Amplitie en Leiderschap Trainingen

Mentoring-programma voor ceo's & directeuren

Versterk je leiderschap, verhelder je koers en verbeter samenwerking

Leiders beoordelen hun transformatie & ons resultaat met een 9,1

100% garantie succes

Je krijgt 100% garantie op succes. Elke stap brengt je dichter bij succesvol realiseren van je ambitie.

Haal het beste uit je zelf

Krijg inzicht in je natuurlijke voorkeuren, versterk je leiderschap & verzilver je doelen effectief.

Ideale leerperiode

In 1 jaar werk je toegewijd aan jezelf, je leiderschap en succesvolle ontwikkeling van je organisatie.

1 jaar toegewijd werken aan je belangrijkste doel!

Wouter Plevier, is een gerenommeerde mentor en leiderschap-expert. Hij ontwikkelde een bewezen leiderschap mentoring-programma, waaraan al meer dan 1100 directeuren en CEO's succesvol hebben deelgenomen. 

 • Verhelder je missie, visie en strategie naar een actiegerichte agenda die werkt.
 • Ontwikkel jezelf als een coachend leider & verfijn je leiderschapsstijl.
 • Bouw geloofwaardigheid en vertrouwen op bij je team en je stakeholders.
 • Realiseer gezamenlijke ambities sneller en effectiever.
 • Versterk je presentatie & communicatie.
 • Creëer een open cultuur, waarin constructief wordt meegedacht.
 • Neem weloverwogen en strategische beslissingen, zelfs in complexe situaties.
 • Realiseer organisatie-ambities en versterk de afspraak = afspraak mentaliteit.
 • Werk effectiever en efficiënter samen, verlaag kosten en bespaar tijd.
 • Bouw een positief imago op en trek meer klanten & talenten aan.
De mentor duidt duidelijk waar gedrag vandaan komt, om vervolgens een structurele verandering in te zetten, die past in dagelijkse handelingen.Het helpt mij enorm, evenals de spiegel die daarbij hoort. 

New Heroes Academy

Thera Gerritsen

Directeur: New Heroes Academy

De KERN aanpak versterkte direct mijn zelf-inzicht en door gesprekken met mijn directie-team, ook dat van ons als team. De methode is logisch, systematisch, fris en helder. Ons MT werkt nu beter samen dan ooit, door inzicht via een proactieve methode die meetbaar laat zien wat wel en niet werkt..

Jack Donker

Marketing Director Interim

Mentoring zonder het gevoel van coaching te hebben, gebaseerd op feiten, met een dosis humor, zonder de juiste richting te verliezen. Wouter geeft het gevoel van een open vriendschap, toch naar het volgende doel te komen waarbij je het zelf hebt gedaan.Ceo IN3 Hans Langenhuizen

Hans Langenhuizen

CEO IN3

Hoe werkt KERN! Mentoring?

 • Doorloop in 1 jaar 12 mentoring-sessies, waarin we je vooraf online profileren en een KERN! Scan invullen.
 • Krijg inzicht in de resultaten van de scan t.a.v. je ambities, je huidige positie en je gewenste groei door een KERN! gesprek.
 • Ontvang een helder ontwikkelplan voor 12 sessies met thema's die jouw leiderschap naar het volgend niveau trekken..
 • Krijg toegang tot de online KERN! Huddle met trainingen over leiderschapsontwikkeling.
  • Leer, wanneer nodig, door modules met video's en oefeningen, specifieke vaardigheden aan die je direct kunt toepassen.
 • Ontvang 26 keer rapportages over je voortgang, waarmee we bijsturen als dit nodig is..
 • Krijg letterlijk alles wat je nodig hebt om je persoonlijke en organisatorische doelstellingen te bereiken: tools, kennis, support, inspiratie.
 • Ontvang 1 jaar lang toegewijd aandacht, tot 16 uur per dag, van een bevlogen mentor & team.
 • Leer de nieuwste inzichten uit Positieve Psychologie (Amplitie), Amplitief Leiderschap, Veranderingskunde (Robert Quinn) Top-Coaching,  Persoonlijk Leiderschap, NLP, Leadership Programs en Presenteren & Communiceren met Impact.

Maar dat is niet alles, je staat als mens centraal!

Manifesteer de juiste focus & mind-set 

Investeer daarvoor eerst in je persoonlijke leiderschap en zelfinzicht als leider. Iemand die in staat is authentiek te leven & werken bouwt geloofwaardigheid en vertrouwen op. Zelfinzicht helpt je om juist je sterke punten te benutten en je door inzicht in je valkuilen te laten groeien. Dit heeft een directe weerslag op je directie-team en managers. Authentiek zijn inspireert namelijk anderen weer om ook hun authenticiteit te omarmen. Het bevordert betere relaties en samenwerking. Dit leidt weer tot hogere betrokkenheid en productiviteit. Focus op persoonlijke groei is dus de basis voor succesvol leiderschap.

