Serieus en ambitieus aan de slag met talentontwikkeling?

Doe het SLiM! en verbind je talenten succesvol aan jouw organisatie.

21 jaar

Toonaangevend in talentontwikkeling

73.000+

Geïnspireerde klanten

100%

garantie op succes

Ontdek je kwaliteiten

Talentonwikkeling geeft je werknemers zelfinzicht in wie ze zijn en waar ze goed in zijn. Je benut hun talenten en werkt 100% mee aan een vitale en gelukkige organisatie.

Krijg advies op maat

Krijg je je organisatie niet op de juiste rit? Gebruik ons logisch stappenplan talentontwikkeling, om talenten ècht succesvol te ontwikkelen en de juiste koers te varen.

Training talentontwikkeling

School je professionals SLiM! om tot experts in talent-ontwikkeling, leiderschap en vitaliteit. Help hen de juiste werkroutine vinden voor geluk en zet zeer goede prestaties neer.

Onze laatste video's

Meer inspiratie bekijken over talent?

Onze visie op talentontwikkeling

Talentontwikkeling is een heel goede manier om je organisatie te vormen.  Heb je kwaliteit ook hoog in het vizier staan en wil je elke dag samen met je professionals topprestaties kunnen leveren? Door onze SLiM! aanpak kan werkelijk elke professional meer uit zijn talent halen en zijn loopbaan actief vormgeven. Ook jouw organisatie kan talenten optimaal aan zich binden en een vitale werkomgeving scheppen, waarin mensen 100% vitaal en krachtig samenwerken. Je krijgt van ons de beste methoden en tips, via ons SLiM! boek, webinars, live SLiM! shows en (live) trainingen. We realiseren graag de volgende missie en visie: 100.000 professionals succesvol op hun talenten bezield aan het werk te krijgen. We vinden het supergaaf om professionals in je organisatie te helpen op een vitale manier tot de mooiste resultaten te laten komen.

De SLiM! aanpak versterkte direct de samenwerking in onze organisatie. Mensen kregen inzicht in elkaars talenten en er ontstond wederzijds begrip. De methode is logisch en systematisch  Nergens belerend maar fris en helder. Mensen hebben flink gelachen en prachtige inzichten gekregen. Op basis van de eerste VIP24 scans, hebben ze een prachtig talent-ontwikkelingsprogramma vormgegeven, dat goed aansluit op aanwezige behoeften. En.. het werkt.


Jack Donker - Marketing Strateeg

Met heel veel kennis van zaken en aanstekelijk enthousiasme namen Wouter en Robin één van onze klanten -een schoolbestuur PO van ongeveer 400 personen- mee in hun Slim Show! De inhoud geheel toegesneden op het thema van de dag “Met energie voor de klas!” Deze jongens zijn heel professioneel en denken met empathie en wijsheid met je mee over een inspirerende dag voor jouw team. En daarnaast maken ze super lekkere muziek die verbindt! Een absolute aanrader SLiM! voor een energieke studiedag dus!


Marion Slijpen - Directrice Marskramer Kindopvang


Ook talent duurzaam aan je organisatie verbinden?

Meld je aan voor onze 2-wekelijkse nieuwsbrief, vol met gratis inspirerende artikelen, webinars, checklists, ebooks over talent-ontwikkeling en ontvang gratis ons ebook "Hoe bind je talent succesvol aan je organisatie?".  Krijg talent gemakkelijker geïnspireerd en voorkom dat ze stil komen te staan of erger... je organisatie verlaten. De ebook bevat een helder 6 stappenplan, waarmee je kunt checken of je organisatie op de goede rit zit. Je kunt het direct in je werkomgeving toepassen.

50%
Laat hier je juiste e-mail achter. We zenden je direct het stappenplan toe.
50% compleet. Je bent er bijna.
Naar de boeken
We gebruiken cookies