Online training Amplitief Leiderschap

De maatschappij gaat steeds sneller, talenten worden schaars, er verschijnen nieuwe beroepen en vooral de manier hoe we in de toekomst werken, verandert razendsnel. Dit stelt andere eisen aan de manier hoe we leidinggeven aan onze talenten.

  • Heb je een goede strategie voor talentontwikkeling?
  • Benut je het volledige potentieel van je mensen?
  • Haal je het beste uit je team?
  • Matchen hun persoonlijke ambities met je organisatiedoelstellingen?
  • Lukt het je om talenten te werven en ook te behouden?
  • Beheers je hiervoor de juiste leiderschapsvaardigheden?

Het online programma maakt van jou een èchte leider

Je ontwikkelt een strategische visie op talentontwikkeling en herkent de cultuurfase waarin je organisatie zich bevindt. Je bekwaamt je in alle facetten van Amplitief Leiderschap. Hierdoor creëer je een bevlogen cultuur, waarin mensen vitaal en vanuit hun natuurlijke talenten goed samenwerken. De samenwerking verbetert en medewerkers functioneren goed. Resultaten verbeteren en mensen werken met zingeving, bevlogen samen, Hierdoor ervaart men meer werkgeluk en een betere balans tussen werk & privé.. Als leider weet je mensen te inspireren en help je hen op de beste manier naar zelfrealisatie.

Super interessant en veelzijdig
Inspirerende training met nieuwe inzichten op het gebied van talentontwikkeling. Het is  een logisch stappenplan dat van organisatie-strategie, naar cultuur, naar zelfinzicht, naar talentontwikkeling, naar gespreksvoering naar leiderschap loopt. Direct te gebruiken en dat is top.

Lieve van der Meer

HP Nederland

Praktisch en nuttig
De training zit weldoordacht in elkaar en behandelt elk deel, dat je nodig hebt om het beste uit je talenten en de samenwerking binnen je team te halen. Mijn leiderschap is nu meer dienend en coachend.


Arno van den Berg

Teamleider Gemeente Arnhem

Helder programma en stappenplan

De training is inspirerend met heldere video's, praktische en inspirerende opdrachten. Dit geeft je enerzijds veel zelfinzicht en anderzijds ontwikkel je je leiderschap t.a.v. talentontwikkeling heel goed. Ik gebruik de technieken nog elke dag.


Cynthia Hilkman

Life Services 

Dit is een training die je doorloopt in een leerperiode van 8 weken. Aan de hand van een duidelijk programma, heldere video's en een overzichtelijk werkboek, ontwikkel je jouw leiderschap in talentontwikkeling.

Je analyseert eerst je eigen organisatie op de huidige aanpak t.a.v. talentontwikkeling. Je ontwikkelt een heldere visie op strategische talentontwikkeling. Ook breng je je eigen team in kaart qua gewenste en reëel ontwikkel-potentieel.

Je geeft jouw gesprekscyclus vorm en traint je vaardigheden in voeren van verschillende gesprekken. Je leert hoe je je talenten precies op de juiste manier kunt aansturen.

Via een helder programma doorloop je 5 modules die je nieuwe leiderschap vormgeven.
Je krijgt het inspirerende werkboek vol praktische oefeningen. Direct toepasbaar.
De training is helder opgenomen in een professionele studio en bevat veel afwisseling.
De training bevat de nieuwste inzichten voor inspirerend Leiderschap Talentontwikkeling
Er zit support 24/7 voor je klaar om je te helpen bij vragen of als je extra uitleg nodig hebt.
Je krijgt onze unieke 100% garantie op succes. De training blijft onbeperkt toegankelijk.

In deze module leer je hoe je een strategische visie, missie en strategie op talentontwikkeling vormt. Je maakt een status quo waar jouw organisatie nu staat in de ontwikkeling van talenten. Je ontdekt in welke cultuurfase je organisatie zich bevindt en wat de GAP is tussen de huidige en gewenste situatie. Je ontdekt waar jij in ontwikkeling van talenten nog winst kunt behalen en wat men kan en moet ontwikkelen om succesvol te zijn.

Je brengt de talenten van je professionals, als ook de samenstelling qua talenten in je team in kaart. Op basis daarvan geef je weer waar het reëele en gewenste ontwikkel-potentieel precies ligt. Je ontdekt hoe je de ontwikkeling van talenten kunt vormgeven en hoe je een jaarprogramma ontwikkelt, dat gekoppeld is aan de gesprek-cyclus van je organisatie.

