arrow_drop_up arrow_drop_down

Kwalitatief organisatieadvies voor bedrijven

De ontwikkeling van  je talenten snel en effectief op de goede koers!

15 jaar +

wetenschappelijk onderzoek naar talent

6000+

klanten

100%

garantie op succes

VIP24 heeft onze medewerkers zelfinzicht gegeven in wie ze zijn, waardoor wij ze de juiste vorm van talentontwikkeling en samenwerking hebben kunnen bieden. Dit heeft zeer positief effect gehad op onze resultaten.

Anita van Ingenhouw

Manager PIM - Gemeente Arnhem

Het SLiM! stappenplan biedt concreet inzicht waar je organisatie staat. Het geeft richting en zet professionals en teams in actie om de gewenste resultaten te realiseren. Goed begeleid en professioneel overview gehouden.

Jack Donker 

Marketing Director 

Wienerberger Blx

We hebben een loopbaan-tiendaagse gehouden. De filosofie en concrete stappen van SLiM!/ VIP24 helpen onze mensen grote stappen vooruit bij vormen van hun loopbaan. veel mw. zijn nu concreet met hun ontwikkeling in gang.

Erika van Ijperen 

Senior P&O Adviseur 

HHSK Rotterdam

Onze filosofie

De maatschappij gaat steeds sneller en maakt het noodzakelijk om flexibel te kunnen meeveren.  Je organisatie dient een inspirerende omgeving te bieden voor talenten, om ze aan te trekken, te ontwikkelen, vitaal te houden, om ze lang te kunnen behouden. 


We geven al meer dan 20 jaar trainingen op gebied van talentontwikkeling, leiderschap en persoonlijke effectiviteit en hebben 70.000+ mensen met succes naar hun talenten gebracht. 


Je krijgt via ons SLiM! Stappenplan Talentontwikkeling een concrete visie op talentontwikkeling en organisatie-verandering,  die we met deskundig advies, inspirerende trainingen en coaching en VIP24, tot ècht succes brengen. 


VIP24 helpt je om talenten snel te herkennen, ontwikkelen en optimaal te benutten. De SLiM! training leert professionals en leidinggevenden het juiste gedrag zichtbaar te maken aan elkaar. 


Succesvol invulling geven aan talentontwikkeling, dat vinden wij het gaafste spel dat er is.

Zelfinzicht

Krijg inzicht in wat voor talenten je in je organisatie hebt.

Ontwikkel 21 century skills

Ontwikkel skills die passen bij de 24 uurs economie van nu.

Goede carrière keuzes

Ken voorkeuren en weet wat de ideale werk/job match is.

Profileer je medewerkers

Krijg inzicht in de voorkeuren, interesesses, talenten van mw's

Breng teams naar succes

Ontwikkel je professionals en teams via kwalitatieve trainingen.

Krachtig leiderschap

Leidt krachtige leiders op, die talenten top kunnen ontwikkelen.

Welk stappenplan volgen wij?

Intake

Je krijgt een persoonlijke intake, waarin wij je leren kennen en doorgronden in welke cultuurfase je organisatie zich bevindt. We bekijken de missie, visie en strategie van je organisatie en relateren dat aan je strategische visie op talentontwikkeling. Wat wil je opzetten, hoe wil je dit doen en tot welk resultaat dient dit te leiden. We helpen je dit te concretiseren.


Cultuurscan

Als je meer inzicht nodig hebt waar je staat, dan kun je een cultuurscan doen. Je krijgt hiermee duidelijk hoe je organisatie er voor staat op strategisch, tactisch en operationeel niveau, verdeeld over de deelgebieden leiderschap, communicatie en proces/ planning. Hierdoor kun je een duidelijke visie/ strategie voor organisatie-verandering en talentontwikkeling opstellen. Dat is de basis voor een goed talent-ontwikkelingsprogramma. 


VIP24 met profiling-gesprek

VIP24 geeft een totaaloverzicht van de voorkeuren van een mens qua interesses, vaardigheden, waarden, persoonlijkheid en laat zien hoe efficiënt hij dit in een 24 uurs economie voor zichzelf organiseert. Aan VIP2 kun je een ideaal-profiel toevoegen, dat aangeeft in welke mate iemand aan dit profiel voldoet. Via teammapping zie je direct wie de beste kwaliteiten voor de job/ functie/ rol heeft. Het brengt verschillen in beeld tussen de huidige en gewenste situatie. Het opvolgend profiling-gesprek maakt dit inzicht compleet en concretiseert dit in ontwikkelpunten via een talent-profiel.


Opzetten SLiM! Talentontwikkeling-programma

Op basis van de uitkomsten kunnen we je eventueel ook helpen bij opzetten van een goed gefundeerd talent-ontwikkelingsprogramma met de juiste coach-structuur, een goede gesprekscyclus, perfecte functierollen en competenties en een concrete talent-academy met bijbehorende cafetaria-model van opleidingen en trainingen. We bieden 2 concrete trainingen aan: "Jouw Talent aan Zet" voor medewerkers en "Leiding geven aan Talentontwikkeling" voor leidinggevenden. Dit zorgt dat je talenten in beweging komen en zich succesvol ontwikkelen.

Stappenplan volgens Quinn

Talentontwikkeling werkt het beste als er: een goed gefundeerde visie achter zit, back-up vanuit het MT wordt geboden en als er een methodisch stappenplan wordt gevolgd, dat zichtbaar is voor iedereen en continue successen en inspiratie oplevert.  Je krijgt van ons een stappenplan dat systematisch je talentontwikkeling-programma succesvol maakt.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Ik heb ontzettend veel leuke reacties gekregen en gehoord. Ik vond de opmerking na het MMC heel mooi, dat het goed was dat we deze dingen nu open kunnen bespreken en dat we dat drie jaar geleden niet konden voorstellen.

Suzanne Schouten

P&O Diakhuis

Ga vooral door met dit werk wat je doet. Ik hoor bij mij ons in de organisatie alleen maar positieve verhalen en ik weet zeker dat jij en Robin een heleboel mensen hebben geïnspireerd!


Carolien Habraken

GGD Utrecht

VIP24 geeft direct helderheid over waar we staan en wat we vervolgens kunnen doen om de ontwikkeling van onze talenten verder in actie te zetten. Na VIP24 is er duidelijkheid en kunnen we ons gaan focussen op de samenwerkingen binnen teams. Top.

Arno van der Berg

Teammanager Gemeente Arnhem

We gebruiken cookies