SLiM! Training Persoonlijk Leiderschap

Vorm je toekomst naar vrijheid, vitaliteit, plezier en 100% succes

100% garantie succes

Je krijgt onze unieke 100% garantie op succes. No cure - no pay.

Haal het beste uit je zelf

Krijg inzicht in je natuurlijke voorkeuren en leef meer in flow.

Ideale leerperiode

In 8 - 12 weken bereik je betere vitaliteit en meer werk-/ leefgeluk.

Werk en leef jij vrij, vitaal en gelukkig?

In Nederland werkt slechts 30% van de mensen op zijn talenten en slechts 12% vanuit bevlogenheid. De maatschappij gaat sneller en de stress neemt meer en meer toe. De SLim! training helpt mensen hun oude belemmeringen op te ruimen en meer te gaan leven en werken vanuit hun natuurlijke voorkeuren. Hierdoor leeft men vrij, gelukkig, vitaal en bereikt men met meer gemak hun persoonlijke ambities. Wil je weten hoe je ervoor staat? Doe de gratis SLiM! Assesment en ontdek waar jij kunt groeien.
Vitaal werken is éen van onze belangrijke thema's. De training geeft veel nieuwe energie en zet je aan tot DOEN. Ik ben nu intern actief aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkelplannen. Het leidt tot diep inzicht en veel inspiratie om gelukkig te leven.

Erika van Ijperen - Fijma

Organisatieadviseur HHSK

SLiM! richt zich niet allen op ontwikkeling van individuen. Talenten van ons gehele team zijn in actie gezet. De training is fris en helder, nergens belerend. Veel prachtige inzichten en het heeft mij en mijn team dichter bij onze kern en talenten gebracht.

Arno de Berg

Teamleider Gemeente Arnhem

Uiteindelijk zijn 400 mensen met aanstekelijk enthousiasme getraind door Wout en Robin. Je krijgt door de training door wat je valkuilen zijn geweest en hoe je deze kunt vormgeven naar een nieuwe vrijere vorm van leven en werken. Je talent echt aan zet. Top

Marion Slijpen 

Adviseur voor Comprix via CPS

Krijg focus, energie, bezieling en vrijheid met de training

Veel mensen weten niet wat hun koers is.  Je ontwikkelt duidelijkheid over je persoonlijke missie en bouwt daar een nieuwe leef- en werkroutine om heen. Een routine, die past bij je natuurlijke voorkeuren. Hierdoor verlies je geen energie meer, voel je je vitaal, verbetert je focus, doe je dingen met overgave en ervaar je meer geluk.

Wat kun je verwachten van JOUW! talent aan het zet

In een periode van 8-12 weken doorloop je twee blokken van 2 dagen. Voorafgaand aan de training worden je doelstellingen helder in kaart gebracht.


Je vult online een VIP24 profilering in, die inzicht geeft in je natuurlijke voorkeuren en die ook je belemmeringen en valkuilen helder maakt. In een persoonlijk gesprek krijg je inzicht in je interesses, vaardigheden, waarden, persoonlijkheid en hoe je dit voor jezelf organiseert.


Op basis hiervan ga je de training in. Je krijgt krachtige inzichten en technieken aangereikt, om je belemmeringen op te ruimen en je leven opnieuw in te richten. Tegelijkertijd krijg je zowel online als persoonlijk begeleiding van een SLiM! coach. Dit zorgt ervoor dat je stapsgewijs dichter bij jezelf komt.


Op basis hiervan kun je je dromen activeren en nieuwe doelen stellen. Uiteindelijk leef je volgens jouw voorkeuren & waarden. Je voelt rust, vrijheid en vitaliteit.


De training is uniek en bevat methoden en inzichten uit: positieve psychologie, brein-inzichten, NLP, ACT, Stress-management, Mindfullness, Pro Actief en Verbindend Communiceren, Persoonlijk Leiderschap, NAC, Top-coaching, Vitaliteit en Versneld Leren.

4 Dagen

In 2 intensieve blokken elimineer je belemmeringen en open je een nieuwe manier van leven en werken.

Routine

Door goede begeleiding ga je elke dag vooruit en heb je voldoende tijd om de nieuwe methode tot 2e natuur te maken

Praktisch

Alle inzichten en vaardigheden kun je zowel in je werk en leven direct toepassen. Ze zijn simpel en praktisch te gebruiken.

Samen

Zelfonderzoek gaat sneller als je het samen doet. Je krijgt top begeleiding van mede-cursisten, je coaches en trainers 

Support

Je leefroutine veranderen is best moeilijk. Het gaat met vallen en opstaan. Je krijgt 24/7 support om door te zetten.

Leertijd

Een leerperiode van 60 dagen is ideaal om een nieuwe vaardigheid tot 2e natuur te maken. Genoeg tijd voor reflectie.

Maar dat is niet alles ...

Je staat als mens bij ons centraal!

