De Challenge

Online Mastermind Training; bereik in 6 weken je ambities 100%!

Succes door doen!

We hebben in 21 jaar - 3500 klanten en meer dan 81.750 mensen begeleid.. Praktisch met een  *9,1 op Springest.

Persoonlijk maatwerk

Jij bent uniek. Onze structuur en strategie staan vast maar de uitwerking en begeleiding is maatwerk & altijd persoonlijk.

Bereik je ambities 100%

Je stelt je ambitie en we monitoren op je progressie. Je krijgt onze 100% garantie op succes. Je neemt actie en zet concrete stappen vooruit.

Je persoonlijk ambities/ dromen in 6 weken bereiken met support

Wil je dit ook? Bel ons en ontdek wat jij kunt bereiken. - No cure no pay!

Als het werkt, is het waar. Als het niet werkt, dan is het niet (langer) waar!

Succes blijkt enkel uit resultaten

Mensen worden voor 95% gestuurd door hun emoties. Hoe je je voelt = hoe je bent, . wat je denkt en hoe je handelt.  Maar we ontwikkelen onszelf vaak op beperkte disciplines, terwijl alle componenten van je leven met elkaar samenhangen.


Succes blijkt volgens ons altijd uit je resultaten. Wat bereik je in: je relatie, in groei van je bedrijf, in je carrière, in bouwen van je team, in werken aan je brand, in impact achterlaten op je klanten, in zichtbaar maken van jezelf & verkopen van je dienst? 


Wij verhelderen je koers, verduidelijken je ambities en reiken je de beste strategieën aan, om succes te boeken en je ambities werkelijk te realiseren.


Geen moeilijke theorie maar bewezen principes, die simpel en waar zijn èn die ook tot echte, wezenlijke resultaten leiden.

Realiseren van succes

In de SLiM! Online Mastermind Coaching, doorloop je met  Wout & 8 ambitieuze gelijkgestemden een intensief online coach-traject.

Om jouw ambities te te realiseren. gebruiken we de SLiM! Strategie™: 


* 4 elementen: door winnende principes & succesvolle strategieën voor effectiever leven en werken zet je stappen vooruit!

* Zelfinzicht op 6 niveaus stelt je in staat te communiceren, denken en handelen vanuit je persoonlijke missie.

* Door een vierpunt-meting meten we je progressie. 

* In 6 weken bereik je jouw ambitie.

In 4-stappen balans tussen: carrière, financiën, vitaliteit, relaties, familie, liefde, recreatie, bijdrage leveren & spiritualiteit.

Deze professionals, leidinggevenden en ​​​​ondernemers gingen  je voor​​​​

Meer dan beloofd

De Mastermind coaching was een fijne aaneenschakeling van tips, uitnodigende opdrachten en positieve support. Het zorgde voor een prachtig traject, waarin ik stappen heb gezet met mijn onderneming. In korte tijd, 8 weken, heb ik mijn gewenste groei in marketing& sales gerealiseerd! Ze zijn positief, praktisch en geven wat ze beloven.

Erika Masselink - 

Elvarah Rugpijn Coaching

Als coach op koers
De SLiM! Mindset Schakel is heel inspirerend. De Assessment en intake gaf me inzicht waar ik voor wilde gaan. Doordat je elke week contact hebt met George en Wout en tussentijds opdrachten moet volbrengen, zet je actief stappen vooruit. Ik voel me zekerder, ontwikkelde mijn eerste training en coach nu actief managers.


Carolien van de Goor

Recruitment Centric

Mijn vitaliteit weer terug

Mijn leven zat hiervoor op slot. Een stressvolle baan, ik sliep slecht en was niet gelukkig. De Mastermind Coaching heeft me inzicht gegeven wie ik ben en wat mijn voorkeuren en talenten zijn. Stapsgewijs hebben we eerst gewerkt aan mijn vitaliteit en vervolgens koers gezet naar een nieuw leefpatroon.Ik voel me weer goed en ben gelukkig.

JacK Donker

Directeur ZinkUnie

Aan de slag!

Je staat als mens bij ons centraal!

