Hoe krijg je in 7 stappen grip op je werk en leven?

Slechts 12% van de Nederlandse bevolking is bevlogen van zijn werk (*Arbonet 2019) en we zijn de nr.1 in demotiveren van ons personeel (*onderzoek Hays Group 2018). In totaal hebben we 1,3 miljoen mensen die met burn-out verschijnselen ervaren en dit stijgt elk jaar.


  • Ontdek waar jouw ambities liggen
  • Vorm een duidelijke beeld van jouw dromen.
  • Manage je emoties beter en neem krachtige beslissingen.
  • Leer focussen op wat werkelijk belangrijk is en ontdek jouw nr. 1 talent.

  • Verhoog je vitaliteit naar 100% energie.

  • Leer de meest efficiënte manier van aanleren van nieuw gedrag.

  • Ontwikkel een compleet andere mind-set en leef vanuit je missie.

Anneke Sierhuis

Fotograaf

Duidelijk overzicht wat wèrkt

SLiM! spreekt de creativiteit en energie van een kind aan. Ik las het boek in één keer uit.  De lessen zijn helder en simpel. Ik hoefde er niet lang over na te denken en kon direct alle lessen gebruiken om grip te nemen op zowel mijnwerk als mijn leven, 

Wout Plevier & Mayta Braun

Kun je met meer gevoel van vrijheid leven, dagelijks plezier ervaren en je talenten 100% laten zien, in een maatschappij die steeds sneller gaat en meer druk op de ketel zet? Jazeker, als ik het kan, kun jij het ook!


In 1997 startte ik als zelfstandig ondernemer met trainen en coachen van mensen, Ik ontdekte dat zij dezelfde problemen hadden als ik: geen duidelijke koers, geen inzicht in wat mijn werkelijke talenten zijn, soms te weinig inspiratie om 100% te knallen en veel te veel stress. Na jaren trainen snap ik precies wat wèl en wat niet werkt en hoe elke mens tot de beste resultaten kan komen. Het geheim: 7 gewoonten van succes.


Ik heb inmiddels meer dan 77.350 professionals, mensen met ambitie, leidinggevenden en zelfs CEO's, succesvol getraind het beste uit zichzelf te halen. Ook zij zochten naar hun koers en twijfelden aan hun talenten. Samen met Mayta Braun schreef ik SLiM!, omdat we geloven dat het noodzakelijk is dat mensen in deze tijd slimmer werken en leven. Anderzijds geven we onze slimme ervaringen graag 1-op-1 aan jou door. 

21 jaar

Ervaring in talentontwikkeling

77.350+

Mensen succesvol begeleid

6000+

Trainingen gegeven

In mijn boek SLiM!  - 7 stappen naar grip op je leven - ONTDEK JE:

in welke mate jij nu bezield leeft en werkt. Je herkent de belangrijkste redenen waarom mensen hun motivatie en inspiratie verliezen. Je leert je weer te verwonderen als een kind en zoekt na lezen actief de dingen op die jouw zingeving, passie, bezieling geven en je dus gelukkig maken. Je ruimt je belangrijkste belemmeringen op en neemt een aantal beslissingen, waardoor je weer gemotiveerd kunt leven en werken. Het resultaat: een duidelijke koers, een helder beeld van jouw belangrijkste stressoren en energievreters, èchte daadkracht en een betere flow! 

Jezelf herkennen

Herken wat jou energie en wat jou stress geeft en hoe je er nu voorstaat.

Jezelf activeren

Elimineer jouw energievreters en stressoren en kom in actie door een aantal zaken aan te pakken.

Jezelf ontwikkelen

Leer en ontwikkel jezelf door je valkuilen te zien als kansen en elke dag stapjes vooruit te zetten.

Jezelf inspireren

Raak geïnspireerd door nieuwe kennis en weetjes en door DOEN van de tips.

Jezelf continueren

Maak wat je leert tot een routine die je elke dag herhaalt. Vorm zo juist gedrag tot 2e natuur.

