Live webinar Amplitief Leiderschap

Masterclass Amplitief Leiderschap

Wil jij leiderschap van jezelf en je management-team inspirerend en aantrekkelijk maken? Zodat:


  • talenten bij je organisatie blijven en sterker nog; dolgraag bij je organisatie komen werken?
  • vitaliteit consistent een boost krijgt?
  • werkgeluk significant toeneemt?
  • je bevlogen medewerkers krijgt, die goed samenwerken?
  • je samen tot veel betere resultaten komt?
  • organisatie- en persoonlijke ambities daadwerkelijk realiseert

Meld je dan aan voor de live masterclass Amplitief Leiderschap! met Wouter en Antoinette.

Amplitief Leiderschap

Praktische masterclass, die je een proactieve road-map naar  een goed functionerende organisatie geeft.

 

Bij Innerspective leren we leiders en hun organisatie, hoe zij het functioneren en welbevinden van medewerkers consistent een boost kunnen geven. Via high end mentoring van ceo's. En ook via kwalitatieve, hybride en inspirerende leiderschap-/ en amplitie-trajecten.

We hebben zo meer dan 6000 organisaties en 82.750 leidinggevenden, managers en professionals geholpen, amplitie succesvol te implementeren in hun organisatie.  

Met focus op 5 pijlers: bevlogenheid, vitaliteit, talentmanagement, werkinrichting en leiderschap.

Onze missie is 100.000 mensen geïnspireerd, vitaal en vanuit hun natuurlijke talenten aan het werk krijgen. Mogelijk kunnen we jou ook helpen!

Ik ben Wouter Plevier. Ik heb al meer dan 6000 organisaties en 82.750 leidinggevenden, managers en professionals geholpen, amplitie succesvol te implementeren in hun organisatie.  Mijn methode is inspirerend en meetbaar besmettelijk positief.
Agillet
 In de afgelopen achttien jaar ben ik mij meer en meer gaan focussen op leiderschap. In theorie en praktijk. Mijn methode is een mooie mix van leidinggeven, coachen, trainen, sparren, mentoren, opleiden, intervisie, supervisie en collegiale visitatie.

Jack Donker

Directeur Marketing

Absoluut, 100% geweldig! 

"De filosofie en methode van Amplitief Leiderschap is sterk en van deze tijd. We hebben in onze organisatie een nieuwe stimulans gegeven aan het programma "Talent-gericht Leiderschap". Mensen zijn gelukkiger, de sfeer is beter, de resultaten qua omzet en winst zijn met 35% verbeterd"

Volg dan de live masterclass Amplitief Leiderschap.  


De webinar kost €97. Je krijgt hiervoor een kwalitatief webinar, met goede inhoud en een fysieke reader. Daarnaast krijg je toegang tot onze online portal met de roadmap naar succes, het fysieke amplitie-spel en concrete checklists.

Wil je liever een strategisch gesprek?