Online SLiM! training

Jouw talent SLiM! aan Zet!

Hoe activeer jij je talenten?

Veel mensen kennen hun voorkeuren en talenten niet of durven er te weinig voor uit te komen. In Nederland werkt slechts 37% van de mensen op hun talenten. Slechts 25% van de mensen heeft ècht zelf-inzicht en handelt er ook naar. Dat kan ècht anders. Door je talenten en voorkeuren te benutten, activeer je één van de grootste factoren om werkgeluk te ervaren. Hoe doe jij dit? Ken je je talenten & voorkeuren en richt jij je leven hier actief op in?
Training Talentontwikkeling

Via de SLiM! training activeer jij jezelf

De SLiM! training leert je waar jouw interesse naar uit gaat en waar precies je talenten liggen. Door meer inzicht in je natuurlijke voorkeuren en persoonlijkheid, krijg je de kans om je leven en werk hierop in te richten. Je ontdekt wat jouw èchte kern is. Je ruimt eventuele belemmeringen en blokkades op en maakt de weg vrij om je talenten 100% aan de wereld te laten zien. Je ontwikkelt een krachtige routine voor leven en werken, die past bij wie je werkelijk bent. Het resultaat: een heldere koers, je ervaart meer vrijheid en benut je talenten volledig.Je functioneert goed, werkt met zingeving en voelt je gelukkig.
Het geeft veel positieve energie

Talentontwikkeling is éen van onze belangrijke thema's bij Vida XL. De online training SLiM! geeft veel energie en zet aan tot denken. Je ontwikkelt een persoonlijk actieplan met een nieuwe routine voor leven en werken. Het geeft veel inspiratie en positieve energie. En ...dat werkt!


Thomas Hijl

Senior Advisor Learning VIDA XL

Meer zelfvertrouwen

SLiM! is een heldere en overzichtelijke training die mijn stress heeft omgezet naar rust. Ik merk dat dat als ik werk vanuit mijn natuurlijke voorkeuren, ik veel succesvoller en vitaler leef en werk. Bij vragen kreeg ik van de supportafdeling heel snel en compleet antwoord. Ik zit nu in de goede flow en ben beter in balans!

Carolien Habraken

Epidemioloog GGZ Utrecht

100% vitaal door juiste rouine
Naar aanleiding van SLiM! heb ik ontdekt waar mijn talenten precies liggen en heb ik een switch gemaakt in mijn werk. Ik begeleid nu dagelijks mensen om stress te verminderen en vitaler te leven en werken. Dit bevalt me goed. De training was helder en inspireren en Wout legt heel duidelijk uit hoe je je leven op de goede rit krijgt.

Susan Brand

Lifecoach & HR specialist 

Wat kun je verwachten van de training?

De training bestaat uit 8 modules. Stap voor stap krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je natuurlijke voorkeuren zijn. Op basis daarvan bepaal je de ambitie waar jij voor wilt gaan. Je elimineert belemmeringen en ruimt blokkades op. Je leert wat werkelijk belangrijk voor je is en waar je talenten precies liggen. Je ontwikkelt een routine om vitaler en meer in balans te leven en werken. Je ontdekt je talenten en schakelt je drive en focus 100% aan om dit te creëeren. Je ontwerpt een persoonlijke routine die past bij jouw ambitie. Resultaat: je vindt de juiste balans, benut je talenten en werkt en leeft volgens jouw voorkeuren. Hierdoor voel je je vitaal, vrij en gelukkig.

Duidelijk programma

Via een helder programma doorloop je 7 modules die je nieuwe leefroutine vormgeven.

Prachtig boek

Je krijgt het inspirerende boek SLiM! en het werkboek vol praktische oefeningen.

Korte leer-essentials

Per module doorloop je ook een extra leer-essential. Een korte interventie met heel veel effect.

Professionele training

De training is opgenomen in een professionele studio en bevat veel afwisseling.

24/7 support

Er zit support 24/7 voor je klaar om je te helpen bij vragen of als je extra uitleg nodig hebt.

Garantie op succes

Je krijgt onze unieke 100% garantie op succes. De training blijft onbeperkt toegankelijk.

Wat bereik je?

Via je mobiele telefoon, tablet of computer, heb je direct toegang tot de training. Via de Huddle App kun je er 24/7 bij.


Je ontwikkelt de volgende skills:

  • Je krijgt een helder beeld van jouw droomambities.
  • Je komt beter in balans en kan eenvoudiger met emoties omgaan.
  • Je krijgt super focus doordat je bevlogen en betrokken raakt.
  • Je neemt betere beslissingen.
  • Je kan beter met negatieve stress omgaan en creëert meer flow.
  • Je wordt 100% life-fit.
  • Je ontwikkelt de juiste routines en rituelen voor succes.
  • Je leeft meer vanuit een persoonlijke, centrale missie die je inspireert en richting geeft aan je leven en werk!


Module 1: Activeer Bezieling

Bezield leven en werken is fundamenteel belangrijk. In Nederland werkt maar 12% met bezieling. De meest van ons zijn tevreden maar werken niet met passie en overgave. Je leert hoe je de belangrijkste 5 pijlers voor geluk activeert. Je definieert jouw persoonlijke missie en zet een persoonlijke ambitie voor jezelf neer die je inspireert. Je ontdekt wat je talenten zijn en hoe je deze kunt benutten? Je leeft en werkt vitaal en volgt daarvoor de juiste leef- en werkroutine. Je wordt krachtig, ontwikkelt zelfvertrouwen en komt in de juiste flow. Je voelt je vrijer.  Je doet meer de dingen die je blij en gelukkig maken.

Module 2: Sta je aan of uit?

