Masterclass SLiM!

Je krijgt onze unieke 100% garantie op succes. No cure - no pay.
Krijg inzicht in je natuurlijke voorkeuren en leef meer in flow.
In 6 weken bereik je betere vitaliteit en meer werk-/ leefgeluk.

Hoe benut jij je talenten?

In Nederland werkt slechts 30% van de mensen op zijn talenten. Veel mensen weten niet wat hun talenten zijn. Een nog kleiner deel durft met volle overgave zijn talenten te gebruiken. Jij leert wat je natuurlijke talenten zijn en hoe jij deze actief kunt laten zien aan je omgeving. Je krijgt meer energie en verbetert je resultaten significant.

Veel mensen weten niet wat hun koers is. Je leert in de masterclass SLiM! door zelfinzicht de juiste routine te vinden voor leven en werken. Je ontdekt je drijfveren, waarden en talenten en ontdekt hoe je meer kunt leven vanuit je natuurlijke voorkeuren. Hierdoor verlies je geen energie meer, voel je je vitaal, verbetert je focus, doe je dingen met overgave en ervaar je meer geluk.

De Masterclass SLiM! heeft mij geholpen te zien waar mijn stress vandaan kwam en hoe ik door duidelijke beslissingen te nemen, mijn leven op de goede rit kon zetten. Ik ben nu meer in balans en ervaar meer rust en plezier.


Carolien Habraken

Epidemioloog GGD Utrecht

Simpel maar doeltreffend. Jarenlang heb ik gevochten tegen mijn eigen perfectionisme. Ik snap nu wat mijn triggers zijn en schakel het nu vaak uit. Hierdoor ben ik energieker, vrolijker en bereik ik meer de dingen die echt belangrijk voor me zijn.

Osca Bouma

Mondhygiëniste

Het beste wat ik ooit had kunnen doen. Goede masterclass met aanvullend ondersteuning en coaching. Hierdoor leef ik vrijer en ben ik eindelijk los van mijn oude patronen. Ik ben meer mezelf en doe nu de dingen die ik zelf belangrijk en leuk vind. Top.

Carolien van de Goor

Recruiter Centric

In een periode van 6 weken krijg je een masterclass van 3 uur. Deze vindt altijd plaats van 17 - 20 uur. Je mist zo niets van werk en je mist ook niets privé. Voorafgaand aan de training word je aangemeld in de online training SLiM!. Je doorloopt daar de eerste drie modules: bezieling, focus & beslissingen en dromen activeren. Aan de hand van duidelijke video's en heldere opdrachten, bepaal je je doelstellingen en krijg je inzicht in wat je beperkt en wat je graag meer wilt ontwikkelen. De trainers inventariseren dit voorafgaand aan de training en gaan hier in de masterclass op door.


Dan volgt de masterclass met Wout en Maaike. In drie uur krijg je inzicht in jouw voorkeuren, talenten en bepaal je koers. Je ontwikkelt een persoonlijke nieuwe routine en neemt beslissingen om een aantal dingen meer, minder, niet en NOOIT meer te doen.

Je wordt vervolgens nog 3 weken online begeleid om actie te nemen en de nieuwe routine in je leven te implementeren. Mogelijk wil je nog aanvullend persoonlijke coaching van Wout of Maaike. Dit kun je dan optioneel bij boeken. 


Na 6 weken is je nieuwe routine succesvol geïmplementeerd en leef je volgens jouw waarden en voel je meer rust, vrijheid en vitaliteit. We gebruiken technieken uit 25 jaar onderzoek naar persoonlijke effectiviteit, leiderschap, vitaliteit en positieve psychologie, die gebundeld zijn in ons boek SLiM!
De ideale leerperiode om jou een nieuwe manier van leven/werken te leren.

Routine

Door goede begeleiding maak je de nieuwe methode tot 2e natuur.
Alle inzichten en vaardigheden kun je zowel in je werk en leven direct toepassen.
Zelfonderzoek gaat sneller als je het samen doet. Je krijgt top begeleiding!

Je leefroutine veranderen is best moeilijk. Je krijgt 24/7 support om door te zetten.

Een leerperiode van 60 dagen is ideaal voor reflectie en gefocuste inspiratie.

Maar dat is niet alles ...

