Werkboek "Talent aan Zet!"

  • Compleet werkboek om je persoonlijk talenten in kaart te brengen.

  • 9 stappenplan van herkennen naar actief uitdragen van je talenten.

  • Duidelijkheid over wat talenten en wat competenties zijn.

  • Inzicht hoe je talenten kunt ontdekken.

  • Concrete oefeningen om talenten te delen met anderen?

  • Opzet om je talenten om te zetten in een compleet talentenprofiel.

  • Schema om je talenten in ontwikkeling te kunnen zetten.

Veel gehad aan sta je "aan" of "uit?"

SLiM! helpt los te komen uit sleur

Gemakkelijke overzichten v. wat werkt

Wout Plevier

De maatschappij gaat steeds sneller. Dit stelt eisen aan jou als werkende professional. Je dient exact te weten waar jouw talenten, interesses en voorkeuren liggen. Je verliest dan namelijk het minste energie en hebt een grotere kans om in flow te werken en ècht mooie successen te boeken.


In 1997 startte ik als zelfstandig ondernemer met trainen en coachen van mensen, Ik ontdekte dat veel mensen te weinig zelfinzicht hebben in wie ze werkelijk zijn. Hierdoor weet je niet waar je talenten liggen of draag je het minder goed uit. Ook heb je daardoor te weinig zelfvertrouwen en ben je niet assertief genoeg om krachtige beslissingen te nemen.


Ik heb inmiddels meer dan 72.000+ mensen getraind en gecoacht. Zij hebben ontdekt wie ze zijn, wat hun natuurlijke voorkeuren, interesses en talenten zijn. Ook hebben ze het omgezet naar een concreet plan en juiste leef- en werkroutines. Mijn succes-ervaringen en leringen zijn nu verwoord in dit gave werkboek: "Talent aan zet".  Zo pluk jij de vruchten van mijn jarenlange ervaring en kun je krachtig je toekomst vormen en omzetten in een concreet plan.

20 jaar

Ervaring in talentontwikkeling

72.000+

Mensen succesvol begeleid

6000+

Trainingen gegeven

Wat zeggen lezers?

Stap voor stap kreeg ik inzicht

Het ebook is concreet en gaf me stapsgewijs inzicht in wie ik ben en waar mijn talenten liggen. Het werktte concreet naar een helder talentprofiel van mezelf toe en op basis daarvan heb ik mijn nieuwe baan gevonden.

Cynthia Hilkman

Life Power Services 

Mensen zijn 100% in actie

Heel praktisch werkboek met duidelijke uitleg over talent en hoe je dit voor jezelf kunt vertalen. Wij gebruiken dit om talenten na VIP24 meer te concretiseren en deelnemers in actie te zetten. Deelnemers leveren complete plannen aan... en... men zet actief stappen vooruit.

Ben Wienck

Ons Bureau

Download dit praktische werkboek

Leer het 9-stappenplan om je talenten te ontdekken. Mis vooral niet hoe je jouw talenten snel in kaart kunt brengen en om kunt zetten naar een compleet talentprofiel en actieplan. 

No opt-in form has been selected

Achtergrond "Talent aan zet"

De druk om te presteren en tegelijkertijd te ontspannen is hoog en dit geeft stress. De dagen vliegen voorbij en geven weinig voldoening. Voel jij je ook minder vitaal en ben je op zoek naar de balans in je leven? Vraag je jezelf ook regelmatig af: Is dit het nou? Wil jij verandering in je leven? Grote kans dat je niet 100% op je talenten werkt en niet in een omgeving werkt en rol functioneert die jou 100% tot bloei laat komen.


Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd. Hiervoor dien je te weten wat jouw talenten en voorkeuren zijn en hoe je dit op een andere manier kunt inrichten op je werk en in je leven. 


Veel mensen weten niet wat hun talenten en ondersteunende talenten zijn en richten hun leven en werk er te weinig op in. Dit resulteert in stress, zoeken, twijfelen "is dit het nou"', het hebben van een "baan" i.p.v. een baan met zingeving en perspectief. 


Met SLiM! helpen we HR professionals, leidinggevenden en hun organisatie om een verandering succesvol te doorlopen. Dit werkboek  bevat een logisch stappenplan, dat jouw talenten naar boven haalt en je concreet in actie kan zetten om een verandering te maken.

'De essentie van het leven is ‘blij zijn’. SLIM! maakt blij en zorgt voor balans op het werk en thuis: kortom, balans in het leven. Ongekend trots ben ik op het feit dat ik samen met Wout deze boodschap mag overbrengen op events en congressen. Dus als je blij wilt worden of blijven en talenten om je heen hetzelfde gunt, dan is dit e-book een must-read!' - Robin van Beek,  Vocal coach van o.a. The Voice of Holland, Armin van Buuren en Mr. Probz.
'Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. De titel is heel goed bedacht. In een tijd waarin talenten schaars worden en veel mensen nog gebukt gaan onder dagelijkse stress, helpt dit boek je aan concrete tips waarmee talentbinding en -ontwikkeling logisch word.  De inhoud van het boek is een waarheid als een koe: inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar!' - Pauline van Aken - Gespreksleider en presentatrice bij Hart van Nederland, Nickelodeon en RTL Z.