arrow_drop_up arrow_drop_down
The song for the people

The song for the people

Tegen eenzaamheid & voor hoop, inspiratie en verbinding.

Veel plezier!

Steun ons initiatief tegen eenzaamheid en individualisering en voor hoop, inspiratie en verbinding. Samen maken we de wereld beter.

De song VIP deal 
Wouter Plevier

The song for the people is vooral de song voor hoop, inspiratie en verbinding

Op 15 mei vond de wereldwijde release plaats van ‘The Song for the People’ via Itunes, Deezer, Spotify, Amazon, YouTube en nog 170 platforms.


Bekijk hieronder video's van the making of en het verhaal achter de song. Bestel de heel gunstige VIP-deal: de song, de akoestische versie, de videoclip, de songtekst en een online training SLiM! t.w.v. €697 - allemaal voor maar €14,95.


Je steunt dan ons initiatief tegen eenzaamheid en individualisering en voor hoop, inspiratie en verbinding. De wereld heeft een positieve impuls nodig!


Tien artiesten & muzikale vrienden van mij deden belangeloos mee aan deze speciale song tegen eenzaamheid en lijden. Tegelijkertijd is deze song gemaakt voor hoop, inspiratie, gezamenlijke verbinding & wijsheid. De song laat je voelen dat we als mens kwetsbaar zijn. Deze crisis raakt ons allemaal, mentaal, fysiek, emotioneel, sociaal en economisch.


Wellicht geeft deze crisis ons ook het inzicht dat het anders kan, misschien wel anders moet. Het inzicht dat we voor een duurzame wereld moeten zorgen, die in evenwicht is met mens, milieu en economie, zodat we de aarde niet uitputten, maar juist gezonder maken en gezond houden.


De tijd is gekomen om er samen iets aan te doen en de hoop niet op te geven. We staan er samen voor en kunnen samen ook de weg vinden naar een betere harmonie.

Steun ons initiatief tegen eenzaamheid en voor hoop, inspiratie en samen verbinden.

Bestel onze single VIP deal en krijg exclusieve uitvoeringen plus een super training voor jezelf (of om weg te geven) voor vrijer, gelukkiger leven in goede verbinding met je omgeving.

Bestel de single VIP deal hier!

1. The song for the people

2. De acoestische versie video

3. De videoclip van The song for the people


& BONUS de online SLiM! Training voor jezelf of om weg te geven, om vrijer, gelukkiger en vitaler te leven t.w.v. €697.


voor slecht €14,95 steun je ons initiatief tegen eenzaamheid en voor hoop, inspiratie en verbinding.

The story behind...

Bekijk het verhaal achter onze song...

The making of...

Zie hoe we samen met René van Schijndel (bass), Dee (Keys), Jean-Louis, alle zangeressen & Wiserock Sound Studios  de song tot leven wekten.

Mijn dank aan alle muzikanten, producers en zangeressen!

We gebruiken cookies