Gelijkgestemde groep voor groepsdynamiek & kwaliteit

Je trekt intensief met ons op en er ontstaat een goede band tussen jou, ons en tussen je mede-cursisten. Het voelt aan als een hechte (vrienden)groep, waarin voor iedereen tijd en aandacht genoeg is. Maximaal 15 deelnemers nemen deel aan de SLiM! Online Mastermind Coaching.  Je hebt een groep gelijkgestemden binnen handbereik, die met je meedenken, je verantwoordelijk te houden t.a.v. doelen en waar je altijd op terug kunt vallen.

Assessment & persoonlijke intake

Je vult aan het begin van het SLiM! Online Challenge Programma een online assessment in. Daarna ga je met ons in gesprek en ontvang je een concrete blauwdruk van je persoonlijkheid, ambities en persoonlijke succes indicatoren. Hier sturen we actief op binnen het 8-weekse coaching-traject.

De ideale leerperiode  

De leerperiode is 6 weken. Niet te lang, want dan vervliegt je focus en wordt je ingehaald door je werk en je leven. Niet te kort, omdat je anders te weinig gevoel er bij kunt krijgen, dingen uit kunt proberen of testen. In 4 intensieve blokken elimineer je belemmeringen en open je een nieuwe manier van leven en werken. Je genereert momentum en komt 100% in actie.

Intensief contact

Je krijgt toegang tot onze online portal SLiM!, waar je in een community je vragen, wensen en feedback kwijt kunt. Zo kun je snel schakelen en de input krijgen, wanneer je dat het hardst nodig hebt. Door goede begeleiding ga je elke dag vooruit en heb je voldoende tijd om de nieuwe methode tot 2e natuur te maken. Elke 2-weken doen we met de gehele groep een online Q & A webinar (4x) rondom een centraal thema. Ook begeleiden we je via 4 x 30 minuten Zoom-sessies persoonlijk. 

Concrete opdrachten op jouw thema

Elke 2-weken krijg je opdrachten die uit de specifieke module online volgen. Je voert deze opdrachten uit en wordt gesteund door jouw buddy. Elke week bespreken we deze en ontvang je tips, krijg je coaching & aanvullend materiaal om je dichter bij je ambitie te  brengen. Alle inzichten en vaardigheden kun je zowel in je werk en leven direct toepassen. Ze zijn simpel en praktisch te gebruiken.

SLiM! Show September 2021

Je krijgt als bonus 25% korting op onze SLiM! show. Je ontmoet daar alle deelnemers aan de SLiM! training en de SLiM! Online Mastermind Coaching. Je omringt je met gelijkgestemde mensen, verdiept je vaardigheden en kennis en volgt gave masterclasses van internationale sprekers.

Drie diensten - Welke past het beste bij jou?

Intake en Assesment

Persoonlijk Dashboard
4 x zoom sessies coaching 30 min.

8 weken 4 x Online Mastermind Challenge Sessies

Mastermind Reader
Online Dashboard & SLiM! Training
Aanvullend 2 keer persoonlijke coaching van 1 uur
Aanvullend 3 keer persoonlijke coaching 

BASIS

€ 697,-
PLUS

€ 897,-
VIP

€ 997,-
Marieke Dalhuizen 

T-Mobile

Echt geweldig

SLiM! is een life changer geweest en het is het beste dat ik had kunnen doen. Van een gestresst leven, niet gelukkig in mijn relatie, naar 100% flow. Nu heb ik een gelukkige relatie, doe ik het werk dat ik het liefste doe als sauna entertainer/ masseur. Je wordt begeleid door ervaren en bevlogen trainers, een goede duidelijke opzet, persoonlijke begeleiding en zichtbaar resultaat. Het heeft mijn leven verandert.

Start vandaag nog en doe mee!

Dit formulier dient om je voorkeuren aan te geven voor het SLiM! Mastermind Online Coaching Programma. Vul de juiste gegevens in en we nemen snel contact met je op.
    Prijzen zijn incl. BTW en inclusief online training, tussentijdse opdrachten, 4 punt-meting en assessment plus groep-coaching..

arrow_drop_up arrow_drop_down