Ontdek de kracht van Amplitief Leiderschap

Laat je medewerkers beter functioneren en boost dagelijks hun werkgeluk en zingeving!

De toekomst van nieuw leiderschap is hier

In een wereld die continu verandert, hebben leiders meer dan ooit behoefte aan nieuwe tools en inzichten. Amplitief Leiderschap is dé sleutel tot succes. Stel je voor: een werkomgeving waarin iedereen gedreven is, zijn talenten optimaal benut en waar samenwerking naadloos verloopt.

Dit bereik je met onze unieke leiderschapstraining in Amplitief Leiderschap; het stimuleert consistent goed functioneren, resultaat, werkgeluk en welzijn van de mensen in je organisatie.

Wat is Amplitief Leiderschap?

Amplitief Leiderschap is een stroming uit de positieve organisatie-psychologie. De aanpak is verder verfijnd door Wouter Plevier. Het draait erom, dat je als leider proactief je team(s) elke dag versterkt. Door focus op vitaliteit, betrokkenheid, bevlogenheid en de juiste manier van talentenmanagement.

Je faciliteert positief je team en past om hen heen je stijl van leiderschap en werk aan. Het is een aanpak, die verder gaat dan traditionele managementtechnieken, waarin je hiërarchisch je werknemers aanstuurt. Je doet het met aandacht voor de mens.

"Deze training heeft mijn manier van leidinggeven compleet veranderd. Ik zie nu hoe belangrijk het is om vanuit verbinding en zingeving te werken. Mijn team is meer betrokken en productiever dan ooit."


Joost van Liempde

Hoofd Culture & People

Wat leer je precies?

Stel je voor dat je elke dag met energie en enthousiasme naar je werk gaat, wetende dat je je team inspireert en motiveert. Onze training biedt praktische technieken en inzichten, die je direct kunt toepassen. Je leert hoe je:

 • De intrinsieke motivatie van je team kunt aanwakkeren
 • Effectief kunt communiceren en echte verbinding kunt maken
 • Een cultuur van wederzijdse respect en authenticiteit kunt creëren
 • Hoe je in zeven stappen Amplitie implementeert in dagelijkse werk
 • Hoe je daar jouw leidinggevende stijl en communicatie op inricht.

"Ik heb zoveel geleerd over mezelf en mijn team. De handvatten die ik heb gekregen, hebben een enorme positieve impact gehad op onze bedrijfscultuur. Hogere betrokkenheid, lager verzuim en talenten beter benut. Top."


Mark van Eekeren

HR Directeur 

Hoe is de training opgebouwd

De training bestaat uit 8 modules met video's, een helder programma en interactieve oefeningen, die je direct praktisch kunt toepassen op je werk.


Je leert in deze video's de mind-set van een Amplitieve Leider. Je krijgt inzicht hoe je de filosofie van Amplitie kunt gebruiken om talentmanagement en samenwerking in jouw organisatie te versterken.
De oefeningen die je doet, breng je direct in jouw werksituatie in de praktijk. Je verzamelt feedback, wat dit jou en je omgeving oplevert. In een duidelijke reader noteer je je vorderingen.
Heb je vragen of wil je successen delen, dan kan dit in de community. Onze support-afdeling zit klaar om je verder te helpen. In de portal bevinden zich 3000 professionals zoals jij die zich ook ontwikkelen. Zo heb je altijd hulp bij de hand en maak je deze nieuwe skills snel eigen. De portal en training blijven levenslang voor je toegankelijk.

Zet de stap naar succes

Het is tijd om te investeren in jezelf en je team. Schrijf je vandaag nog in voor onze online training Amplitief Leiderschap en zet de eerste stap naar een toekomst vol succes en bevlogenheid.

"De online training was geweldig! Het was alsof ik persoonlijk gecoacht werd door de trainer. De flexibiliteit om in mijn eigen tempo te leren en de technieken toe te passen op mijn team, was perfect."


Lisa van der Burght

Directeur HR

Wat je krijgt

 • Direct toegang tot het volledige trainingsmateriaal
 • Praktische oefeningen en opdrachten
 • Persoonlijke begeleiding door Wouter Plevier zelf
 • Toegang tot een exclusieve community van gelijkgestemde leiders
 • Een scan geeft helder inzicht in functioneren van je organisatie
 • Duidelijk programma

  Via een helder programma doorloop je 8 modules die je nieuwe leiderschap  vormgeven.

  Prachtig interactief ebook

  Je krijgt het Ebook Amplitief Leiderschap vol praktische oefeningen.

  Praktische oefeningen

  Per module doorloop je een aantal praktische oefeningen, waarmee je Amplitie in je organisatie activeert.

  Professionele training

  De training is opgenomen in een professionele studio en bevat veel afwisseling.

  Next level leiderschap

  Deze training leert je de nieuwste skills op het gebied van Amplitief Leiderschap.

  Garantie op succes

  Je krijgt onze unieke 100% garantie op succes. De training blijft onbeperkt toegankelijk.

  Wat bereik je?

  In de training ontwikkel je de volgende skills:

  • Je leert wat Amplitie is en hoe je organisatie er nu voor staat.
  • Je krijgt inzicht in je leiderschap en leert waar je winst kunt behalen.
  • Je krijgt super focus doordat je bevlogen en betrokken raakt.
  • Je neemt betere beslissingen.en stuurt je team proactief aan.
  • De resultaten van je team(s) nemen meetbaar toe.


  Online Training Leiderschap en Amplitie

  Bestel nu

  Transformeer jouw leiderschap vandaag. Klik op de knop hieronder en schrijf je in. Voor €997 excl. BTW krijg je direct toegang tot de complete training.

  Ontdek hoe Amplitief Leiderschap niet alleen jouw carrière, maar ook je hele organisatie kan transformeren. Met Amplitief Leiderschap maak je niet alleen een verschil in je eigen leven, maar ook in dat van je team en organisatie. Wacht niet langer, de toekomst van inspirerend leiderschap begint hier!