In de tweede module leer je dat je in 90% van de gevallen “uit” staat. Je bent er wel maar schakelt meer op de automatische piloot. Je maakt hierdoor onbewust beslissingen, die je niet altijd het beste resultaat geven. Je ontdekt hoe jezelf100% “aan” schakelt en topfocus krijgt? Je ontdekt wat jou gelukkig maakt en brengt balans in je doelen, je talent, je bezieling en je vitaliteit? Je kunt jezelf krachtiger maken en je ontwerpt een persoonlijke leef-/ werkroutine die je meer geluk, rust en daadkracht geeft. Je leert meer gefocust te leven en werken en je benut je je tijd effectiever?

Module 3: Dromen realiteit maken

In deze module leer je jouw ambities krachtig te visualiseren. Je verruilt een beperkend levensscript voor een levenscript, dat je toestaat ander, meer positief volwassen gedrag te vertonen. Je schoont jezelf van binnen op en definieert een nieuw persoonlijke ambitie en perspectief. Je ontdekt hoe je dromen in de realiteit ècht kunt verwezenlijken en ontwikkelt een stappenplan voor succes. Je traint jezelf in krachtige non-verbale en verbale communicatie.

Module 4: De kracht van Stress

Elke mens ervaart met regelmaat stress? We hebben positieve stress, ook wel 'Eustress' genoemd, die ons in gang zet en ook blij maakt. 'Distress',  is de negatieve stress, die veelal ons leven op een negatieve manier op zijn kop zet. Je leert wat stress precies is en identificeert wat jouw stressoren zijn. Je leert negatieve stress op vier niveaus aan te pakken: op lichamelijk, mentaal, gedrag- en taalniveau?  Je onderkent zowel de negatieve als ook de positieve aspecten van stress en leert stress-situaties adequaat in te schatten en hoe je erop kunt reageren. 

Module 5: Life Fit leven en werken

Om prestaties te kunnen leveren, heb je voldoende energie nodig. In deze module leer je hoe je de juiste balans kunt vinden in voldoende bezieling-momenten, genoeg positieve sociale relaties om je heen, een positieve instelling, balans tussen de 6 basisbehoeften, voldoende rust en herstelmomenten en de juiste routine van beweging, voeding en ademhaling. Je weet wat vitaliteit is en je bent je bewust hoe vitaal jij nu bent. Je ontwikkelt een stappenplan om je vitaliteit zowel mentaal, in taal, in gedrag als fysiek te laten toenemen. Je zet concrete stappen om je vitaliteit te ontwikkelen.

Module 6: Een leven lang leren

In deze module leer je de 3 belangrijkste en beste technieken aan, om nieuw gedrag aan te leren en tot 2e natuur om te vormen. Je leert de beste geheugentechnieken, werkt met rolmodellen en modelleert hun technieken om sneller te leren en je creëert een leeromgeving die je aanmoedigt om je nieuwe gedrag te borgen.

Module 7: Van missie naar nieuwe routine

Mensen die goed contact hebben met hun interne drijfveren en missie, maken veelal de juiste beslissingen en zijn vaak daadkrachtiger en meer volhardend in bereiken van hun hogere doel. Dit komt omdat ze een intern kompas hebben, dat hen goed op de juiste koers zet en houdt. Je ontdekt wat het belang is van een goede missie en definieert je persoonlijke missie, die je elke dag gebruikt om je leven vorm te geven. Je definieert per levensgebied doelen en ambities waar jij voor wilt gaan. Je ontwikkelt een routine om je dromen in je werk en leven meer te activeren. Je beslissingen worden krachtiger en leiden tot meer succes.

Na de cursus kun jij o.a.

Dromen waarmaken

Je heb een duidelijk beeld van jouw dromen en ambities en je hebt deze omgezet naar een nieuwe routine voor leven en werken.

Gefocust doen wat belangrijk is

Je werkt en leeft met meer rust, overzicht en focus en je bent gedreven om jouw ambities waar te maken.

Krachtige beslissingen nemen

Je ruimt belemmeringen en blokkades op en je neemt een aantal krachtige beslissingen wat je meer, minder en niet meer doet. 

Negatieve stress elimineren

Je herkent zowel de negatieve als positieve stress-situaties en je kunt adequaat hierop reageren.

Effectiever & vitaler leren en leven

Je weet hoe je nieuw gedrag kunt invoeren en gebruikt rolmodellen en je omgeving om je positief te ondersteunen bij verandering.

Gelukkig leven vanuit jouw kern

Je ervaart meer vrijheid, voelt je krachtiger, zet met zelfvertrouwen stappen vooruit en je doet  dat wat jij het leukste + zinvol vindt.

Tijdelijke super-bonus t.w.v. €697

Ontvang tijdelijk bij je bestelling een toffe bonus: de online training Snellezen voor Professionals (waarde €697).  Plaats daarvoor een leuke recensie voor mij + email de link van je recensie naar info@innerspective.nl en je ontvangt deze super-bonus. Heel praktisch en waardevol.
Heldere training
Een heldere en inspirerende training die mijn leven volledig ten goede heeft getransformeerd! ik leef en volg nu mijn eigen droom.


Marieke Dolman

Sauna Soesterberg

Krachtige training
Wout begrijpt de kern van mens zijn in een wereld die steeds sneller gaat. SLiM! is een krachtige training die me zekerder heeft gemaakt.
Jack Donker

Marketing Strateeg

Mijn koers op een moodboard

SLiM! heeft me geïnspireerd. Mijn koers staat op een mood-board waar volgens ik leef. Succes met je mooie werk.


Marleen Cozijnsen

Communicatie-adviseur CIZ

Krijg direct toegang tot de volledige cursus voor € 997,-

Training Talentontwikkeling