De Challenge

We hebben in 21 jaar - meer dan 82.750 mensen getraind in persoonlijke effectiviteit. Met een score van *9,1 op Springest.

Jij bent uniek. Onze structuur en strategie staan vast maar de uitwerking en begeleiding is maatwerk & altijd persoonlijk.

Je stelt je ambitie en we monitoren op je progressie. Je krijgt onze 100% garantie op succes. Je neemt actie en zet concrete stappen vooruit.

Stressvrij, energiek leven en samenwerken?

Bekijk de video. Wat je ambities ook zijn. We brengen je er in 8 weken. 

Als het werkt, is het waar. Als het niet werkt, dan is het niet (langer) waar!

Emoties bepalen je gedrag

Heb je stress, hoge werkdruk of voel je je somber of eenzaam. 100% zeker dat je de verkeerde mind-set hebt, het verkeerde gedrag vertoont.


Hierdoor verlies je energie en bereik je niet het resultaat bereikt wat jij wilt. Resultaat = Mindset x Juist gevoel x Juist gedrag


In de Challenge verhelderen we je koers &  verduidelijken wat jouw natuurlijke voorkeuren zijn. We helpen je de juiste stappen te zetten, om positief, pro actief te leven en werken.  Bewezen principes die werken!


  • Zelfinzicht
  • Verduidelijking van je talenten
  • Verheldering van loopbaan
  • Actieve stappen vooruit.
  • In 8/12 weken realiseren van je doel.


Geen moeilijke theorie maar bewezen principes, die simpel en waar zijn èn die tot echte resultaten leiden. je werk en leven.

De beste tips persoonlijk leiderschap

Wat is de Challenge?

De Challenge is een 8 weken durende online mastermind training. Samen met een klein exclusief groepje van 8 mensen, werk je gericht aan:


1. Verhelderen van je persoonlijke missie

2. Vergroten van je zelfinzicht wat jij wel en niet nodig hebt

3. Versterken van je zelfvertrouwen en invulling van talent

4. Bereiken van de ambities die je zelf graag wilt.

5. Een boost geven aan positiviteit, zelfvertrouwen en vitaliteit.


Het is een maatwerk-programma dat gemaakt wordt precies op jouw ambities en wensen.

Waarom werkt het?

Vooraf bepaal je via een online assessment en intake je nulpunt en ambitie.
Via 4 inspirerende masterclasses leer je de juiste vaardigheden aan.

Met interactieve oefeningen ga je in jouw werk- leefsituatie concreet met deze lessen aan de slag.

Via 2-wekelijkse coaching sturen wij je bij. 
Via 3 metingen volgen we je voortgang. Je bereikt 100% zeker je doel: minder stress, meer zelfvertrouwen, uistel-gedrag weg, hogere vitaliteit.

In 5-stappen balans tussen: carrière, financiën, vitaliteit, relaties, familie, liefde, recreatie, bijdrage leveren & spiritualiteit.

Deze professionals, leidinggevenden en ​​​​ondernemers gingen  je voor​​​​

Meer dan beloofd

De Challenge was een fijne aaneenschakeling van tips, uitnodigende opdrachten en positieve support. Precies in een periode dat ik het zwaar had en veel stress ervoer. In korte tijd, 8 weken, heb ik mijn koers weer gevonden, mijn vitaliteit omhoog gebracht en mijn bedrijf weer op de goede rit gekregen. De trainers zijn positief, praktisch en geven wat ze beloven.

Erika Masselink - 

Elvarah Rugpijn Coaching

Als coach op koers
De Challenge is heel inspirerend. De Assessment en intake gaf me inzicht waar ik voor wilde gaan. Doordat je elke week contact hebt met George en Wout en tussentijds opdrachten moet volbrengen, zet je actief stappen vooruit. Samen met mijn buddy had ik wekelijks contact. Ik voel me zekerder, ontwikkelde mijn eerste training en coach nu actief managers.

