Ebook vol tips over vitaliteit

Werk en leef gezond en gelukkig

  • Welke uitdagingen heb jij en hoe kun je daar anders tegenaan kijken?
  • Wat belemmerd mensen in 100% vitaal en gelukkig leven en werken?
  • Welke 5 pijlers vormen de basis voor meer rust, geluk en effectiviteit?
  • Hoe schakel je je talenten goed aan en krijg je de juiste focus?
  • Mis niet de 8 pijlers van vitaliteit, met uitgebreide tips hoe je dit activeert.

Van passief naar DOEN wat goed is

Een boost aan mijn vitaliteit

Gemakkelijk stappenplan dat werkt

Wout Plevier

Hoe blijf je 100% vitaal, in een maatschappij die steeds sneller gaat en meer druk op de ketel zet? Kan dat? Jazeker, als ik het kan, kun jij het ook!


In 1997 startte ik als zelfstandig ondernemer met trainen en coachen van mensen, Ik ontdekte dat zij dezelfde problemen hadden als ik: geen duidelijke koers, geen inzicht in wat mijn werkelijke talenten zijn, soms te weinig inspiratie om 100% te knallen en veel te veel stress. Na jaren trainen snap ik precies wat wel & wat niet werkt en hoe elke mens tot de beste resultaten kan komen.


Ik heb inmiddels meer dan 82.250 professionals, mensen met ambitie, leidinggevenden en CEO's, succesvol getraind het beste uit zichzelf te halen. Mijn SLiM! filosofie? Ontdek wat je vitaal maakt, zowel fysiek, mentaal, emotioneel, filosofisch als contextueel en ontwerp de juiste routines voor gezondheid en geluk.

Hoe ga je om met verandering?

Ebook "Jouw vitaliteit aan zet!" 

Leer hoe je de juiste routines voor gezond en gelukkig leven ontwerpt & activeert. Werk en leef vanuit rust, met heldere focus, hogere effectiviteit, betere vitaliteit en meer geluk.

No opt-in form has been selected
Ebook vol tips over vitaliteit