Handig Ebook voor SLiM! stressvrij leven en werken

  • Handig ebook met concrete tips voor stressvrij leven en werken.
  • Weergave van de inspirerende visie uit de SLiM! show.
  • Hoe schakel je talent, bezieling, levensdoel, vitaliteit aan?
  • Mis niet de tips hoe je negatieve stress effectief elimineert.
  • Waarom is gedrag veranderen moeilijk?
  • Hoe doet werkend Nederland het eigenlijk? - De feiten.
  • Hoe vorm jij de juiste routine van leven en werken?
  • Hoe zorg je dat je in actie komt en het ook volhoudt?

Veel gehad aan sta je "aan" of "uit?"

SLiM! helpt los te komen uit sleur

Gemakkelijke overzichten v. wat werkt

Wout Plevier

De maatschappij gaat steeds sneller. Dit stelt eisen aan jou als werkende professional. Je dient exact te weten waar jouw talenten, interesses en voorkeuren liggen. Ook heb je de juiste mindset nodig om hedendaagse problemen te tackelen.


In 1997 startte ik als zelfstandig ondernemer met trainen en coachen van mensen, Ik ontdekte dat veel mensen de verkeerde strategie van leven en werken toepassen. Men weet vaak niet waarop men koerst en waarom men bepaalde beslissingen neemt. Ook volgt men te weinig de natuurlijke talenten en voorkeuren. En dit geeft stress, heel veel stress.


Ik heb inmiddels meer dan 150+ SLiM! shows gedraaid en ruim 15.000+ mensen zijn geïnspireerd met de SLiM! boodschap. De leringen zijn nu verwoord in dit gave ebook: "SLiM! stressvrij leven en werken".  Zo pluk jij de vruchten van onze jarenlange ervaring.

20 jaar

Ervaring in talentontwikkeling

72.000+

Mensen succesvol begeleid

6000+

Trainingen gegeven

Wat zeggen lezers?

Het zet aan tot denken en geeft je focus

Ons belangrijkste thema is talentontwikkeling. De inhoud zet aan tot denken en geeft veel energie! Het geeft je scherpe focus en houd je een kritische spiegel voor.

Erika van IJperen

Senior P&O Adviseur HHSK 

Enorm veel energie

Na de SLiM! show hebben we heel veel positieve reacties gekregen. Het ebook zet aan tot actie en het heeft samen met de show enorm veel energie gegenereerd. Genoeg om Utrecht te verlichten.

Suzanne Schouten 

HBO trainer Diakonessenhuis

Download dit ebook Stressvrij werken

Leer wat de hedendaagse problemen zijn en welke 21 century skills dit vereist. Ontdek hoe je vitaal blijft en hoe je in actie kunt komen om meer uit jouw talent te halen.

No opt-in form has been selected

Achtergrond "SLiM! stressvrij leven en werken"

De maatschappij gaat steeds sneller en stelt hoge eisen aan ons functioneren. Schijnbaar hebben we daar moeite mee. Nastreven van perfectie, de hoge snelheid, de enorme hoeveelheid informatie die we elke dag verwerken, kost ons veel energie. Hierdoor verdwijnt de bezieling voor werken, ontstaat er veel stress en soms zelfs burnout. 


Het is niet erg om keihard te werken, als je ook maar keihard ontspant. Dit vergt een andere mindset. Een innerstance waardoor je leert vanuit je kern naar zaken te kijken. Dit geldt zowel voor jou als professional als voor je organisatie. 


Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd. Hiervoor dien je te weten wat je talenten en voorkeuren zijn en hoe je dit op een andere manier kunt inrichten op je werk en in je leven. 


Veel mensen weten niet wat hun talenten en ondersteunende talenten zijn en richten hun leven en werk er te weinig op in. Dit resulteert in stress, zoeken, twijfelen "is dit het nou"', het hebben van een "baan" i.p.v. een baan met zingeving en perspectief. 


Met de SLiM! show en onze VIP24 profling, training en coaching helpen we HR professionals, leidinggevenden en hun organisatie om een verandering succesvol te doorlopen. Dit ebook geeft je inzicht hoe je vitaal en stressvrij kunt leven en werken en zet je met een eerste opdracht al in actie om meer in flow te werken. Ons credo is doe het!

'De essentie van het leven is ‘blij zijn’. SLIM! maakt blij en zorgt voor balans op het werk en thuis: kortom, balans in het leven. Ongekend trots ben ik op het feit dat ik samen met Wout deze boodschap mag overbrengen op events en congressen. Dus als je blij wilt worden of blijven en talenten om je heen hetzelfde gunt, dan is dit e-book een must-read!' - Robin van Beek,  Vocal coach van o.a. The Voice of Holland, Armin van Buuren en Mr. Probz.
'Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. De titel is heel goed bedacht. In een tijd waarin talenten schaars worden en veel mensen nog gebukt gaan onder dagelijkse stress, helpt dit boek je aan concrete tips waarmee talentbinding en -ontwikkeling logisch word.  De inhoud van het boek is een waarheid als een koe: inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar!' - Pauline van Aken - Gespreksleider en presentatrice bij Hart van Nederland, Nickelodeon en RTL Z.