Inspirerende spreker Amplitie

100% toewijding

We bouwen een sterke band op met onze klanten. We genereren liever.de energie van een hechte vrienden-club, die voor elkaar gaat door dik en dun. We zijn dus ècht beschikbaar voor jou; 16 uur per dag staan we klaar, om je te begeleiden, te inspireren en je van de juiste tools te voorzien. Dit creëert een momentum dat jou als mens en als leider meeneemt op een opwaartse reis. Onze concrete acties en behaalde resultaten tonen het bewijs van ons gezamenlijk succes.

Professionele profiling & intake

Bij aanvang van jouw mentoring-traject, vul je 5 online profilering-vragenlijsten in. Vervolgens hebben we samen met jou een gesprek hierover. Je ontvangt een rapport met een blauwdruk van jouw persoonlijkheid, interesses, waarden, vaardigheden en in welke mate je deze momenteel succesvol in je leiderschap  toepast. We definiëren op basis daarvan, waar je nu staat en wat je stip op de horizon is. Gedurende de mentoring-sessies bewaken we of je de juiste stappen zet, om dichter bij jouw kernprofiel en deze doel-ambities uit te komen. We stimuleren je zelfinzicht èn we dragen zorg voor jouw leiderschapsontwikkeling. Dit leidt automatisch ook tot realiseren van je ambitie-doelstellingen.

De ideale leerperiode

We trekken 1 jaar itoegewijd met je op. Deze periode hebben we nodig om gedragsverandering in je leiderschap zichtbaar te maken en nieuwe gewoonten te verankeren. Studies tonen aan dat duurzame verandering gemiddeld 66 dagen duurt. Je vergroot je zelfbewustzijn, leert nieuwe vaardigheden aan en je integreert deze skills en ervaring in je dagelijkse praktijk. Je krijgt tijdens dit jaar continue ondersteuning van ons. Dit versterkt de kans op succesvolle gedragsverandering en maakt je als leider sterker. Binnen die periode realiseren we je gestelde droom-ambities..

De KERN! Community

Je krijgt ook toegang tot de KERN! portal. Dit is inspirerend. Je omringt je met een inspirerende groep mensen, die gelijkgestemd zijn om zich in hun KERN!! te ontwikkelen.. Zo kun je zien wat anderen mensen in actie ondernemen en ook waar hun dilemma's liggen. In deze portal bevinden zich alle leiderschap-trainingen en tools die jij nodig hebt. Ook brengen we je in contact met andere leiders, via onze lunch & learn sessies. Samen leren, samen ontwikkelen werkt inspirerend.

Zo kom jij tot het beste resultaat!

12 sessies

In 12 intensieve sessies werk je stapsgewijs naar succesvol realiseren van je persoonlijke en organisatie-ambities toe.

Routine

Door goede begeleiding ga je elke dag vooruit en heb je voldoende tijd om de nieuwe methoden tot 2e natuur te maken

Praktisch

Alle inzichten en vaardigheden kun je zowel in je werk en leven direct toepassen. Ze zijn simpel en praktisch.

Samen

Zelfonderzoek gaat sneller als je het samen doet. Je krijgt top begeleiding van je mentor, je team en onze support.

Support

Je routines als leider veranderen is best moeilijk. Het gaat met vallen en opstaan. Je krijgt 24/7 support om door te zetten.

Leertijd

Je krijgt toegang tot onze online leerportal waarin alle leiderschap-trainingen en tools klaar staan voor gebruik!

Suzanne Schepers

Ceo Intwine

Echt GEWELDIG! 

Door KERN! mentoring heb ik in één jaar tijd mijn leiderschap naar nieuwe hoogten gebracht. Samen hebben we succesvol een nieuwe productlijn gelanceerd, een hechter directie-team gecreëerd en coachend leiderschap geïntroduceerd in de organisatie. Door hun strategische begeleiding heb ik succesvol onze jaaromzet weten te realiseren. En dat met de juiste balans. Dit traject heeft mijn leiderschap echt verdiept. Sterk aanbevolen!

Interessant?

Vraag een strategie gesprek aan. Plan zelf jouw datum en tijd naar voorkeur. We onderzoeken dan waar je nu staat, wat goed gaat, wat je belemmert om verder te komen, wat je droom-ambities zijn en hoe je daar kunt komen.