Haal jij alles uit je persoonlijke kracht?

Mijn naam is Wout Plevier, trainer, coach en eigenaar van Innerspective Training & Top-coaching. Al meer dan 20 jaar train ik mensen in persoonlijke effectiviteit, ontwikkelen van hun talent en leiderschap.


In de recessie van 2007 - 2012 ging ik bijna onder. Er lag een enorm veel druk op de maatschappij om te blijven presteren. Ik ging destijds bijna onderuit, want mijn markt was weg en daarvan kreeg ik veel negatieve stress.


Ik heb toen mijn leef- en werkritme aangepast en ben een andere filosofie gaan volgen, gericht op verhogen van mijn vitaliteit.


Ik heb vijf zaken ontdekt die je vitaliteit en persoonlijke kracht een boost geven: 1. een duidelijke persoonlijke missie - 2. werken op je talent - 3. bezield leven en dingen doen die je blij maken - 4. de juiste routine van leven en werken volgen - 5. de 7 elementen om LIFE Fit te leven. Deze principes heb ik voor je gebundeld in de online training Persoonlijke Kracht.

Ik kwam erachter dat veel van mijn stress te maken had met angst om niet te voldoen aan het perfecte plaatje. Mijn oude patronen van 'krachtig stappen zetten' en 'je best doen' werkten niet meer.


Door te focussen op herstellen van mijn vitaliteit  herwon ik energie: a. mentaal - denk oplossingsgericht - b. gedrag - doe datgene waar je goed in bent en wat goed voor je is -  c. onderhoud je lichaam door voldoende beweging, ademtherapie, gezonde voeding - d. taal: gebruik positieve woorden en vragen. Ik kreeg inspiratie en de juiste focus om mijn bedrijf te continueren. Mijn zelfvertrouwen en persoonlijke kracht namen toe. 


Sindsdien inspireer ik duizenden mensen om met bezieling te leven en werken. En... ook in jou zit meer dan je denkt. Haal alles eruit wat er in zit! Benut je talenten, leef en werk vanuit je natuurlijke voorkeuren en maak jouw persoonlijke ambities waar.

 

Werken vanuit talenten en bezieling geeft namelijk persoonlijke kracht. Persoonlijke kracht zorgt ervoor dat je datgene blijft doen, dat werkelijk goed is voor jou. Hierdoor word je veel succesvoller, vrijer en gelukkiger.

 

Meer energie en daadkracht
Zelfinzicht vergroot mijn energie, mijn mentaliteit, mijn persoonlijke kracht. Ik leef nu volgens mijn kern & voorkeuren en voel me gelukkig.
Osca Bouma

Mondhygiëniste Bouma

Krachtige training
Na de training met Wout had ik meer persoonlijke kracht, een duidelijke koers en inzichten die ik nu nog dagelijks toepas. Krachtige training!
Veronique Janssen

Academie voor Holistisch Coachen

Slimmer gebruik maken van je brein
De training heeft me geleerd om slimmer gebruik te maken van je brein. Van emotie-management, tot krachtig beslissingen nemen. Top.
Rogier Schipper

Hypnotherapie & /Coaching

In de online training Persoonlijke Kracht herstel je jouw vitaliteit, leer je te focussen op de juiste koers, schakel je jouw talenten en bezieling weer 100% aan, creëer je voldoende rust en herstelmomenten, hervind je weer de positiviteit in je denken en handelen en zet je effectief stappen naar belangrijke doelen, die er toe doen. Je voelt je vrij, energiek, vitaal, helder en gelukkig. Je zelfvertrouwen neemt toe en je voelt meer persoonlijke kracht.

Ideale leerperiode

Je volgt 4 modules in 4 - 6 weken. Dit is ideaal om persoonlijke kracht tot 2e natuur te vormen
Je doorloopt een duidelijk stappenplan, waarbij je na elke oefening in zelfvertrouwen wint

Wout vertelt op een inspirerende manier wat je kunt doen om je leven op de goede rit te zetten

Je leert geen eindeloze theorie maar vooral praktisch toepasbaar technieken die direct werken
Er zit 7 dagen per week een supportteam voor je klaar, die snel antwoord geven op je vragen

100% garantie 

Je krijgt onze risicovrije en unieke 100% garantie op succes o.b.v. wederzijds menselijk gedrag
Alle video's zijn opgenomen in een goede setting. Je luistert naar inspirerende verhalen en voert praktische oefeningen uit die direct werken. Je volgt een helder programma. Wout is een ervaren trainer en spreker, die je kan motiveren, zodat je blijft kijken en het programma succesvol voltooit.