Gelijkgestemden groep van 10 voor kwaliteit

We hechten grote waarde aan kwaliteit. Je trekt intensief met ons op en er ontstaat een goede band tussen jou, ons en tussen je mede-cursisten. Het voelt aan als een hechte (vrienden)groep, waarin voor iedereen tijd en aandacht genoeg is. Maximaal 10 deelnemers, vaak uit verschillende bedrijven, nemen deel aan de SLiM! training. Je hebt een groep gelijkgestemden binnen handbereik, die met je meedenkt, je verantwoordelijk houdt  t.a.v. doelen en waar je altijd op terug kunt vallen. Het momentum van de groep zorgt ervoor, dat je wordt meegezogen in een opwaartse lijn. Je profiteert van kennis en ervaring van èn de professionele coaches èn van de groep.

VIP24 profiling en persoonlijke intake

Je vult aan het begin van de training online een 5-tal VIP24 profielen in. Daarna ga je met ons in gesprek en ontvang je een rapportage met daarin een blauwdruk van jouw persoonlijkheid, interesses, waarden, vaardigheden en hoe je dit nu voor jezelf organiseert. Je leert in welke mate je dit nu succesvol toepast en geneert oplossingen die je helpen om meer vrijheid te gaan ervaren. Tijdens de training bewaken wij of je de juiste stappen zet om dichter bij jouw kern-profiel te komen. 

De ideale leerperiode voor de SLiM! training 

De leerperiode is 8 - 12 weken. Niet te lang, want dan vervliegt je focus en wordt je ingehaald door je werk en je leven. Niet te kort, omdat je anders te weinig gevoel er bij kunt krijgen, dingen uit kunt proberen of testen. Precies goed. Je behoudt je focus, je genereert momentum en komt 100% in actie.

Intensief contact

Je krijgt toegang tot onze online portal SLiM!, waar je in een community je vragen, wensen en feedback kwijt kunt. Zo kun je snel schakelen en de input krijgen, wanneer je dat het hardst nodig hebt. Ook voor het delen van tips en inspiratie is dit ideaal. Daarnaast melden we je aan voor de online training SLiM! om je in 8 weken stapsgewijs te ontwikkelen. Voorafgaand, tussentijds en na de laatste trainingsdag houden we een groep-webinar om te verdiepen, vragen uit te wisselen en successen te delen. Super voor borging

Veel 1-op-1 contact

Je ontvangt persoonlijke begeleiding van een aan jou toegekende SLiM! trainer. Zij leiden elke bijeenkomst en zorgen dat je de juiste informatie, kennis, vaardigheden en updates ontvangt. Zij nemen ook deel aan de community SLiM! groep en zo heb je continue de mogelijkheid om 1-op-1 advies te vragen. Daarnaast vergroten webinars de onderlinge betrokkenheid. Als je toch nog meer behoefte hebt aan begeleiding op maat, dan kun je aanvullend ook een nog een coaching-blok boeken.Wij zijn je extra stok achter de deur.

Mogelijkheid van een community

Je krijgt als bonus toegang tot de SLiM! portal. Dit is inspirerend. Je omringt je met een inspirerende groep mensen, die gelijkgestemd zijn om zich SLiM! te ontwikkelen.. Zo kun je zien wat anderen mensen in actie ondernemen en ook waar hun dilemma's liggen. Samen leren, samen ontwikkelen.

Marieke Dolman 

Thermen Bussloo

Echt GEWELDIG! 

SLiM! is een life changer geweest en het is het beste dat ik had kunnen doen. Van een gestresst leven, niet gelukkig in mijn relatie, naar 100% flow. Nu heb ik een gelukkige relatie, doe ik het werk dat ik het liefste doe als sauna entertainer/ masseur. Je wordt begeleid door ervaren en bevlogen trainers, een goede duidelijke opzet, persoonlijke begeleiding en zichtbaar resultaat. Het heeft mijn leven verandert.

Tijdens de training krijg jij:

In 2 x 2 dagen transformeren

In twee blokken van 2 dagen transformeer je van een leven van stress en koersloos zijn, naar een leven in balans, rust, zelfvertrouwen en duidelijke koers.

2 coaches

Je wordt begeleid door 2 coaches en versterkt door een groep ambitieuze gelijkgestemden, om jou te empoweren jouw doelen te halen.

3 Maanden

Ruim je belemmeringen op, verander je patroon en krijg de juiste routine van leven en werken, die jou naar werken in flow met zingeving brengt.

Na de training beheers je de volgende vaardigheden

De training elimineert oude belemmeringen en beperkende patronen, denkwijzen en routines. Het maakt je 100% vrij om leiderschap te nemen over jouw leven. Het is dè transformatie-training puur sang, die je in de juiste flow zet en je leert te leven vanuit jouw natuurlijke voorkeuren. Dit levert prachtige resultaten op:


  • Je krijgt meer inzicht in wie je bent en voelt je vrijer.
  •  je ontwikkelt meer zelfvertrouwen
  • Je wordt pro actief en ontwikkelt daadkracht
  • Oude beperkende patronen laat je los en vorm je om tot juiste leef- en werkroutines
  • Je ervaart minder negatieve stress en kunt er beter mee omgaan
  • Je definieert duidelijke doelen en een duidelijke koers voor je werk en je leven
  • Je neemt een aantal kern-beslissingen die je leven transformeren
  • Je ontwikkelt je persoonlijke nieuwe routine voor leven en werken vanuit geluk, talent en bezieling.

Vraag een strategisch gesprek aan

Plan zelf jouw datum en tijd naar voorkeur.