Je geeft je gesprekscyclus vorm om je talenten het komend jaar continue te ontwikkelen. Ook oefen je de verschillende gesprekken en leert actief gedragsgerichte ontwikkeldoelen te formuleren en te monitoren. Je leert de structuur en communicatievaardigheden om talenten te coachen en gesprekken in goede banen te leiden.  

Je ontdekt wat de verschillen zijn en ook wat de relatie is tussen competenties en talenten. Je bepaalt per teamlid zijn talenten. Je ontdekt wat je voorkeursprofiel als leidinggevende is en waar jouw interesses, valkuilen, vaardigheden, waarden en talenten liggen. Daarnaast krijg je inzicht in welke mate je dit succesvol voor jezelf organiseert, wanneer je talenten aanstuurt. Je zet de verschillende mogelijkheden op een rij om talenten te ontwikkelen en krijgt een structuur om ontwikkel-ambities helder te krijgen. Ook breng je je persoonlijke talenten in kaart en vorm je op basis daarvan als oefening een concreet ontwikkelplan. 

Module 5: Leidinggeven aan talent 

In deze module maak je een transfer naar jouw dagelijkse praktijk. Je ontdekt hoe je een talentontwikkeling-programma implementeert en hoe je talenten activeert om ownership over hun ontwikkeling te nemen? Je leert hoe je jouw gesprekscyclus kunt neerzetten, zodat deze door iedereen als waardevol wordt gezien. Je ontdekt de kracht van continue feedback en brengt door het goede gesprek leringen en successen continue in kaart. Je Ook ontdek je hoe je de duurzame inzetbaarheid van talenten kunt verbeteren, door actief te werken aan: autonomie, participatie, oprechte interesse in de mens, een liefdevolle werkplek waar men zich thuis voelt en opleiding op maat? Je stuurt medewerkers vanuit dit perspectief situationeel aan en ontwikkelt je persoonlijke stijl in coachend en inspirerend leiderschap.

Je ontwikkelt een persoonlijke strategische visie op talentontwikkeling en bouwt een stappenplan om dit te realiseren.
Je krijgt inzicht in de talenten in je team. Ook bepaal je het reëele en gewenste ontwikkel-potentieel van je talenten.
Je geeft de resultaatgerichte management gesprekscyclus actief vorm en implementeert deze in je team.

De juiste gesprekken

Je voert de juiste gesprekken om ontwikkeling van talenten mogelijk te maken en boekt tijdens de training de eerste successen.
De leerperiode is 8 weken, wat ideaal is om focus te houden en precies lang genoeg om zaken uit te proberen en te implementeren.
Je ontvangt onze unieke 100% garantie op succes, gebaseerd op wederkerige afspraken  van goed burgerschap.

Tijdelijke super-bonus van €697

Ontvang tijdelijk bij je bestelling een toffe bonus: de online training Snellezen voor Professionals (waarde €697).  Plaats daarvoor een leuke recensie voor mij + email de link van je recensie naar info@innerspective.nl en ontvang deze extra super-bonus. Heel praktisch en waardevol.
Super interessant en veelzijdig
Inspirerende training met nieuwe inzichten op het gebied van talentontwikkeling. Het is  een logisch stappenplan dat van organisatie-strategie, naar cultuur, naar zelfinzicht, naar talentontwikkeling, naar gespreksvoering naar leiderschap loopt. Direct te gebruiken en dat is top.

Lieve van der Meer

HP Nederland

Praktisch en nuttig
De training zit weldoordacht in elkaar en behandelt elk deel, dat je nodig hebt om het beste uit je talenten en de samenwerking binnen je team te halen. Mijn leiderschap is nu meer dienend en coachend.


Arno van den Berg

Teamleider Gemeente Arnhem

Helder programma en stappenplan

De training is inspirerend met heldere video's, praktische en inspirerende opdrachten. Dit geeft je enerzijds veel zelfinzicht en anderzijds ontwikkel je je leiderschap t.a.v. talentontwikkeling goed. Ik gebruik de technieken nog elke dag.


Cynthia Hilkman

Life Services 

Krijg direct toegang tot de volledige cursus voor € 1497,--