Jezelf verbinden

Praat met je omgeving over wat je meemaakt en hoe je jouw bezieling activeert.

Wat zeggen lezers?

Praktisch en inspirerend

Onze organisatie zit in verandering. Als director probeer je dan talenten zo goed mogelijk aan je te binden. Het e-book bevat een logisch stappenplan om te checken of je organisatie op de goede rit zit. Nergens belerend en heel inspirerend.

Annette Frijens - 

Director Marketing  & communications Dynniq

Leuke interactie & mooie lijn

Na lezen begrijp je precieswat je  kunt doen om talent aan je te verbinden. Zit je dan nog met vragen, dan worden deze behulpzaam in persoonlijk contact doorgesproken. Het helpt je om een mooie lijn voor talentbinding en -ontwikkeling neer te zetten.

Hans Verschuren 

CEO Skillstown & Spreker Intelligent Learning

En wat je niet mag missen...

Leer hoe je komt tot echt krachtige beslissingen, die je leven om kunnen zetten van stress, drukte, koersloos zijn naar een leven met een heldere koers, de juiste leef- en werkroutine en veel meer leef- en werkgeluk.

Herken je valkuilen

Leer waar jouw stressoren en energievreters zitten en wat de juiste ingrediënten zijn voor geluk.

Erken je fouten

Wees bewust waardoor jij    energie en focus verliest en beslis anders te leven en werken.

Zet de juiste stappen

Doe de juiste dingen die je energie geven, motiveren en helpen naar je persoonlijk ambitie.

Achtergrond succesvol talentontwikkeling en vrij leven!

De druk om te presteren en tegelijkertijd te ontspannen is hoog en dit geeft stress. De dagen vliegen voorbij en geven weinig voldoening. Voel jij je ook minder vitaal en ben je op zoek naar de balans in je leven? Vraag je jezelf ook regelmatig af: Is dit het nou? Wil jij verandering in je leven? Dan is SLIM! iets voor jou.


Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd. SLIM! is geen methode, maar een uniek stappenplan waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen. Alleen dan werkt het. SLIM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend, Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Dat is de kern essentie om te groeien. 


Het betekent ook iets: je krijgt dit niet voor niets. SLiM! richt zich op mensen met ambitie om te groeien en de extra stap te zetten. Mensen die los willen komen uit slachtoffer zijn, klagen, emotieloos leven en de transformatie willen maken naar volwassen leven, met weer grip op je eigen werk en leven, krachtig, zelfbewust en trouw aan de persoonlijke voorkeuren, talenten en interesses.


Met SLIM krijg je meer zelfvertrouwen, een betere focus, meer plezier en betere werkresultaten. Geen oeverloze theorie maar direct aan de slag is het motto. Je komt eindelijk toe aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Op naar een meer ontspannen leven!


'De essentie van het leven is ‘blij zijn’. SLIM! maakt blij en zorgt voor balans op het werk en thuis: kortom, balans in het leven. Ongekend trots ben ik op het feit dat ik samen met Wout deze boodschap mag overbrengen op events en congressen. Dus als je blij wilt worden of blijven en talenten om je heen hetzelfde gunt, dan is dit e-book een must-read!' - Robin van Beek,  Vocal coach van o.a. The Voice of Holland, Armin van Buuren en Mr. Probz.


'Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. De titel is heel goed bedacht. In een tijd waarin talenten schaars worden en veel mensen nog gebukt gaan onder dagelijkse stress, helpt dit boek je aan concrete tips waarmee talentbinding en -ontwikkeling logisch word.  De inhoud van het boek is een waarheid als een koe: inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar!' - Pauline van Aken - Gespreksleider en presentatrice bij Hart van Nederland, Nickelodeon en RTL Z.

Ontvang de toffe bonus t.w.v. €97 euro!

Plaats je ook een leuke recensie voor mij? Maak dan een screen-foto van je recensie en stuur de link van je recensie naar info@innerspective.nl en ontvang een toffe bonus. Ik kan je garanderen dat het zeer waardevol is ;)