Trainingen leiding geven aan talent

Benut het volle potentieel van je medewerkers en maak hen betrokken productief.

Direct toegang 

Leiderschap + talent =100% resultaat

Hoe creëer je een stimulerend werkklimaat, waarin werknemers zich thuisvoelen en betrokken zijn bij behalen van de gezamenlijke ambities. Inspirerend en dienend leiderschap, plus een goede visie op talentontwikkeling, helpen je om talenten langdurig aan je te verbinden met veel beter resultaat. In hybride werken vergt het nog aanvullende vaardigheden. Je wordt van een centraal sturende leider, meer een netwerker en verbinder, die precies op maat je talenten faciliteert.

De kracht van gezamenlijke ambitie

Je leert talenten bij je medewerkers te herkennen en goed in te schatten waar het groeipotentieel zit. Je krijgt inzicht in de kracht van werken en leven op natuurlijke voorkeuren.  je schat daardoor beter in welke ontwikkeling gewenst en ook haalbaar is. Je vormt een werkomgeving met een goede werksfeer, inspirerend leiderschap, mogelijkheid tot actieve participatie en genoeg autonomie om persoonlijke leiderschap en initiatief te ontwikkelen. Ook leer je hoe je dit in deze nieuwe tijd met focus hybride werken, op een effectieve manier doet. Zo creëer je een team van mensen, betrokken bij realiseren van de gezamenlijke ambitie.
Krijg toegang
Bevlogen en enthousiaste trainer, die zijn kennis op een optimale manier weet over te brengen op zijn cursisten.  Het is verbluffend wat voor resultaat er in relatief korte tijd gerealiseerd kan worden.
Maurice Krouwel

IHR manager Inspark

De training is inspirerend. Het helpt sturing te geven aan talenten en het talentenprogramma. Niet voor niets mag hij ook dit jaar weer het talentenprogramma draaien. Betrokken, persoonlijk en meetbaar.

Evert Rietdijk

General Manager Nedschroef

Wat kun je verwachten van de training?

Je doorloopt 4 krachtige modules, die elk hun eigen opdrachten bevatten die je op je werk zult implementeren.


  • missie, visie en strategie & cultuur. Kortom, waar koers je met je organisatie op af en welke talenten heb je nodig om dit te bereiken? Op basis daarvan vorm je een strategische visie op talentontwikkeling.  Wat is je cultuur en welke stappen vergt dit?
  • Je leert talenten te herkennen en op maat te ontwikkelen.
  • Je ontwikkelt een coachende manier van leidinggeven. Je stuurt je medewerkers op basis van bekwaamheid, kennis en motivatie precies op maat aan. Je definieert je rol binnen de verschillende settings van werken op kantoor, thuiswerken en hybride werken.
  • Je doorloopt alle gesprekstechnieken en implementeert deze in je werk.


De leerperiode bedraagt 12 weken. De training bevat een 4 punten-meting om je progressie te volgen, persoonlijke coaching op toepassen van de lessen en een online training met interactieve opdrachten om je effectief naar je gewenste ambitie te ontwikkelen.

Transformeer in 4 dagen

De training is kort en krachtig. Je doorloopt de essentie in vier dagen en leert enkel dat jouw ambities versterkt.

Krijg 2 eigen coaches

2 coaches begeleiden je in toepassen van de juiste kennis & vaardigheden. Je neemt effectief de juiste mind-set aan.

3 maanden traject

De leerperiode is 12 weken - ideaal om focus te houden en zaken te implementeren

Praktisch gericht

Je doorloopt vooral een DOE training om je leiderschap en inzicht in talentontwikkeling top-niveau te trekken.

Leer gemakkelijk routines

Door nieuwe inzichten en vaardigheden om te zetten in dagelijkse routines, worden de vaardigheden snel 2e natuur.

100% garantie op succes

Je krijgt onze unieke 100% garantie op succes. Mocht je om wat voor reden niet tevreden zijn, dan geldt no cure, no pay.

Leiderschap & talent

Persoonlijk leiderschap en talent zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Leer hier welke filosofie helpt om talenten duurzaam te ontwikkelen en het juiste leiderschap daarbij te zien. Download hier de filosofie voor vitaal en gelukkig werken.

Na de training heb je de volgende vaardigheden

Zelfinzicht via VIP24

Je weet exact waar jouw voorkeuren en interesses liggen en wie je bent als persoonlijkheid. Je kunt je daardoor zelfbewust als leider neerzetten.

Visie op talentontwikkeling

Je zet de laatste inzichten rondom talentontwikkeling om naar een persoonlijke visie, die zorgt voor goede samenwerking en een krachtig team.