Carolien van de Goor

Recruitment AAG

Mijn vitaliteit weer terug

Mijn leven zat hiervoor op slot. Een stressvolle baan, ik sliep slecht en was niet gelukkig. De Challenge heeft me inzicht gegeven wie ik ben en wat mijn voorkeuren en talenten zijn. Stapsgewijs hebben we eerst gewerkt aan mijn vitaliteit en vervolgens koers gezet naar een nieuw leefpatroon. Ik voel me weer goed, stressvrij en gelukkig.


JacK Donker

Marketing |Director

Aan de slag!

Gelijkgestemde groep voor groepsdynamiek & kwaliteit

Je trekt intensief met ons op en er ontstaat een goede band tussen jou, ons en tussen je mede-cursisten. Het voelt aan als een hechte (vrienden)groep, waarin voor iedereen tijd en aandacht genoeg is. 8 deelnemers nemen tegelijkertijd deel aan de SLiM! Challenge.  Je hebt een groep gelijkgestemden binnen handbereik, die met je meedenken, je verantwoordelijk houden t.a.v. doelen en waar je op terug kunt vallen.
Je vult aan het begin van het SLiM! Online Challenge Programma een online assessment in. Daarna ga je met ons in gesprek en ontvang je een concrete blauwdruk van je persoonlijkheid, ambities en persoonlijke succes indicatoren. Hier sturen we actief op binnen het 8-weekse coaching-traject.

De ideale leerperiode  

De leerperiode is 8 weken. Niet te lang, want dan vervliegt je focus en wordt je ingehaald door je werk en je leven. Niet te kort, omdat je anders te weinig gevoel er bij kunt krijgen, dingen uit kunt proberen of testen. In 4 intensieve blokken elimineer je belemmeringen en open je een nieuwe manier van leven en werken. Je genereert momentum en komt 100% in actie.
Je krijgt toegang tot onze online portal SLiM!, waar je in een community je vragen, wensen en feedback kwijt kunt. Zo kun je snel schakelen en de input krijgen, wanneer je dat het hardst nodig hebt. Door goede begeleiding ga je elke dag vooruit en heb je voldoende tijd om de nieuwe methode tot 2e natuur te maken. Elke 2-weken doen we met de gehele groep een online Q & A webinar (4x) rondom een centraal thema. Ook begeleiden we je via 4 x 30 minuten Zoom-sessies persoonlijk.

Elke 2-weken krijg je opdrachten die uit de specifieke module online volgen. Je voert deze opdrachten uit en wordt gesteund door jouw buddy. Elke week bespreken we deze en ontvang je tips, krijg je coaching & aanvullend materiaal om je dichter bij je ambitie te  brengen. Alle inzichten en vaardigheden kun je zowel in je werk en leven direct toepassen. Ze zijn simpel en praktisch te gebruiken.

Je krijgt als bonus 25% korting op onze SLiM! show. Je ontmoet daar alle deelnemers aan de SLiM! training en de SLiM! Challenges. Je omringt je met gelijkgestemde mensen, verdiept je vaardigheden en kennis en volgt gave masterclasses van internationale sprekers.

Intake en Assesment

Persoonlijk Dashboard
4 x zoom sessies coaching 30 min.

8 weken 4 x Online Mastermind Challenge Sessies

Mastermind Reader
Online Dashboard & SLiM! Training
Aanvullend 2 keer persoonlijke coaching van 1 uur
Aanvullend 3 keer persoonlijke coaching 
€ 997,-
€ 1297,-
€ 1497,-
Marieke Dalhuizen 

T-Mobile

Echt geweldig

SLiM! is een life changer geweest en het is het beste dat ik had kunnen doen. Van een gestresst leven, niet gelukkig in mijn relatie, naar 100% flow. Nu heb ik een gelukkige relatie, doe ik het werk dat ik het liefste doe als sauna entertainer/ masseur. Je wordt begeleid door ervaren en bevlogen trainers, een goede duidelijke opzet, persoonlijke begeleiding en zichtbaar resultaat. Het heeft mijn leven verandert.

Plan een persoonlijk strategie-gesprek.

--- UNABLE TO RENDER FORM: UNKNOWN FORM_ID (10962) ---