Gelijkgestemden groep van 15 voor kwaliteit

We hechten grote waarde aan verbinding en inspiratie. 15 deelnemers nemen deel aan de SLiM! training. Je hebt een groep gelijkgestemden binnen handbereik, die met je meedenken, je verantwoordelijk te houden t.a.v. doelen en waar je altijd op terug kunt vallen. Het momentum van de groep zorgt ervoor, dat je wordt meegezogen in een opwaartse lijn. Je profiteert van de kennis, ervaring en inspiratie van de professionele coaches èn van de groep.
Alles wat we behandelen in de Masterclass SLiM! kun je ook terugvinden in de online portal SLiM! Je neemt tegelijkertijd mee aan de online training die je stap voor stap vooruit brengt richting jouw doel. Aan de hand van heldere video's en korte opdrachten, ontwikkel je jouw nieuwe routine voor leven en werken en implementeer je dit in jouw werk en leven. Een support team zit online 24/7 klaar om vragen te beantwoorden.

Jouw ideale leerperiode 

De leerperiode is 6 weken. Niet te lang, want dan vervliegt je focus en wordt je ingehaald door je werk en je leven. Niet te kort, omdat je anders te weinig gevoel er bij kunt krijgen, dingen uit kunt proberen of testen. Precies goed. Je behoudt je focus, je genereert momentum en komt 100% in actie.
Je krijgt toegang tot onze online portal SLiM!, waar je in een community je vragen, wensen en feedback kwijt kunt. Zo kun je snel schakelen en de input krijgen, wanneer je dat het hardst nodig hebt. Ook voor het delen van tips en inspiratie is dit ideaal. Daarnaast melden we je aan voor de online training SLiM! om je in 6 weken stapsgewijs te ontwikkelen. We delen de ervaringen en successen met elkaar en stimuleren zo jou om het beste van jezelf te laten zien. Super voor borging
Wil je graag intensiever begeleid worden? Dan kun je optioneel ook nog 2 keer coachen boeken bij Wout of Maaike. Zij nemen ook deel aan de community SLiM! groep en zo heb je continue de mogelijkheid om 1-op-1 advies te vragen. Jouw persoonlijke coach dient dan als extra stok achter de deur om zeker je doelstellingen te bereiken.

Marieke Dolman 

Thermen Bussloo

Echt GEWELDIG! 

SLiM! is een life changer geweest en het is het beste dat ik had kunnen doen. Van een gestresst leven, niet gelukkig in mijn relatie, naar 100% flow. Nu heb ik een gelukkige relatie, doe ik het werk dat ik het liefste doe als sauna entertainer/ masseur. Je wordt begeleid door ervaren en bevlogen trainers, een goede duidelijke opzet, persoonlijke begeleiding en zichtbaar resultaat. Het heeft mijn leven verandert.

Tijdens de training krijg jij:

De masterclass SLiM duurt 3 uur en geeft je inspiratie en handvatten om jouw eerste stappen te zetten naar balans, rust, zelfvertrouwen en duidelijke koers.
Je wordt begeleid door 2 trainers en versterkt door een groep ambitieuze gelijkgestemden, om jou te empoweren jouw doelen te halen.
In 6 weken krijg je de juiste focus en ontwikkel je jouw routine van leven en werken, die jou naar leven en werken in flow met zingeving brengt.
De masterclass SLiM!  inspireert en zet jou aan tot actie. Dit levert prachtige resultaten op. Dit is wat onze eerdere SLiM! cursisten erover zeiden:


  • Het inspireert enorm!
  • Je krijgt meer inzicht in wie je bent
  • Je ervaart meer plezier en geluk in je leven
  • Zelfvertrouwen groeit
  • Je wordt pro actief en ontwikkelt daadkracht
  • Je voelt je vrijer en meer jezelf
  • Je functioneert en presteert beter
  • Je bent gemakkelijk en vrij in relatie met anderen
  • Je persoonlijke kracht en vitaliteit neemt toe
  • Je negatieve stress neemt significant af
  • Je bent je meer bewust van leven in het moment
  • Je definieert duidelijke doelen voor je werk en je leven
  • Je zet duidelijke stappen vooruit naar jouw ambitie(s)
  • Je neemt een aantal beslissingen, die je leven transformeren
  • Je ontwikkelt je persoonlijke nieuwe routine voor leven en werken vanuit geluk, talent en bezieling.
  • Het werkt!

Start hier en plan een persoonlijk intake-gesprek!

--- UNABLE TO RENDER FORM: UNKNOWN FORM_ID (10976) ---