Omgaan met verandering

Je herkent veranderingen snel en zet stap voor stap, actiegericht veranderingen om naar kansen, die de toegevoegde waarde van jezelf en je omgeving vergroten.

Effectief

Je werkt effectief en communiceert transparant, waarbij je goed de belangen en prioriteiten in de gaten houdt. Je handelt probleemoplossend.

Van sturend naar autonoom

Je bent je bewust van je leiderschap-stijl en hebt goed overzicht van de talenten in je team. Je stuurt ze situationeel aan en verhoogt hun autonomie en participatie.

Fijn werkklimaat

Je leidt stress in goede banen en creëert een werkklimaat waar mensen zich thuisvoelen. je werknemers halen het beste uit elkaar en ontwikkelen zich graag.

Pauline van Aken

Pien TV

SLiM! voor de leider van de toekomst

De SLiM! training voor leidinggevenden gaat uit van een prachtige filosofie, welke  aansluit bij de 21st Century Skills  die een  toekomstige leider nodig heeft.  Je leert precies wat je nodig hebt om talenten aan te trekken, te ontwikkelen en te verbinden: samenwerking, empathie, inlevingsvermogen, dienend leiderschap en creativiteit. 

100% Grantie voor resultaat

Je krijgt onze unieke 100% garantie op succes. Ga daarom het gesprek met ons aan.Je vertelt ons jouw ambitie(s) en je krijgt persoonlijk advies hoe je daar effectief kunt komen. 

De speerpunten van Trainingen leiding geven aan talent

Gelijkgestemde groep van 10 voor kwaliteit

De groep bestaat uit maximaal 10 personen en 2 coaches. Zij zijn gelijkgestemd en denken samen met je mee, houden je doel-verantwoordelijk en je kunt altijd op hen terugvallen. Hierdoor word je meegezogen in een opwaartse lijn naar hoge kwaliteit..

VIP24 Profilering en persoonlijke intake

VIP24 brengt je persoonlijke voorkeuren in kaart. Samen met het profielgesprek, geven deze je prima inzicht in je ontwikkeldoelen en mogelijke dilemma's.

De ideale leerperiode voor SLIM traingen

Je doorloopt in 12 weken de training. In 2 blokken van 2 dagen met een overnachting. Hierdoor behoud je focus en heb je ook genoeg tijd om zaken uit te proberen en te implementeren.

Intensief contact

Tijdens de leiderschapstraining heb je intensief contact met de deelnemers en de coaches. Via  opdrachten, webinars, de online portal en via persoonlijke sessies. Je ontwikkelt je daardoor effectief en snel..

Veel 1 op 1 contact

Doordat

de leiderschapstraining gegeven wordt aan een relatief kleine

groep klein, krijg je veel persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor 1-op-1 contact.

Uitnodiging voor extra events

Door je deelname aan de leiderschapstraining wordt je lid van de Alumni SLiM!, welke regelmatig inspirerende events organiseren. Zo blijf je in ontwikkeling.
Ik heb meer rust en zelfvertrouwen. Ik ontwikkel mijn team stap voor stap de goede kant op. Het is een inspirerende ervaring. Ik zit eindelijk op de juiste koers en zet goede stappen vooruit.
Cynthia Hilkman

Life Power Services

SLiM! heeft mijn persoonlijk leiderschap een boost gegeven. De samenwerking in mijn team is verbeterd, ik heb een heldere koers over waar we naar toe gaan en ik heb een positieve uitstraling om nieuwe talenten aan te trekken.

Marieke Dolman

Sauna Soest

Wat je verder nog moet weten!

  • Sla veel valkuilen over en ontwikkel je razendsnel

We hebben alles voor je uitgezocht en weten wat wel en niet werkt. Door je bewust te maken van jouw natuurlijke voorkeuren, met een persoonlijk ontwikkelplan te werken, je mind-set 100% proactief te maken, bereik JIJ sneller succes.

  • Vriendschap verdubbelt succes

Wij weten uit ervaring dat het een verademing is, wanneer je met gelijkgestemde mensen (op je niveau of daarboven) praat en je echt begrepen voelt. Ervaring leert dat er mooie vriendschappen uit ontstaan. Precies wat we willen.

  • Voor ambitieuze mensen en organisaties

We zijn geen psychologen, waar je jaren naar toe kunt gaan. We willen dromen van mensen en organisaties werkelijkheid maken en richten ons op ambitieuze mensen die extra stappen willen zetten.

  • Maak 100% af waar je aan begint!

Bij deelname kun je er niet tussenuit stappen of half werk leveren. Je gaat een commitment aan met de SLiM! trainers en de groep. Meld je op tijd aan en dus alleen als je zeker weet dat dit iets voor je is.

Start met leiding geven
aan je talent