naar talenten kunt kijken!

No opt-in form has been selected

Achtergrond succesvol talentontwikkeling en vrij leven!

De druk om te presteren en tegelijkertijd te ontspannen is hoog en dit geeft stress. De dagen vliegen voorbij en geven weinig voldoening. Voel jij je ook minder vitaal en ben je op zoek naar de balans in je leven? Vraag je jezelf ook regelmatig af: Is dit het nou? Wil jij verandering in je leven? Dan is SLIM! iets voor jou.


Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd. SLIM! is geen methode, maar een uniek stappenplan waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen. Alleen dan werkt het. SLIM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend, Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Dat is de kern essentie om te groeien. 


Het betekent ook iets: je krijgt dit niet voor niets. SLiM! richt zich op mensen met ambitie om te groeien en de extra stap te zetten. Mensen die los willen komen uit slachtoffer zijn, klagen, emotieloos leven en de transformatie willen maken naar volwassen leven, met weer grip op je eigen werk en leven, krachtig, zelfbewust en trouw aan de persoonlijke voorkeuren, talenten en interesses.


Met SLIM krijg je meer zelfvertrouwen, een betere focus, meer plezier en betere werkresultaten. Geen oeverloze theorie maar direct aan de slag is het motto. Je komt eindelijk toe aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Op naar een meer ontspannen leven!


'De essentie van het leven is ‘blij zijn’. SLIM! maakt blij en zorgt voor balans op het werk en thuis: kortom, balans in het leven. Ongekend trots ben ik op het feit dat ik samen met Wout deze boodschap mag overbrengen op events en congressen. Dus als je blij wilt worden of blijven en talenten om je heen hetzelfde gunt, dan is dit e-book een must-read!' - Robin van Beek,  Vocal coach van o.a. The Voice of Holland, Armin van Buuren en Mr. Probz.


'Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. De titel is heel goed bedacht. In een tijd waarin talenten schaars worden en veel mensen nog gebukt gaan onder dagelijkse stress, helpt dit boek je aan concrete tips waarmee talentbinding en -ontwikkeling logisch word.  De inhoud van het boek is een waarheid als een koe: inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar!' - Pauline van Aken - Gespreksleider en presentatrice bij Hart van Nederland, Nickelodeon en RTL Z.