In deze module ontdek je welke elementen persoonlijke kracht geven en hoe je er nu voor staat. Je geeft invulling aan jouw basisbehoeften, die jou gelukkig maken. Je ontdekt het verschil tussen een keuze en een beslissing en je neemt een aantal beslissingen, die beter passen bij jou koers en natuurlijke voorkeuren. Je leert volledig vrij te kiezen en meer af te gaan op je intuïtie en hartkeuzes. Je weet wat de vier strategiëen zijn, die leiden naar duurzame kracht en lang geluk en past dit in je werk en leven toe.

Je ontdekt waarom het belangrijk om te leven vanuit een centrale persoonlijke missie. Je ontdekt wat je waarden en drijfveren zijn en plaatst deze in volgorde van belangrijkheid. Je leert beslissingen meer vanuit deze waarden te nemen. Ook ontdek je wat je missie is en je maakt daarmee een concreet plan voor jouw toekomst. Je neemt een beslissing over een keuze die belangrijk voor je is en die lang hebt uitgesteld. Je maakt voor elk levensgebied een beslissing, die je meer in je kracht zet en neemt concrete actie om dat te realiseren. Dit brengt je dichter bij jouw kern, waardoor je meer momenten van flow ervaart.

Je leert hoe je door de juiste focus, frequente vraagstelling en je fysiologie je emoties positief kunt sturen. Je leert door het STARR principe hoe je stil kunt staan bij gevoelens en je ontwikkelt een sterke intuïtie om de juiste beslissingen te nemen. Je doet een Mental Detox en elimineert interne blokkades en belemmeringen. Je versterkt je taal- en communicatiepatroon en je verbindt je sterk met je omgeving. Je ontwikkelt een sterk intern kompas dat je de juiste kant opstuurt in denken en handelen. Je zelfvertrouwen neemt elke dag toe. 

 Je leert de 7 meesterstappen om alles wat je de afgelopen periode hebt geleerd, samen te bundelen tot een concreet plan van aanpak. Ook ontwikkel je een routine waar ruimte is voor rust en herstel. Je meet via een eindmeting je mate van persoonlijke kracht, balans en energie en deelt. Tegelijkertijd evalueer je je bevindingen met een goede vriend(in) of relatie. Het resultaat: je voelt je krachtiger, je koers is helder, je staat steviger in je schoenen en je hebt de eerste belangrijke stappen vooruit al genomen.

Zelfbewust & vol vertrouwen

Je ontwikkelt zelfbewustzijn over wat jouw kern is en vergroot je zelfvertrouwen.
Je leert om krachtig te communiceren en oplossingsgericht te denken en handelen.
Je verbindt je met de juiste mensen en je hebt een grotere impact op anderen.
Je bent beter gefocust op datgene dat belangrijk is voor jou en je zingeving vergroot.
Je neemt concrete beslissingen en je doet datgene dat ècht belangrijk is.
Je hebt al je interne belemmeringen opgeruimd en je voelt je vrij, zeker en gelukkig.

Tijdelijke super-bonus t.w.v. €697

Ontvang tijdelijk bij je bestelling een toffe bonus: de online training Snellezen voor Professionals (waarde €697).  Plaats daarvoor een leuke recensie voor mij + email de link van je recensie naar info@innerspective.nl en ontvang deze extra super-bonus. Heel praktisch en waardevol.

Krijg direct toegang tot de volledige cursus voor € 697,-

Eindelijk doorbraak
Eindelijk een doorbraak door een online training in combinatie met coaching, die mijn koers volledig helder heeft gemaakt. Ik ben vol in gang!
Tys Leenders

HVC Energie

Weg uit stress naar kiezen voor mezelf
De training is leuk en praktisch om te volgen. Na burn-out kies ik nu voor mezelf en doe ik de dingen die goed zijn voor mij en lang geluk geven.
Carolien Habraken

Epidemioloog GGZ Utrecht

Iedereen zou dit moeten doen
Het beste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven. Er is zo veel verandert en ik voel me vrijer, gelukkiger en ga nu voor de dingen die ik wil!
Susan Koster

Rabobank International