Hoe neem je in 7 stappen weer grip op je werk? 

Gestresst? Geen koers? Druk in je hoofd? Behoefte aan duidelijke koers of meer zelfvertrouwen? SLiM! geeft je weer grip op je leven.

  • Logisch stappenplan voor betere balans en persoonlijke kracht.
  • Activeer bezieling in je leven.
  • Ontwikkel focus voor zaken die werkelijk belangrijk voor je zijn.
  • Word 100% vitaal en elimineer negatieve stress.
  • Ontdek, activeer je talenten en ontwikkel een betere leef- en werkroutine
  • Leef en werk vanuit je persoonlijke missie en voorkeuren.
  • Inclusief veel downloadbare en inspirerende #bonusmaterialen

Het boek is aantrekkelijk vormgegeven met overzichtelijke samenvattingen en inspirerende tips.  Het kan voor iedereen een aanrader zijn. 

Liselore Verschuren

Urban Chicks

Wout Plevier


Kun je met meer gevoel van vrijheid leven, dagelijks plezier ervaren en je talenten 100% laten zien, in een maatschappij die steeds sneller gaat en meer druk op de ketel zet? Jazeker, als ik het kan, kun jij het ook!


In 1997 startte ik als zelfstandig ondernemer met trainen en coachen van mensen, Ik ontdekte dat zij dezelfde problemen hadden als ik: geen duidelijke koers, geen inzicht in wat mijn werkelijke talenten zijn, soms te weinig inspiratie om 100% te knallen en veel te veel stress. Na jaren trainen snap ik precies wat wel en wat niet werkt en hoe elke mens tot de beste resultaten kan komen.


Ik heb inmiddels meer dan 74.000 professionals, mensen met ambitie, leidinggevenden en zelfs CEO's, succesvol getraind het beste uit zichzelf te halen. Ook zij zochten naar hun koers en twijfelden aan hun talenten. Deze 20 jaar ervaring heb ik, samen met Mayta Braun, gebundeld in dit ultieme stappenplan, om jou tot de beste uitvoering van jezelf te maken.. Met 'SLiM! - In 7 stappen grip op je leven' pluk jij de vruchten van mijn jarenlange ervaring.20 jaar

Ervaring in talentontwikkeling

74.000+

Mensen succesvol begeleid

6.000+

Trainingen gegeven

In mijn boek SLiM! (Fysiek boek) ontdek je:

wat jouw voorkeuren zijn en wie jij in de kern bent. Op basis daarvan bepaal je vervolgens je koers. Je elimineert al je belemmeringen en ruimt zaken op, die negatieve stress veroorzaken. Je wordt 100% vitaal en kan daardoor je leven vormen rondom een persoonlijke missie, die je succesvoller en gelukkiger maakt. Je ontwerpt een nieuwe routine van leven en werken die jou dient. Het resultaat: meer rust, meer helderheid over je koers, je voelt je vrijer en vitaler, ontwikkelt zelfvertrouwen, voelt je gelukkig en komt meer in flow. 

Jezelf herkennen 

Krijg inzicht wat jouw voorkeuren zijn.

Jezelf activeren 

Beslis waar je wel èn niet meer op focust.

Jezelf ontwikkelen

Ontwikkel skills voor SLiM! daadkracht.

Jezelf inspireren

Leef volgens voorkeuren die je blij maken.

Jezelf continueren

Ontdek hoe je de nieuwe routine volhoudt.

Jezelf verbinden

Verbind beter met anderen en werk samen.

Wat zeggen lezers van SLiM! ?

Inspirerende lessen vol passie
Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. Inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar. Het is toegankelijk geschreven en laat je zo effectief mogelijk profiteren van je onbenutte potentieel.


Door de sterke praktijkgerichte oriëntatie wordt je als lezer meteen uitgenodigd dit toe te passen in jouw omgeving. Je leert zo je grote potentieel beter te benutten. 


Pauline van Aken

Presentatie-coach  

Enjoy the ride en schakel 'aan'!
Ik wilde weer volledige passie ervaren wat ik zelf belangrijk vind in mijn leven.  En heb ik deze passie gevonden? Het boek heeft me geholpen om alle waardevolle losse levens-puzzelstukjes samen te voegen. Elke dag stapje voor stapje bewuster bezig zijn met die dingen die belangrijk en inspirerend zijn voor mij.

Dus mijn advies is: “Ervaar net als ik hoe het is om weer lekker “AAN” te staan.


Edward Joosten

Relationship Manager

Aantrekkelijk en prachtig
Ik lees het in één keer uit. De schrijfstijl is prettig; het boek heeft een luchtige lay-out en de structuur per hoofdstuk is duidelijk. Wat mij bijzonder aanspreekt, is om de creativiteit & spontaniteit die een kind heeft, weer aan te wakkeren bij volwassenen. Ik gun U na lezen van SLiM!, dat uw leven meer bezieling heeft. Zelf noem ik het 'passie'. Ik ben door een carrièreswitch mijn passie achterna gegaan. Daar geniet ik elke dag van en dat gun ik U ook!
Annemiek Sierhuis

Creatieve coaching-kaarten

En wat je zeker niet mag missen:

Het boek bevat heel veel interactieve oefeningen en begeleidend bonus materiaal, die je na aanschaf van het boek SLiM! hier gratis kunt downloaden. Het boek is namelijk ècht een DOE boek, dat je snel en gemakkelijk kunt lezen. Vervolgens verander je je patroon door een aantal zaken simpel te veranderen. Gemakkelijk, inspirerend en praktisch!

7 Checklists

Elk hoofdstuk heeft een eigen checklist voor succes.

Webinars

Je kunt deelnemen aan een aantal gratis SLiM! webinars.

Productiviteit

Productiviteit-sheet focust op jouw belangrijk zaken.

Adviesgesprek

Meld je aan voor een 15 minuten adviesgesprek.

Focus

Beluister de gratis podcasts voor betere focus.

Meditatie

Optimaliseer je leervermogen en schakel 100% aan!

Ontvang de toffe bonus t.w.v. €697 euro!

Plaats je ook een leuke recensie voor mij? Mail dan je aankoopbewijs + link naar je recensie naar info@innerspective.nl en ontvang een heel toffe bonus t.w.v. €697. Ik kan je garanderen dat het zeer waardevol is ;)

Bestel mijn boek op Bol.com

Bestel mijn boek SLiM! via Bol.com. Plaats op linkedin een foto en we sturen je direct een leuke bonus toe. Schrijf je ook een recensie op Managementboek.nl of Bol.com? Dan krijg je de gave super-bonus t.w.v. €697, die je helpt een grote stap vooruit te zetten naar jouw persoonlijke ambitie.