arrow_drop_up arrow_drop_down

De SLiM! Schakel 

Resultaatgerichte leertrajecten voor professionals, teams en organisaties

Minder stress, hogere vitaliteit en meer effectiviteit van werken.

Blended Learning 

Op maat ontwikkeling. Gevarieerde leermethoden. Persoonlijk dashboard. Elke dag kleine stapjes, garandeerd duurzame resultaten. 

Bewezen ervaring

Ruim 20 jaar ervaring in training en coaching.  Team van 10-tallen veelzijdige experts. Bewezen succes bij duizenden bedrijven.

Persoonlijk contact

Jij staat als mens centraal. Exclusieve aandacht en veel 1-op-1 contact om jouw ambities effectief om te zetten in gewenst resultaat. 
Stress weg!

Bij ons in het team was er meer Stress door de crisis. De SLiM! Schakel heeft geholpen om mensen vitaal en mentaal gezond te maken. Door inspirerende trainingen en kleine mini-stapjes, is iedereen gemobiliseerd om vitaler te werken.Inspirerend.

Carolien Habraken

Epidemioloog GGD Utrecht

Creatiever en innovatiever
Als ondernemer zit ik in zwaar weer. Mijn business was in één keer helemaal anders. Door de SLiM! Schakel ben ik creatiever en innovatiever geworden. Ik team nu ook meer samen met mensen. En de eerste positieve resultaten komen binnen. 

Osca Bouma

Mondhygiëniste

Aansturen gaat beter

Op afstand aansturen van teams was wennen. Door slimme tips en door de juiste routine, kun je op afstand ook prima samenwerken. De interventies uit de SLiM! Schakel zijn effectief. Praktische adviezen van goede experts met veel persoonlijk contact.

Jack Donker

Marketing & Sales Director ZinkUnie 

De SLiM! Schakel: Op maat, Effectief en inspirerend!

Verandering geeft veel stress

Het is duidelijk dat de Corona-crisis zowel maatschappelijk, sociaal, als ook economisch, mensen & organisaties raakt. We moeten veranderen om te overleven. Dit kost mensen moeite. Moeite om samen een nieuwe koers te vinden. Moeite om effectief te blijven in de samenwerking. Dit geeft stress. Stress leidt af. Stress leidt tot inefficiënt werken en maakt mensen minder vitaal.

Wij zorgen voor focus, zodat jij, je team, je organisatie de gewenste ambities blijft realiseren. Door krachtig leiderschap, een heldere koers, slimme strategieën & simpele routines die werken. 

Het resultaat? Vitaler, effectiever en succesvoller samenwerken.

Heb je interesse en wil je eens vrijblijvend kennismaken? Vul het intake-formulier in en we nemen snel contact met je op voor een goed gesprek.

Wat doen we goed en met wie?

Bekijk de trailer en ontdek wat de SLiM! Schakel realiseert bij mensen, teams en organisaties!

Wat is de SLiM! Schakel?

De SLiM! Schakel zorgt voor: helderheid over de te bereiken ambitie, een winnende strategie, inspirerende op maat leeroplossingen èn een effectieve implementatie. Onze regel is: als het werkt is het waar, als het niet werkt is het niet (langer) waar. Hierdoor werk je volgens een evidence based strategie, die keer op keer succesvol is. Persoonlijk, op maat en met zichtbaar resultaat. Met back-up van de meest toegewijde en bevlogen trainers, coaches en experts. 

De SLiM! Schakel - Een vijf stappenplan voor succes

De Succes Leer-Cyclus

Bij organisatie- en talentontwikkeling doorlopen we samen met jou een voorspelbare cyclus. Elke fase heeft zijn eigen dynamiek en pijlers, die duiden of je succes zult boeken. Het credo is: als het werkt, is het waar! 


Voor professionals hebben we intensieve (online) coachings-trajecten in combinatie met de krachtige SLiM! Training en het VIP24 profile-systeem. Je vertelt ons jouw ambitie en wij zorgen dat je deze binnen 12 weken realiseert.


Organisaties kunnen met hun teams een groeispurt realiseren via De SLiM! Schakel INCOMPANY: een intensief ontwikkeltraject, samen met een team van trainers, coaches, sprekers en experts op thema's als. de duurzame inzetbaarheid, samenwerking, innovatie, , persoonlijke effectiviteit, leiderschap, talentontwikkeling, mobiliteit of vitaliteit.


Doe een van de online assessments en start direct met in kaart brengen van je ambities of neem direct contact met ons op.

Kennismaken

Online Coaching Traject door Wout & George

Realiseer je ambities in 12 weken, door wekelijkse coaching. intensieve training, ZOOM coaching, webinars + opdrachten. Doe de intake en we vertellen je persoonlijk hoe dit werkt. 

Zelfinzicht vergroten via profilering VIP24

Profilering van voorkeuren: interesses, talenten & waarden en persoonlijkheid.  Vorm een ontwikkel-pad voor jezelf of je mw's

De online training SLiM! Jouw talent aan Zet

Geen koers? Niet gelukkig? Kom los van je verleden. Ontwikkel persoonlijke kracht. SLiM! leert je vitaal te leven vanuit je kern.

Trainingen en Advies op maat

Je hebt een ambitie met je team en organisatie. Wij realiseren je ambitie samen via een SLiM! Schakel Traject op maat!

Trainingen Leiderschap en Persoonlijke Groei

Je wilt leiderschap een groeispurt geven of medewerkers vitaal, op hun talent en meer in flow leren (samen)werken.

Geen theoretische goeroes maar echte experts

Een team bevlogen mensen helpt je met echte praktijkkennis

https://media-01.imu.nl/storage/innerspective.nl/3245/sprekers-de-slim-schakel-370x247.png

" class="free-image maximgsize-370x350">

Snel advies nodig?

Vul het intake-formulier in en we nemen binnen 1 uur contact met je op. Dit kan per telefoon of ZOOM-talk.
We gebruiken cookies