Klanten beoordelen hun transformatie & ons resultaat met een *9,1

Inspirerende spreker Amplitie

Organisatie-advies op maat

Hoe breng je je organisatie via Amplitie succesvol naar resultaat?

23 Jaar

Evidence based onderzoek naar talent

6000+

Gelukkige klanten

100%

Garantie op succes

Bel ons voor een inspirerend gesprek & krijg inzicht!

Verbinding en resultaat!

Niets lukt zonder goede onderlinge verbinding & duidelijke zingeving. Waar focussen we samen op? Waarom is dat belangrijk? Hoe doen we dit succesvol samen?

Je krijgt deskundig & persoonlijk organisatieadvies, hoe je effectieve strategieën vormt èn succesvol implementeert. Veel voorkomende pijnpunten zijn:

 • Je worstelt met strategieën, die niet aansluiten bij je doelen en kern-ambities. 
 • Het is vervolgens ook een uitdaging om mensen mee te krijgen in verandering. 
 • De samenwerking, communicatie, verbinding & betrokkenheid is niet goed.
 • De stijl van leiderschap sluit niet aan bij wat je mensen nodig hebben:
  • te hierarchisch, te sturend, te taakgericht, te los of te druk.
 • Kortom, je bereikt niet de resultaten die je wilt.


Hoe allign je dit en buig je dit om naar positieve oplossingen, die wèl werken?

Realiseer ambities succesvol

Wil je jouw organisatie succesvol laten draaien? Dan heb je een aantal dingen nodig. De basis: een heldere missie, visie en strategie, die elke dag leeft. Dan volgen duidelijke middelen en structuren.

Je mensen vormen echter de kern, om je doelstellingen en ambities ècht waar te maken.

 • We begeleiden je met strategieën, die daadwerkelijk resultaten opleveren.
 • Je leert hoe je draagvlak creëert voor verandering.
 • We maken samen met jullie een helder stappenplan voor succes.
 • Je leert hoe je de samenwerking versterkt en synergie creëert.
 • Je leiders leren mensen te inspireren, bij te dragen aan het gezamenlijke succes.
 • We maken samen stappen die jullie samenwerking effectiever maakt.


Zo halen we samen succesvol resultaat en maken we gezamenlijke ambities waar.

De KERN! scans hebben onze medewerkers zelfinzicht gegeven in wie ze zijn, waardoor wij ze de juiste vorm van talentontwikkeling en samenwerking hebben kunnen bieden. Dit heeft een zeer positief effect gehad op onze resultaten.

Anita van Ingenhouw

Manager PIM - Gemeente Arnhem

Het KERN! stappenplan biedt concreet inzicht waar je organisatie staat. Het geeft richting en zet professionals en teams in actie om de gewenste resultaten te realiseren. Goed begeleid en professioneel overview gehouden.

Jack Donker

Marketing Director

Wienerberger

We hebben een loopbaan-tiendaagse gehouden. De filosofie en concrete stappen uit KERN! helpen onze mw's en leidinggevenden grote stappen vooruit, bij vormen van hun loopbaanpad en ontwikkeling.


Erika van Ijperen

Senior P&O Adviseur

HHSK Rotterdam

Wat bereik je met goed organisatieadvies?

Goed organisatie-advies t.a.v. leiderschap, talentenmanagement en bevlogenheid onder medewerkers leidt tot een vitale organisatie met een sterke missie, visie en dagelijks levende strategie. Door effectief leiderschap en talentontwikkeling te stimuleren, worden medewerkers gemotiveerd om veranderingen aan te gaan en hun volledige potentieel te benutten. Dit resulteert in een veerkrachtige organisatie die succesvol kan inspelen op uitdagingen en groeimogelijkheden. Organisatieadvies helpt jou bij het creëren van een talent-gerichte en vitale organisatie. Plan nu een strategiegesprek.

Krijg zelfinzicht

Krijg inzicht in de koers van je organisatie en de wijze hoe je talenten juist benut.

Ontwikkel 21 century skills

Ontwikkel skills die passen bij de 24 uurs economie van nu.

Goede carrière keuzes

Ken voorkeuren en weet wat de ideale werk/job match is.

Profileer je medewerkers

Krijg inzicht in de voorkeuren, interesesses, talenten van mw's

Breng teams naar succes

Ontwikkel je professionals en teams via kwalitatieve trainingen.

