Trainingen vitaliteit- en talentontwikkeling

De SLiM! Schakel 

Maatprogramma's Vitaliteit, Talentontwikkeling, Leiderschap en Samenwerken

Inspirerende programma's tegen stress, eenzaamheid, lage vitaliteit, vermoeidheid door TEAMS en verminderde teamverbinding. 

Blended Learning 

Op maat ontwikkeling. Gevarieerde leermethoden. Persoonlijk dashboard. Elke dag kleine stapjes, garandeerd duurzame resultaten. 

Ruim 20 jaar ervaring in training en coaching.  Team van 10-tallen veelzijdige experts. Bewezen succes bij duizenden bedrijven.

Persoonlijk contact

Jij staat als mens centraal. Exclusieve aandacht en veel 1-op-1 contact om jouw ambities effectief om te zetten in gewenst resultaat. 
Stress weg!

Bij ons in het team was er meer Stress door de crisis. De SLiM! Schakel heeft geholpen om mensen vitaal en mentaal gezond te maken. Door inspirerende trainingen en kleine mini-stapjes, is iedereen gemobiliseerd om vitaler te werken.Inspirerend.

Carolien Habraken

Epidemioloog GGD Utrecht

Creatiever en innovatiever
Als ondernemer zit ik in zwaar weer. Mijn business was in één keer helemaal anders. Door de SLiM! Schakel ben ik creatiever en innovatiever geworden. Ik team nu ook meer samen met mensen. En de eerste positieve resultaten komen binnen. 

Osca Bouma

Mondhygiëniste

Aansturen gaat beter

Op afstand aansturen van teams was wennen. Door slimme tips en door de juiste routine, kun je op afstand ook prima samenwerken. De interventies uit de SLiM! Schakel zijn effectief. Praktische adviezen van goede experts met veel persoonlijk contact.

Jack Donker

Marketing & Sales Director ZinkUnie 

De SLiM! Schakel: Op maat, Effectief en inspirerend!

Verandering geeft veel stress

Het is duidelijk dat de Corona-crisis zowel maatschappelijk, sociaal, als ook economisch, mensen & organisaties raakt. We moeten veranderen om te overleven. Dit kost mensen moeite. Moeite om samen een nieuwe koers te vinden. Moeite om effectief te blijven in de samenwerking. Dit geeft stress. Stress leidt af. Stress leidt tot inefficiënt werken en maakt mensen minder vitaal.

Wij zorgen voor focus, zodat jij, je team, je organisatie de gewenste ambities blijft realiseren. Door krachtig leiderschap, een heldere koers, slimme strategieën & simpele routines die werken. 

Van een eenmalig kick-off tot geheel verzorgde thema-weken of een jaar-programma. Door blended of online leertrajecten gericht op: vitaliteit, online samenwerken, teamverbinding of stress. 

Het resultaat? Vitaler, effectiever en succesvoller samenwerken.

Heb je interesse en wil je eens vrijblijvend kennismaken? Vul het contact-formulier in en we bellen je snel voor een goed gesprek.

Jij hebt een ambitie als professional, team of organisatie. Hetzij je wilt de volgende stap maken in je loopbaan of je wilt je team samenwerking verbeteren. Òf je wilt de vitaliteit van je medewerkers verhogen. Òf een inspirerende manier vinden om talenten te ontwikkelen.

Wij vormen een op maat programma en maken je doelen en wensen helder.

Op basis daarvan reiken we je een concreet programma aan. Van een simpel webinar om te inspireren, tot een grotere (online) spreekshow, tot een meer uitgebreid leertraject. Altijd inspirerend en altijd met goed resultaat. Zo helpen we je jouw ambities effectief te realiseren.

De SLiM! Schakel - Een vijf stappenplan voor succes

Bij organisatie- en talentontwikkeling doorlopen we samen met jou een voorspelbare cyclus. Elke fase heeft zijn eigen dynamiek en pijlers, die duiden of je succes zult boeken. Het credo is: als het werkt, is het waar! 


Organisaties kunnen met hun teams een groeispurt realiseren via De SLiM! Schakel: een op maat ontwikkeltraject, samen met een team van trainers, coaches, sprekers en experts. We focussen op thema's als samenwerking, innovatie, persoonlijke effectiviteit, leiderschap, talentontwikkeling en natuurlijk vitaliteit. Altijd 100% op maat en van a-z goed begeleid.


Voor professionals hebben we intensieve (online) coachings-trajecten in combinatie met de krachtige SLiM! Training en het VIP24 profile-systeem. Je vertelt ons jouw ambitie en wij zorgen dat je deze binnen 12 weken realiseert.

Je hebt een ambitie met je team en organisatie. Wij realiseren je ambitie samen via een SLiM! Schakel Traject op maat!

Online Coaching Traject door Wout & George

Realiseer je ambities in 12 weken, door wekelijkse coaching. intensieve training, ZOOM coaching, webinars + opdrachten. Doe de intake en we vertellen je persoonlijk hoe dit werkt. 

Vitaliteit- en talentontwikkeling programma's