Neem in 7 stappen weer grip op je werk!

  • Ontdek hoe je jezelf kunt inspireren en motiveren
  • Leer hoe je groot kunt dromen en dit realistisch waarmaakt
  • Leer hoe je stress pareert en als je vriend gaat gebruiken
  • Ontdek je talenten en gebruik deze meer in je werk- en leefsituatie.
  • Leef meer op je persoonlijke missie en bereik meer succes
  • Een prachtig interactief boek met veel extra downloadbaar materiaal.

Veel gehad aan sta je "aan" of "uit?"

SLiM! helpt los te komen uit sleur

Gemakkelijke overzichten v. wat werkt

Wouter Plevier

Kun je met meer gevoel van vrijheid leven, dagelijks plezier ervaren en je talenten 100% laten zien, in een maatschappij die steeds sneller gaat en meer druk op de ketel zet? Jazeker, als ik het kan, kun jij het ook!


In 1997 startte ik als zelfstandig ondernemer met trainen en coachen van mensen, Ik ontdekte dat zij dezelfde problemen hadden als ik: geen duidelijke koers, geen inzicht in wat mijn werkelijke talenten zijn, soms te weinig inspiratie om 100% te knallen en veel te veel stress. Na jaren trainen snap ik precies wat wel en wat niet werkt en hoe elke mens tot de beste resultaten kan komen.


Ik heb inmiddels meer dan 78.500 professionals & 6000+ leidinggevenden en ceo's succesvol getraind om het beste uit zichzelf te halen. Met 'SLiM! neemt jij snel weer grip op je leven en werk je meer vanuit jouw kern.

20 jaar

Ervaring in talentontwikkeling

82.750+

Mensen succesvol begeleid

6000+

Trainingen gegeven

Plaats een leuke recensie & ontvang een bonus van €97!

Mail hiervoor je aankoopbewijs & link naar je recensie op linkedin naar info@innerspective.nl en we melden je aan voor de Masterclasses SLiM!

Wat brengt SLiM! jou?

De druk om te presteren en tegelijkertijd te ontspannen is hoog en dit geeft stress. De dagen vliegen voorbij en geven weinig voldoening. Voel jij je ook minder vitaal en ben je op zoek naar de balans in je leven? Vraag je jezelf ook regelmatig af: Is dit het nou? Wil jij verandering in je leven? Dan is SLIM! iets voor jou.


Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd. SLIM! is geen methode, maar een uniek stappenplan waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen. Alleen dan werkt het. SLIM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend, Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Dat is de kern essentie om te groeien. 


Met SLIM krijg je meer zelfvertrouwen, een betere focus, meer plezier en betere werkresultaten. Geen oeverloze theorie maar direct aan de slag is het motto. Je komt eindelijk toe aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Op naar een meer ontspannen leven!

Wat zeggen lezers?

'De essentie van het leven is ‘blij zijn’. SLIM! maakt blij 

Het zorgt voor balans op het werk en thuis. Kortom, balans in het leven. Ongekend trots ben ik op het feit dat ik samen met Wout deze boodschap mag overbrengen op events en congressen. Dus als je blij wilt worden of blijven, is dit boek de juiste keuze!' 

Inspirerende spreker Robin Van Beek
Robin van Beek

Directeur Vocal Center

Praktisch en klopt als een koe!
Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. De titel is heel goed bedacht en de inhoud van het boek is een waarheid als een koe: inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar. De schrijvers bieden je praktische oefening die direct werken.
Pauline van Aken
Pauline van Aken

Presentatrice SBS en Presentatie-coach

Ons boek SLiM! empowert je werkleven.

In 7 stappen grip!