Krachtig leiderschap

Leid krachtige leiders op, die talenten top kunnen ontwikkelen.

Ontdek ons concreet & succesvol stappenplan

Op maat gesprek op locatie

Je krijgt een persoonlijke intake, waarin wij je leren kennen en doorgronden in welke cultuurfase je organisatie zich bevindt. De missie, visie & strategie van je organisatie, koppelen we samen aan je strategische visie op talentontwikkeling en leiderschap. Wat wil je opzetten? Waarom is dit absoluut belangrijk? Waar sta je nu? Wat is de GAP? Hoe wil je dit aanpakken? Tot welk resultaat dient dit te leiden? We helpen je dit te concretiseren en zetten dit samen om in een stappenplan voor organisatie-ontwikkeling & Amplitie..

Cultuurscan in je organisatie

Als je meer inzicht nodig hebt waar je staat als organisatie, dan kun je een cultuurscan doen. Je krijgt duidelijk hoe je organisatie er voor staat op strategisch, tactisch en operationeel niveau, verdeeld over de deelgebieden leiderschap, communicatie en proces/ planning. Hierdoor kun je een duidelijke visie/ strategie voor organisatie-verandering en talentontwikkeling opstellen. Dat is de basis voor een goed ontwikkel-programma.

KERN! Scan & profilering-gesprek

De KERN! Scan  geeft een totaaloverzicht van de voorkeuren van medewerkers qua interesses, vaardigheden, waarden & persoonlijkheid. Het laat zien hoe efficiënt & succesvol men dit in een 24 uurs economie voor zichzelf organiseert. Aan de KERN! Scan kun je een ideaal-profiel toevoegen, dat aangeeft in welke mate iemand aan dit profiel voldoet. Via een team-map, zie je direct wie de beste kwaliteiten voor de job/ functie/ rol heeft. Het brengt verschillen in beeld tussen de huidige en gewenste situatie. In een profilering-gesprek maak je het zelfinzicht compleet en concretiseer je ontwikkelpunten naar een talent-profiel. Zo ontwikkel je je mensen naar de top van hun 'persoonlijke ladder'.

Opzet KERN! ontwikkel-traject

Op basis van de uitkomsten ontwikkelen we samen met jullie een goed gefundeerd ontwikkel-programma. We denken aan de coach-structuur, een goede gesprekscyclus, rolverdeling en vormen een concrete talent-academie, met bijbehorende cafetaria-model van (online & persoonlijke) opleidingen & trainingen op maat. Denk aan bv. De SLiM! Training, of Leidinggeven aan talent. In een duidelijke tijdlijn rollen we het programma samen uit. Door een zespunt-meting volgen we het effect en succes. Aan het einde evalueren we de concrete resultaten en finetunen we het programma waar nodig. Meetbaar, praktisch & inspirerend. 

Stappenplan volgen Quinn

Talentontwikkeling werkt het beste als er: een goed gefundeerde visie achter zit, back-up vanuit het directieteam/ MT wordt geboden en als er een methodisch stappenplan wordt gevolgd.  We maken deze progressie continue zichtbaar voor iedereen. Dit levert vertrouwen, verbinding en betrokkenheid op en dit leidt tot mooie successen. Je krijgt van ons een stappenplan dat we nauwgezet bewaken op voortgang & succes.

Met veel kennis van zaken en aanstekelijk enthousiasme is onze school met 400 mensen meegegaan in het KERN! traject. De inhoud was geheel op maat. Deze jongens zijn heel professioneel en denken met empathie en wijsheid met je mee. Iedereen werkt beter samen en we bereiken nu sneller onze doelen.

Marion Slijpen

Directrice Marskramer

KERN! levert wederkerigheid en een positieve mind-set op. Het voegt echte waarde toe aan jezelf en anderen. KERN! gaat om DOEN en beleven. Door het juiste gedrag aan elkaar te laten zien, dat past bij onze gezamenlijke koers. Ons team werkt beter samen en er is meer begrip naar elkaar. De resultaten zijn beter.

Frank van der Zanden

Community Banker

Mensen zijn super enthousiast en het heeft veel energie opgeleverd.

Ik vind het heel mooi, dat na jullie KERN! traject, je kunt zien dat we veel dingen nu open kunnen bespreken en dat we dat drie jaar geleden niet konden voorstellen. Er is zo veel energie, dat we heel Utrecht kunnen verlichten.

Suzanne van Vliet

Diakhuis Utrecht